onsdag den 11. februar 2009

Bundløs tærte...

Aftensmaden i dag skulle oprindeligt ha´været en porretærte. Så blev det til porre/gulerodstærte, som så blev til (åh nej, jeg gider ikke lave en tærtebund) ovnbagt æggekage m/grøntsagsfyld. Svitsede revne gulerødder og snittede porrer, 7 sammenpiskede æg, en slat fløde, salt & peber. Bages i et smurt tærtefad v. 175 °C (varmluft) i ca 20 min.

En rest bulgur og nogle grønne bønner fra frost, en tomat og lidt bruniose af gulerod, blev vendt sammen til en hurtig salat. Marinade: olivenolie, citron, hvidløg, flagesalt & friskkværnet peber. 

For at give den et ekstra pift, stegte jeg nogle små tern spegepølse (Hanegal) og dryssede på inden den kom i ovnen. Restemad i en fart. 

4 kommentarer:

 1. Vi har da begge været i tærtehumør,eller hvad man nu kalder det, når der ikke er antydning af tærtedej.
  Mvh.Vibeke

  SvarSlet
 2. Ja, et lidt pudsigt sammentræf. Din så virkelig lækker ud. Der var bare ikke så meget "mad" i min, så jeg er allerede på jagt i køkkenskabene efter guf :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Uhm, den bliver straks printet ud - I er jo smækfyldt med gode ideer, du og Vibeke :-)

  SvarSlet
 4. Hej Madame. Dejligt at du kan lide den. Ja, vi har vist begge noget kreativt vi har brug for at komme af med. Når mad har været ens profession, er det svært når det pludselig er slut. Så er det jo godt at man kan lave en blog og få afløb for det på den måde.
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...