lørdag den 21. februar 2009

Lilla-la-la...

Av, den var værre. Lilla. Jeg har da ikke noget der er lilla, eller hvad. I mine unge dage tullede jeg rundt i Århus i en fed lilla indisk hippiekjole. Men det var dengang. Nu har jeg et meget anstrengt forhold til farven. Den er blevet brugt og misbrugt. "Den bedste pause er lilla, lilla pauuuse...la la la ". Milka lilla pause, hvorfor? Den smukkeste lilla er (efter min mening) en våd rødvinsplet på en lys blå trøje! Men nu er jeg gået på opdagelse i skabe og skuffer og jeg har nu fundet så meget lilla, at jeg må begrænse mig. 

Mine lilla billeder

Fra panik-fasen 'jeg har ikke noget i lilla, jeg må skabe noget'. Et studie i rødbedesaft, rødkålsvand og græsk yoghurt. Men det lykkedes da øverst til venstre. 

Rødkål, up close and personal.

Sugerør fra nytårsaften på mega zoom.

Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg falder i kategorien 'og andre barnlige sjæle', så Harry står selvfølgelig i min reol.

Og endelig "Den Lille Lilla". Jeg var vild med Prince i mange år. Men så blev han mere sær end mig og jeg stod af. Men den her er dog en klassiker som jeg vender tilbage til, igen og igen. Og vupti, så er jeg tilbage i 80´erne.

18 kommentarer:

 1. Hihi! Jeg var osse til Prince (hans musik, forståes) i lang tid (kan stadig rigtig godt lide meget af hans musik) men du har ret i, at han blev for mærkelig og muligvis en smule opslugt af sig selv. Totalt weirdo :o)
  Nå men dine lilla fejler i hvert fald ikke noget. Smukt ser det ud.

  SvarSlet
 2. Åh det er skøn at se - og at læse, hvad du fortæller! Sådan en hippiekjole har jeg også sprunget rundt i. Jeg er meget fascineret af, at rødkål og sugerør kan være så dekorativt! Og studierne i lilla øverst viser jo, at lilla er utrolig mange, smukke ring ;-)

  SvarSlet
 3. Aaaaah ja, Purple Rain. ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Susanne.
  Han kunne noget, den bette mand. Den nyeste plade han har lavet skulle også være rigtig god, tilbage til rødderne med en funky vibe :-)
  Tak, det var noget af en udfordring. Har du fået dit HTML til at virke?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Hej Madame.
  Tak, det har været en underholdende uge for mig. Har du set at KOSELIG KOSELIG har oprettet en ny blog, 'Mandagstema' (Hver mandag - en utfordring for deg og ditt kamera). Den hopper jeg helt klart med på. Hun har også samlet en imponerende liste over alle dem der er med på farvelegen. Ak ja, det var skønt dengang man havde hippitendenser. Jeg kunne levende forestille mig dig som værende lidt flower-power-agtig :-). Nu går jeg kun i sort (og ganske lidt rødt), det er min 'uniform'.
  Jeg syntes at rødkålen ser helt fantastisk ud, farven var bare meget mørkere IRL. Mega zoom rules!
  Mvh Malou

  SvarSlet
 6. Hej Frk. Bibo.
  Hæ hæ, det hiver lige én 20 år tilbage i tiden.
  Jeg tror jeg har set den film 10-15 gange, men den holder altså ikke i længden. Jeg zappede forbi den for nyligt og skreg af grin. Men musikken holder 100 %. Heldigvis :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Så der var også dømt kål her - utrolig flot farve :D
  God lørdag til dig Malou - og må da lige se på den mandagsudfordring.

  SvarSlet
 8. Hej Sister.
  Ja, kål går vist igen mange steder i dag. Dit havde bare sådan en smuk lilla 'rødmen'. Jeg ved min dag bliver god, for den står på en tur i biffen + en bid mad med en veninde :-)
  Også god lørdag til dig.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 9. Det er nogle fantastiske flotte billeder du har her på din blog.

  SvarSlet
 10. Purple Rain er også en av mine favoritter og faktisk noe av det lille jeg orker å høre på fra 80 tallet uten at jeg får vondt i ørene.

  Sugerørbildet ditt var tøft :)

  SvarSlet
 11. Hej Gitte J.
  Tak, det er jeg glad for at du syntes :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 12. Hej Koselig koselig.
  Ha ha, ja der var også meget dårligt musik i 80´erne. Tak, jeg syntes også selv at det blev et godt billede.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 13. Jamen her har du no trylla fram både det eine og det andre i lilla;0)

  SvarSlet
 14. Ha ha - saa jeg har konkurrence til titlen "tante Lilla..." :)

  SvarSlet
 15. Hej Line.
  Ja, det lykkedes mig at trylle en masse frem alligevel :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 16. Hej Tante Lilla.
  Ha ha, du vandt - jeg er jo moster :-D
  Jeg så godt dine lækre lilla sager, det sidste billede med krokusen er helt vildt godt.
  Mvh Moster Lilla

  SvarSlet
 17. Du er godt nok iderig, når du skal finde farvetemaer ;0)

  Prince, ja, der er noget over det lille væsen. Havde en kæreste på 2 meter engang, som var Princefan og prøvede at omvende mig (jeg var ikke). Først for en 4-5 år siden, kunne jeg høre det fede i hans sange. Bedre sent end aldrig.

  SvarSlet
 18. Hej Kari.
  Tak, det er super sjovt at finde på. Jeg hopper også med på den næste leg 'Mandagstema'. Her bliver der hver søndag aften, mellem 20 -21, postet et tema (eller ord), som man så skal fortolke og lægge på sin blog mandag.
  Ja, Prince er godt nok 'en bette fis' men musikken holder en høj standart :-D
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...