torsdag den 19. februar 2009

Overhovedet ikke som nogen sommerfugl...

Argh, gul. Min farve-nemesis. Jeg elsker farver, men gul har jeg et problem med. Hvorfor, ved jeg ikke. Engang fik jeg en buket gule blomster leveret, de røg direkte i skraldespanden. Hmm, jeg må ha haft et gult traume som barn. Eller gul feber?

Mine gule billeder 

En lækker økologisk citron fra min frugtkurv.

En slat olivenolie i bunden af en Eva Solo karaffel.

Mit hade-håndklæde, der kun blev brugt dengang jeg stadig farvede mit hår. Nu kommer det sjældent op af skuffen. Men i dagen anledning fik det lov til at titte frem.

I reolen fandt jeg denne lille sag, tror nok det var en værtindegave jeg fik engang. Jeg blev vist lidt 'tøse-fornærmet' lige da jeg fik den (åh, de projektioner), men nu kan jeg heldigvis godt se det sjove i det :-)

10 kommentarer:

 1. Jeg har det med gult lige som dig, Malou, jeg har ledt og ledt, og det er ikke meget, jeg fandt. Men dine ting er meget smukke og inden for flere genrer. Et nærbillede af en overskåret citron er jo et helt kunstværk ;o) det er en herlig skærpelse af farvesynet.

  Jeg må i gang med at fotografere ...

  SvarSlet
 2. Jeg elsker simpelthen gult - og dine billeder understreger jo netop, hvor smuk den farve er... i mine øjne. Men heldigvis er vi jo forskellige ;-)

  Jeg bliver glad af den farve... sol og sommer siger den til mig!

  SvarSlet
 3. Det kan da godt være, du ikke kan lide farven gul, men at du har sans for den alligevel, viser dine billeder med al ønskelig tydelighed :o)

  SvarSlet
 4. Du har da været opfindsom i din søgen efter gult :o)
  Smukke billeder uanset din aversion. :o)

  SvarSlet
 5. Hej Madame. Hvor sjovt, du er den første jeg har 'mødt' der har det ligesådan. Tak, jeg er glad for at du kan lide mine billeder. Den her leg kombineret med mit nye kamera, har virkelig fået mig til at se anderledes på tingene. Den citron så ellers lidt træt ud, men da den blev skåret over og zoomet ind på fik den star-quality. Der er jo motiver overalt, nu skal jeg til at begrænse mig :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 6. Hej Nille.
  ja, ellers ville du vel ikke samle på gule badeænder :-)
  Når jeg kikker på de har billeder, er den gule farve helt fin. Det er mere teksturen end farven jeg ser på.
  Hip hurra, for forskellig smag. Og jeg kan da også godt lide solsikker om sommeren. For du har helt ret i at det er en sommer-farve.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Hej Nina.
  Ih tak, jeg er efterhånden blevet en anderkendt fotograf :-)
  Der er bare så sjovt at tage billeder. Jeg tager måske 50 og bruger 3. Det er fedt at kunne vælge og vrage.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 8. Hej Fru Lipka.
  Tak, jeg lagde virkelig hjernen i blød (eller øjet). Orange i morgen er nem, det er lørdags-lilla jeg kæmper med nu :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 9. Jeg kan faktisk godt li' gul, jeg elsker citroner, men gule blomster er bare ikke mig (det samme glæder orange blomster).
  I min vindueskarm står godt nok to potter mini påskeliljer, men dem og erantis er de eneste der får lov at "overleve".
  Men du har været opfindsom og det har givet et flot og sjovt resultat.

  SvarSlet
 10. Hej Kari.
  Jeg kunne ikke leve uden citroner. Og ja, gule blomster - hvad skal vi med dem?
  Tak, jeg prøver at være opfindsom igen i morgen.
  Var i biffen i dag og så forfilm til "Mænd der hader kvinder", den SKAL jeg bare se :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...