mandag den 23. februar 2009

Lemonade Award...

Jeg sidder her med røde kinder. En træls søvnløs nat er lige blevet 'reddet' af en dejlig besked. Jeg er blevet tildelt en award af Newyorkerbyheart med ordene: "Klidmoster: For hendes entusiasme, lækre mad, skønne holdning til mad og kærlighed til katte".  Wow, det gør godt. Tusind tak Birthe, den er jeg meget glad for. 


Her er hvad "Lemonade Award" står for:

The Lemonade Award is given by a previos winner to 5 bloggers who have shown great attitudes and/or gratitude this week. It’s a great way to show these people that you appriciate them. All you have to do is:

1. Put the logo on your blog or post.

2. Nominate at least 5 blogs and be sure to link your nominees within your post.

3. Let them know that they have received this award by commenting on their blog.

4. Share the Love and link to this post and the person from whom you received your award.

Hmm, hvordan vælger jeg dog 5 ud, blandt alle de gode blogs jeg følger? Jeg er generelt ikke vild med at favoriserer nogen. Ville nok helst enten uddele en award til alle eller ingen. Men lad mig nu prøve at opfylde betingelserne. Ok, så gør jeg sådan.

Jeg uddeler awarden til:

Vibekes mad - Vibeke, fordi hun så generøst øser ud af sin kreativitet og køkkenteknik. 

Madames huskeblok - Madame, for sin humor og skarpe observans på alle områder.

Lille mig i den store verden - Frk. Bibo, fordi det kræver mod og stædighed at leve med en kronisk sygdom.

Dagbogen ver .2.0 - Nina, fra en 'kassedame' til en anden :-D

Tina - omme i London - Tina, der er langt hjemmefra men alligevel tæt på.  Også lidt til Piphans, da egern har en særlig status :-) 

12 kommentarer:

 1. Tak søde, det luner. And you know it! ;-)

  SvarSlet
 2. Kære Malou! Et stort tillykke til dig med awarden! Den er så velfortjent havnet hos dig.
  Og tak fordi du sender den videre til blandt andre mig. Jeg vælger ikke at sende videre - jeg synes, det er så svært at vælge nogle få bloggere ud, og det vil måske gøre andre kede af det.

  SvarSlet
 3. Kære Malou.
  Tak for awarden, jeg vil gøre det samme som Madame, for jeg syntes det er umuligt, at vælge blandt de mange skønne bloggere.
  Tillykke med din award, du har helt ærligt fortjent den, fordi du blandt andet er så inspirende.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Tillykke med den Malou! Den er absolut velfortjent - og det er så dejligt med dine inspirerende madindlæg!

  SvarSlet
 5. LOL - tak skal du have, paa Piphans og egne vegne. :)

  SvarSlet
 6. Til lykke og tak fra mig også :o)

  SvarSlet
 7. Hej Bibo.
  Velbekomme, du er en inspiration :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 8. Kære Madame.
  Tak, jeg blev lidt overrumplet. Min første tanke var også ikke at give den videre, men det kunne jeg heller ikke rigtig finde ud af. Det er svært at vælge nogen ud, når man nu følger så mange. Anyway, det har givet noget at tænke over.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 9. Kære Vibeke.
  Det kan jeg godt forstå at du gør. Det er faktisk et svært dilemma at sidde i. Jeg brugte flere timer på at vælge frem og tilbage. Så hvis der bliver en næste gang vil jeg måske gribe det anderledes an.
  Man tak, jeg bliver helt overvældet af alt den smiger. Bare det ikke stiger mig til hovedet :-)
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 10. Hej Nille.
  Tak, det er jeg glad for. Så må jeg hellere komme i gang med at lave noget mere mad :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Hej Tina.
  Velbekomme, hils Piphans og fortæl at han er berømt og berygtet herover :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 12. Hej Nina.
  Tak og selv tak :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...