torsdag den 12. februar 2009

Domænetrix....

Så er det officielt!

Jeg er nu blevet til Klidmoster.dk

Min mand har købt domænet til mig.

Tak Skatter, det er en super fed (anti-valentines) gave. :-*

20 kommentarer:

 1. Hej Klidmoster, tillykke med .dk
  Sjovt, hjemme hos os har den altid stået på klidtøfler og jordbærthe. Fordi min mor var sår´n en biodynamisk klidmoster. Vi har også en klidmoster her i byen. Glæder mig meget til at stifte bekendtskab med endnu en. Dine opskrifter ser ud til at kunne redde enhver mad-krise. Så tak for deltagelse i mine give*away.
  Alt for sene hilsner Fru Sommer;)

  SvarSlet
 2. Hej Fru Sommer. Tak, det domæne har jeg ønsket mig længe. Jeg har trådt mine barnesko i et "wannabe" vegge-hjem. Hverken biodynamikken eller økologien var på mode da. Men nu er det en helt anden sag. Velkommen til :-) Alt, alt for sene hilsner Malou

  SvarSlet
 3. Et stort tillykke med dit nye domæne, Malou!

  I Hillerød er der sjovt nok en helsekost (rigtig lækker), der hedder Klidmosteren. Nu skal du vel i gang med at lægge bloggen over på wordpress?

  SvarSlet
 4. Aij, tillykke. Fedest! Jeg har også eget domæne, men har endnu ikke fået taget mig sammen til at smække bloggen derover. Men det haster ikke mere end det jager - jeg har jo gang i så meget. ;-) God fornøjelse med domænet - spændende!

  SvarSlet
 5. Hej Madame. Ha ha, det var det jeg helst ville have kaldt min blog :-) Men når nu Klidmosteren var taget, måtte jeg "nøjes" med Klidmoster.
  Men nej, bloggen bliver her på blogspot. Det er mest brugervenligt for mig. Klidmoster.dk laver bare et redirect hertil.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 6. Hej Frk. Bibo. Du behøver jo ikke flytte bloggen. Jeg har indtil videre bare fået et redirect sat op. Tak, det tror jeg også jeg bliver glad for :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Jeg vil bare lige sige, at jeg håber, du kommer til Lottes blogtræf på Frederiksberg - det ku' være så hyggeligt at møde dig - Lotte har lavet en opdateret liste i dag, og du ville ikke blive væltet over ende af nye ansigter ;-)

  SvarSlet
 8. Selv om jeg har sagt nej tak, bliver jeg vist nød til at komme alligevel :-)
  Det kunne også være spændende at møde dig og alle de andre bloggere. Men da jeg ellers er en super-privat person, kræver det en del overvindelse at møde op IRL. Så kan I jo se mig :-D.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 9. Du skal ikke være nervøs, sådan har vi alle tænkt, inden vi var med første gang. Jeg lover dig, at du ikke bliver skuffet.
  Det er så hyggeligt, hvs du kommer ;-)

  SvarSlet
 10. Tillykke Malou med dit domæne, det var pænt af din mand.
  Jeg syntes også at Blogspot er brugervenlig, jeg vil ikke til at flytte noget, selv om jeg har nogle domæner "liggende i skuffen"
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 11. Jamen tillykke :-) Jeg skal på opdagelse hos dig !

  SvarSlet
 12. Hej Madame. Jeg er meget tæt på at overgive mig. Men der er jo langt til København, ved du om der kommer andre fra Århus?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 13. Hej Vibeke. Tak, jeg er også rigtig glad for det. Du kunne jo også få lavet et redirect fra et af dine domæner?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 14. Hej Losarinas mor. Tak, og velkommen til :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 15. En anti-valentines-gave!?! Det lyder som noget lige efter mit hoved ;-) . Og ... tillykke med domænet.

  Ha' en dejlig weekend!

  SvarSlet
 16. Hej Bente.
  Ja, min mand er en af dem, der mener at valentins dag er noget chokoladeindustrien og blomsterhandlerne har fundet på. Men jeg har nu købt en lile overraskelse til ham alligevel. Her har vi ikke kun 1 dag om året hvor vi forkæler hinanden, men 365 af slagsen :-)
  Tak.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 17. Jeg kan ikke andet end at være 100 % enig med din mand! Og i øvrigt tilslutter jeg mig også, at forkælelse er et helårsprojekt ;-) .

  SvarSlet
 18. Hej Bente. Tak, endelig en der deler min holdning :-)
  Dejlig weekend til dig også.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 19. Jeg ved, at Marianne kommer fra Randers, men jeg ved desværre ikke, hvor Lisbeth og Karen bor. Hvis Grønlandsposten kommer (Susanne) mener jeg, hun kommer fra Århus, men hun bor til daglig i Nuuk ;-)

  SvarSlet
 20. Hej Madame. Tak, for oplysningerne. Så er jeg ikke den eneste jyde :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...