fredag den 13. februar 2009

Dagens høst...


Der var bare meget dejligt guf i kasserne i dag. Er allerede ved at lægge planer for i aften. Det er "bøf-fredag" (som godt nok i dag er en flanksteak). Men her i huset betyder "bøf", såmænd bare rødt oksekød. Nu tager jeg i biffen med min veninde B og ser "Milk".

Så kan jeg sidde og planlægge aftenens garniture i bussen :-)

6 kommentarer:

 1. Nu måtte jeg bare ind og se, hvad der gemte sig bag det herlig navn Klidmoster. Og jeg blev jo ikke skuffet. Jeg er også til "kasser", men det er fra vores lokale leverandør i Nibe (Drivhuset: http://www.drivhuset-eva.dk/), der har økologisk landbrug og eget buddha-tempel :o) eller fra Bonoa. Jeg har stadig til gode at prøve Årstiderne.
  Dine skriverier ser meget spændende ud, og jeg vil helt bestemt komme tilbage hertil.

  SvarSlet
 2. Hej Nina. Og velkommen til. Dejligt at møde en anden slags "kasse-dame" :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Ha, ha, det var da en herlig betegnelse. Jeg gider bestemt godt være "kassedame" af den slags. Og så var der forresten engang, jeg var kassedame i IRMA, men det gider jeg så til gengæld ikke igen :o) Og posedame? Slet ikke!

  Glæder mig til at følge med her! :o)

  SvarSlet
 4. Hej Nina. Åh, IRMA er bare min nye yndlingsbutik. Vi har endelig fået en til Århus, i Magasin´s underetage. Jeg har lige været derinde på øko-rov i dag. Og jeg lignede faktisk en posedame da jeg slæbte det hjem :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Jeg er vokset op på Falster og Sjælland og har altid elsket IRMA, bortset fra da jeg sad i kassen, altså! Det har altid været en stor mangel i Jylland, og jeg har savnet IRMA samtlig de 25 år jeg har boet her. Men vi må straks til Århus - hvor er det fedt, at IRMA endelig har fundet til hovedlandet! :o)

  SvarSlet
 6. Hej Nina. Er det ikke super hårdt at være kassedame? De gentagene bevægelser og alle de mennesker ville få bugt med mig i en ruf. Jeg har selv stået i butik, men det var hos en lille bager med gamle damer som stamkunder. Det var et noget andet tempo. Der er faktisk hele 2 butikker i Århus. Den anden ligger et sted ude i Risskov. Jeg syntes at det for dyrt for mig, hvis jeg skal købe alle mine dagligvarer der. Men alle specialvarene kører jeg gerne efter.
  Ja, det var på tide at de fik snøvlet sig herover :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...