søndag den 22. februar 2009

Et fund for de penge...

Jeg elsker udstyr og gadgets. Jo flere, jo bedre. Mit skab bugner af sære dimser og aggregater til køkkenbrug. En skøn blanding af nyt, gammelt og loppefund. 

I dag kom jeg forbi den lokale Imerco og spottede det her sæt. Jeg har længe haft kig på en gasbrænder, men de har været for dyre set i betragtning af deres begrænsede anvendelsesmuligheder. Men her var et sæt med 4 ramekiner oveni, nedsat efter valentine´s day, fra 299,- til bare 99,-. Haps, det måtte jeg bare eje. Så nu kan jeg lave hjemmelavet creme brulée og 'grille' skindet af peberfrugter. 

Jeg kan ikke længere presse appelsiner og citroner, det er for hårdt for hænder og håndled. Så jeg blev rigtig glad da jeg, i en genbrugsbutik, fandt denne relativt nye saftpresser fra OBH til blot 40 kr. Det er det jeg elsker ved genbrug. Hvorfor smide noget på lossepladsen, når der er en anden der kan få glæde af det?

23 kommentarer:

 1. Jeg så også sættet hos Imerco forleden. Men jeg købte det ikke - tror bare det vil ligge et eller andet sted. Men BILLIGT!! Og også billigt for saftpresseren. Gode køb dér. ;-)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle finde køb, Malou, jeg ville også været slået til! Jeg har aldrig prøvet at lave creme brulée, men det smager helt fantastisk. Jeg smagte det for første gang her for nylig :O)

  SvarSlet
 3. To rigtig gode ting - især saftpresseren er da et fund - den ser helt ny ud ! Men hvordan får du plads til alle dine ting ? Min mand kan ikke se en køkkenmaskine eller køkkendims uden at købe - og det fylder! Sidst købte han en kæmpestor elektrisk pastamaskine, og hvor tit er det lige vi får pasta.....

  SvarSlet
 4. Hej Frk. Bibo.
  Ja, lad os nu se om jeg overhovedet får det sæt brugt :-) Jeg syntes også selv at det er nogle vældige kup jeg har gjort.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Hej Madame.
  Det er en skøn dessert. Dels kan den laves i forvejen og den kan smagsættes på 1000 måder. Med det er en fad sag, så måske skal jeg prøve at udvikle en mere 'delle-venlig' version :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 6. Hej Irene.
  Den saftpresser var virkelig et super fund. Jeg var villig til at købe en ny, men så stod den her lige foran mig. Den er lige blevet indviet og det var en KÆMPE succes. Nu kan jeg selv presse juice!. shhhy, skabsplads (eller mangel på samme) skal vi ikke snakke om. Nallefar hiver sig i håret når jeg beder ham om af finde noget frem til mig. Man slår korsets tegn og åbner skabet :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Kære Malou.
  Det er nogle rigtig gode køb du har gjort, saftpresseren, har du jo ønskes dig et stykke tid, og den ser ny ud.
  Gasbrænderen, den kunne jeg også godt tænke mig, men er det let at få de gasrefiler? Jeg kan huske, da jeg havde et gas krøllejern, var problemet altid, at få fat i dem.
  Kærligst
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Det var billigt for Valentinssættet. Det billigste jeg har set det til (ikke for nyligt) var 149.
  Så skal vi snart se lækker dessert ;0)

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke.
  Den saftpresser er et HIT. Jeg har allerede presset et stort glas juice til min morgenmad UDEN at få ondt i hænderne. Og den er sprit ny. Der er ikke et eneste brugsspor på den, Så det er et fantastisk køb. Gasbrænderen er også virkelig en god indverstering. Den bruger ganske almindelig lightergas! Hvad siger du så, er det ikke smart?
  Kærligst Malou

