lørdag den 28. februar 2009

Award

Jeg er blevet tildelt denne skønne award af Anette, hvis blog jeg er begyndt at følge. Det glæder og varmer mig at få den. Jeg fik den med disse ord:

"Klidmoster (Malou) er en blog jeg først lige er begyndt at følge. Jeg glæder mig til at lære hende nærmere at kende og ikke mindst blive inspireret af de mange opskrifter på bloggen".

Tak i lige måde, Anette!

“Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!"

Det er den anden award jeg får. Misforstå mig nu ikke, for jeg er glad og taknemlig over at få den. Første gang valgte jeg 5 bloggere ud som awarden blev givet videre til. Det var svært for der var mange jeg gerne ville glæde. Derfor har jeg valgt ikke at give denne award videre til nogen bestemt! Jeg følger (og hold nu fast) 76 blogs, som alle har noget helt særligt at byde på.

Så værsgo, her er en 1/76 dels award til jer alle :-)

10 kommentarer:

 1. Tillykke med din award, Malou. Den er fuldt fortjent. Og tillykke også med din fine nye baggrund :o) God lørdag til dig!

  SvarSlet
 2. Tillykke, kære du! Det er så velfortjent, at Anette giver dig en award.

  Nej, det er ret umuligt at vælge mellem 76 blogs, hihi ;o)

  SvarSlet
 3. Jamen det ER svært at vælge :D Dejligt den kan glæde. God dag til dig :-)

  SvarSlet
 4. Hej Susanne
  Tak, jeg er også rigtig stolt og glad. Min fine baggrund har jeg 'skaffet' via Anettes blog. Der var en syndflod af forskellige baggrunde at vælge imellem.
  Også god lørdag til dig herfra :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 5. Ih tak, Madame. Jeg syntes at jeg har fået on helt overvældende god modtagelse her i blogland. Jeg får virkelig mange gode og positive oplevelser ud af at blogge.
  Ja, ved du hvad, 76 er altså også i overkanten af hvad jeg kan holde til at følge med i :-)
  Der er altså mange jeg kun læser med på og aldrig kommenterer. Det er bare svært at lade være med at vælge til, når man finder den ene fede blog efter den anden :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Den glæder bestemt. Meget.
  Det ville være umuligt for mig at vælge, jeg fandt 3 nye blogs i nat som jeg også gerne vil læse. Det ender med at jeg udvikler en afhængighed og må melde mig ind i 'Bloggers Anonymous' :-D
  Også god dag til dig.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 7. Tillykke Malou
  Du har fortjent den!
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 8. Ja der er nok at se til med at følge aå mange blogge :D
  Et tip til at gøre det på en let måde kan du se her hvis du vil http://www.kenja.dk/wordpress/?p=4580

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke
  Tusind tak, det er jeg glad for at du siger. Jeg bliver helt varm indeni.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 10. Hej Anette
  Det er næsten blevet for mange for mig at følge med i. Jeg abonnerer på dem alle som RSS-feeds, som er organiseret efter om det er nogle jeg kun læser , kommenterer eller bare skimmer for opskrifter. Jeg kunne heller ikke se fidusen i det i starten, men min mand fik mig overtalt. Nu kunne jeg slet ikke undvære det :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...