tirsdag den 10. februar 2009

Sjov leg...

Er lige kommet hjem efter god film, god mad og godt selskab, til kælne katte og sofa hygge. 

Losarinas mor lægger op til en sjov lille leg. Vi vælger de første tre områder/steder/ting i vores hjem eller have, der bringer os glædelige oplevelser - viser dem frem og fortæller hvorfor, de har en særlig betydning for os (planket direkte fra Madames huskeblog).

1-2-3 katte. Når der lige er åbnet for en ny pose mad, glemmer de alle interne stridigheder og sidder pænt på rad og række.

Dette billede arvede jeg efter min far der døde alt for ung (49 år) i 1998. Det hængte i det rum hvor jeg sov, når jeg besøgte ham som barn. Nu hænger det over min sofa.

Og endeligt mit spisebord, hvor det her er "bøf-fredag" :-)

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle dejlige ting, jeg elsker jo katte, så det er dejligt at se dine tre! Og billedet, du har fra din far, er bare så smuk! Jeg var også lige ved at vælge mit spisebord, fordi det er husets centrum og næsten alt foregår netop der :-)

  SvarSlet
 2. Enig- sikke dejlige "ting". Tak for at dele :-)

  SvarSlet
 3. Hej Madame. De katte er deres vægt værd i guld. Billedet er jeg bare så glad for, det er bestemt ikke tidløst, men passer alligevel helt fint ind her. Og ja, spisebordet er husets centrum :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Hej Losarinas mor. Selv tak. Det er sjovt at lege med. Det giver mulighed for at grave lidt i sine arkiver og se sig om i sit liv og domicil.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Åh ja, den leg er slet ikke så skidt endda ;-) . Og vi bliv er dejligt meget klogere på vores medbloggere. Hyggeligt at læse med hos dig!

  SvarSlet
 6. Hej Bente. Nej, bestemt ikke nogen dårlig leg. Det er sjovt at se hvad andre lægger i "opgaven". Jeg læser også med hos dig. Sikke nogle søde kattekryb du har :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...