  SvarSlet
 10. Hej Kari.
  Ja, det var vildt billigt. Nu må vi se hvornår jeg får mig taget sammen til at lave creme brulée, det er lidt omstændigt. Men det skal helt sikkert prøves :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Det er bare dejligt, at du nu kan presse din juice, jeg er også glad for, at der en saftpresser til min foodprocessor, jeg kan heller ikke presse dem på alm. måde. Jeg har i det hele taget mange tingester, som familie og veninde har fundet til mig, for at gøre livet lettere, når man har dumme hænder.
  Det er smart med gasbrænderen at den bare kan fyldes op, så tror jeg, at jeg går på jagt efter en.
  Kærligst Vibeke

  SvarSlet
 12. Crème Brûlée - uuhm, siger jeg bare ...
  - og skålene er altså søde - og, som du skriver, vildt billige, uanset at jeg nu ikke er den store Valentine-fan. De kan jo sagtens signalere kærlighed og omsorg på alle andre tider også :-)

  SvarSlet
 13. Så Malou, nu har jeg bestilt sådan en flammekaster, og med kun to skåle skulle jeg også betale kr. 99, og så kom porto til, men hvis jeg skulle ind til Sønderborg, så ville prisen med garanti blive endnu højere i transport.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 14. Kære Vibeke. Ja, det gælder bare om at finde en masse ting der gør livet lettere. Jeg vil også gerne på sigt have sådan en et-i-alt Kenwood som du har. Så jeg er godt tilfreds med kun at havde givet 40 kr for den her. Alletiders, så kan du også komme i gang med at karameliserer ting og sager. Hvor på nettet fandt du den?
  Kærligst Malou

  SvarSlet
 15. Hej et cetera.
  Ja, det er kræs :-)
  Jeg tror slet ikke jeg kommer til at bruge skålene. Jeg er heller ikke til det tutte-nuttede. Men jeg har en veninde der vil elske dem, så hun får buddet om at overtage :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 16. Kære Malou.
  Jeg fandt den her www.alstrom.dk/
  jeg vil måske bruge skålene til surt, sødt og den slags, de er i øvrigt også fine til oliven og andre snacks.
  Jeg har nogle hvide skåle stående til cremen.
  Når det kommer, vil jeg så prøve at lave Creme brulèe, med noget smag, så det ikke bare bliver en gang smagløst creme med "låg"
  Mvh.Vibeke

  SvarSlet
 17. Nu forsøger jeg mig igen med at se om jeg kan komme til at kommentere på din blog, så denne gang prøver jeg min google konto
  Kvh pernille paa 1
  http://pernillepaa1.blogspot.com/

  SvarSlet
 18. Hej Pernille.
  Så fik du lov til at komme ind alligevel. Det er da sært at min blog er den eneste der er bøvl med.
  Velkommen til :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 19. Kære Vibeke. Jeg har lige været inde og kigge lidt. De har godt nok mange lækre ting, som jeg liiiige står og mangler :-)
  Creme brulèe er vist også snart på programmet her. Men du har ret, den bliver nemt smagløs. Jeg har tænkt mig enten at koge fløden med lavendelblomster, citrongræs eller lakridspulver. Nå ja, man kan jo bare bruge skålene til noget andet. Jeg er ikke altid lige kvik :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 20. Skønne ting du har fået købt. Tillykke med det :)

  Jeg her givet dig en award, du kan se den her:
  http://newyorkerbyheart.blogspot.com/2009/02/en-ny-award.html

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 21. Ha ha ... sådan et sæt - totalt magen til - forærede svigermor manden og jeg i julegave ;-) . Men ... hun ved også, at han er vild med mad med ild (fx grill'en). Han har skam også kreeret creme brulée en enkelt gang siden jul; selv har jeg endnu ikke afprøvet gaven.

  Men god fornøjelse til dig!

  SvarSlet
 22. Hej Bente.
  Åh, du siger noget. Jeg skulle da ha´ købt restlageret, de havde været oplagte gaveidéer. Jeg tror vist jeg lige skal forbi igen. Det må være dejligt med en mand som kan lave mad, og oven i købet creme brulée :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 23. Hej Birthe.
  Tusind tak, den er jeg meget glad for. Den må jeg se om jeg kan finde ud af at give videre.
  Tak, jeg syntes også selv det er nogle skønne kup jeg har gjort :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...