fredag den 20. februar 2009

What are the odds?

Så har jeg modtaget mine kasser og fået dem pakket ud. Jeg har for vane at tage et billede af frugten, så jeg kan føre statistik over hvad der kommer.  Da jeg fik det over på computeren og op i stor størrelse, blev jeg godt nok noget forbavset over synet.

Det indeholder ALLE ugens farver!

Æbler i rød og gul, orange appelsiner, grønne pære, lilla vindruer, en blå - hvid skål fra opvasken og en kniv med sort skaft.

Det er helt vildt!

12 kommentarer:

 1. Ja du har ret, flot opstilling.
  Sig mig, hvor mange kasser får du om ugen? Hvilke kasser? og hvad koster de?
  Er de alsidige?
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 2. Hej Vibeke.
  Jeg får 3 om ugen. Det er 'Dogmekassen' (kun danske grøntsager) til 198 kr, 'Frugtkassen' til 135 kr og 'Den moderne' kødkasse til 235 kr.
  Jeg tager nogen gange 'KUKkassen' til 209 kr i stedet, der er aldrig kartofler i og mere salat. Jeg er rigtig tilfreds med dem. Er der noget der ikke er i orden, tager jeg straks et billede og sender til kundeservice. Du kan også få kasser med blandet frugt og grønt. Der er kasser i alle størrelser, inddelt efter, om der er fra 1 til 5 personer i hustanden. Det er i hvert fald alle pengene værd for mig. Både fordi det er 100 % økologisk og fordi så skal jeg ikke slæbe alle de varer i bussen og op af trappen.
  Du kan se på Aarstiderne.com hvad der er i alle ugens kasser. Og så er det slut med den gratis reklame for denne gang :-D
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Nu prøver jeg det af, har bestilt lidt til næste fredag.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke. Jeg er spændt på at høre hvad du syntes om det. Hvad har du bestilt?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. 5 KG Kartofler, KUK Kassen, Stor Frugtkasse
  Jeg ville ikke have kød, for min fryser er fuld, og fisk får jeg når jeg vil have det, fra Skagensfood.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej Vibeke.
  Ha ha, jeg syntes du sagde 'lidt' :-)
  Jeg har måtte opgive med den store frugtkasse, det blev ikke spist. Men det er i den alt det spændende frugt kommer. Min bestilling står også på KUK i næste uge i stedet for dogmekassen. Jeg trænger til en lille pause fra alle de rodfrugter.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. He he, dette var artig:0)
  Ha ein finfin fredag

  SvarSlet
 8. Hej Line.
  Jeg er ikke ret god til norsk. Hvad betyder 'artig'?
  Sikke en flot kat du har.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 9. He he ... den rationaliserede udgave af farvelegen havde været kun at lægge det billede på ;-) . Men, indrømmet, det havde ikke været lige så skægt.
  Fortsat god weekend!

  SvarSlet
 10. Hej Line.
  Tak, så kan jeg et nyt norsk ord :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Hej Bente.
  Ja, der er hamrende effektivt :-)
  Men så var jeg gået glip af nogle sjove oplevelser, som jeg ikke ville ha´ været foruden. Det har været en rigtig god leg.
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...