tirsdag den 10. februar 2009

Hyggedag...

Tirsdag aften er min mand sjældent hjemme, da det er han rollespilsaften. Han spiller AD & D, sammen med 4 andre gutter. De mødes på skift hos hinanden hver tirsdag. Så laver de mad, spiser sammen og spiller rollespil, mens de vold-æder fra deres "lootbag" (læs: bæreposer propfulde af slik og chips). Når de er her, laver jeg dog mad til dem. Tør ikke rigtigt slippe dem løs i mit køkken. Jeg er meget lidt glad for at nogen skal bruge mine køkkenting, lidt fjollet, men sådan er det.

Så tirsdag aften  er helt min egen. 

I dag har jeg selv planer. Jeg skal mødes inde i byen med min veninde B, til bif og mad. Vi skal ind og se "Revolutionary Road" og spise på China Wok House bagefter. Så nu skal jeg endelig indvie mine nye røde støvler, de skal bare lige imprægneres først. 

5 kommentarer:

 1. God fornjelse i aften, Malou, det lyder hyggeligt med en venindeaften med film og lækker mad :-)

  SvarSlet
 2. Tak Madame, jeg glæder mig også meget til det. Er meget spændt på filmen, den har godt nok fået blandede anmeldelser. Men nu får vi se.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå, at du laver mad, når "Drengeklubben" er hjemme hos jer.
  God fornøjelse i aften!
  Med venlig hilsen
  Vibeke
  Ps. den jeg slettede, var fyldt med slåfejl.

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke. Tak skal du have, jeg er lige ved at være på vej ud af døren. Jeg har prøvet at slippe barylerne løs i mit køkken, men jeg vil altså helst selv. Det er træls at man ikke kan redigerer i sine kommentarer, men kun slette dem. Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...