lørdag den 14. februar 2009

Valentine, smalentine...

Til alle dem, der er til den slags og dem der ikk.. well, jo til alle.  Happy Valentines day til alle katteelskere derude. Hvis jeres katte kunne sende jer et kort i dag, ville det se sådan her ud :-)


2 kommentarer:

  1. Sikke en skøn kat - den ligner min Miss Mis! Men den har nok været en tur i PhotoShop for at få det fine hjerte på ryggen ;-)

    SvarSlet
  2. Hej Madame. Ja, den er temlig flot.
    Nope, ingen PhotoShop på lolcats. Det er bare verdens sjoveste kattebilleder + over- eller undersættelser på lol-sprog. Tit er teksten sjovere end billedet, men de går tit op i en højere enhed. Der er et link ude til højre, hvis du vil se flere.
    Mvh Malou

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...