onsdag den 11. februar 2009

C-vitamin galore...

Vågnede med følelsen af en begyndende forkølelse. Prøver lige om jeg kan bekæmpe den med et ordentligt skud c-vitamin. Så ud af skabet med stavblenderen og frem med skrællekniven, en smoothie skal der til. Der har været kiwi i kasserne de sidste par uger og de er super gode til smoothies.

Tag 5-6 skrællede kiwifrugter, 3 pressede appelsiner og et dryp akaciehonning, blend og server.

11 kommentarer:

 1. Da jeg havde læst om din smoothie, for jeg ud i køkkenet, og lavede mig et stort glas appelsinsaft,du skrev du havde kiwifrugterne i overskud, jeg havde en pokkers masse appelsiner, så nu er de ældste udryddet, fordi du inspirerede mig. Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig lækkert ud - og sundt! Jeg håber, du kan jage forkølelsen væk på den måde.

  SvarSlet
 3. Hej Vibeke. Lækkert :-). Det er som at drikke et stort glas solskin. Har du en god citrus-presser? Jeg er nemlig på jagt efter en jeg kan holde til at bruge. Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Hej Madame. Tak, det håber jeg også :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Jeg fik en ny food processor til jul af min bror, og der hører sådan en citruspresser til, det fungerer bare rigtig godt, min maskine er en Kenwood. Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 6. Uhm, og så ser det også indbydende ud. ;-)

  SvarSlet
 7. Hej Frk. Bibo. Tak, det var drønlækkert. Mvh Malou

  SvarSlet
 8. Hej Vibeke. Tja bum, jeg bliver nok nød til at investere i en maskine. Det er også hårdt at rive gulerødder og den slags. Og de er jo smart med en maskine der kan flere ting. Kenwood er et godt mærke, så jeg tror jeg vil kikke efter en til overkommelig pris. Mvh Malou

  SvarSlet
 9. Det lyder lækkert med sådan en smoothie ;)

  SvarSlet
 10. Hej Anette.
  Der er også bare guf :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Kommentar slettet: "mm selv de ældre skud i arkivet giver god inspiration :)".

  Brugerens navn førte ikke til en profil, men til en side hvor man kunne optage forbrugslån. Det er desværre noget der sker ret ofte. Dårlig stil at lægge udgående links hos andre forklædt som kommentarer!

  Beklager Peter A. Tak for komplimenten, men jeg tillader ikke linkspam til reklamesider i mit kommentarfelt!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...