søndag den 1. februar 2009

All mine!

Så skred Myra (Myren) endeligt og lod Trixie få lidt plads til sig selv. Myren er blevet sød og fed, men desværre også en værre hustyran.

Åh, dejligt at kunne strække lidt ud :-)

 

Se hvor lidt plads jeg får!

7 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre katte!
  Vi må straks have flere kattefotos på bloggen :)

  P.S. Jeg er ny læser på din blog (via NYbyHeart), men glæder mig til at læse mere!

  VH Lisa

  SvarSlet
 2. Hej Lisa. Og velkommen til. Der skal nok komme flere kattebilleder til hen ad vejen. Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Sikke nogle dejlige katte du har! Vi har selv to - en han og en hun. Jeg glæder mig til at følge med her hos dig :o)

  SvarSlet
 4. Hej og velkommen til. Her er altid plads til én til der elsker mad og katte :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne! - Jeg har selv en kat, jeg plejer at have to, men efter at den ene døde, har jeg ikke haft mod til at hente en ny på internatet, jeg tror at min Fine ville syntes, at det ville være ulovlig indtrængen på hendes private domæne.

  SvarSlet
 6. Hej Vibeke. Her i huset har vi 3 katte, det meste af tiden. Når vi bliver nød til at aflive en af dem pga af sygdom, henter vi et nyt medlem til familien i en fart. Den ælste er da lidt knotten i starten, men accepterer den nye ret hurtigt. Din Fine er nok ikke så let omskiftelig, mon ikke også hun bliver jaloux på en ny. Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Har lige læst dine indlæg om katte. Som også NYBH har filosoferet over... underligt at katteelsker også er madelskere eller omvendt.
  Men det samme er gældende her. Har min elskede Maskas, som også sætter dagsordenen. Vi forsøgte ved juletid med at integrere en ny kat al-Qaeda... ingen succes. Så nu regerer Maskas som enehersker igen.
  Super spændende blog du har:)
  hilsner fra Hanne

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...