fredag den 6. februar 2009

Dagens høst....


Mine kasser kom vildt tidligt i dag, så jeg gik straks i gang med at pakke ud. Jeg plejer at få "Dogmekassen", da den indeholder årstidens danske grøntsager. Men lige nu er der stort set ikke andet end kål, kartofler og rodfrugter. Ikke at der er noget i vejen med det, jeg trængte bare til lidt lettere grøntsager og grøn salat. Så jeg fik "KUK kassen" i stedet. Jeg fik også  2 kæmpe kyllinger, som skal i ovnen til aften. I går inviterede jeg spontant min veninde og hendes mand, til at komme og spise aftensmad i dag. Så jeg laver lakseroulade m/rygeostedreme til forret opfulgt af kylling m/rosmarin-kartofler, skysauce & salat. Og muligvis en gammeldaws æblekage til dessert.

4 kommentarer:

 1. Mmmmm, min mave kommer til at rumle. Det lyder sørme lækkert. Hav en dejlig aften. ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Frk. Bibo. Tak skal du ha´. Det har været en rigtig hyggelig aften. Det var hårdt at lave alt det mad, men hele umagen værd. Nu er jeg bare selv grydeklar :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Det lyder bare så lækkert, hvad du lavede til dine gæster. Og jeg får helt lyst til at abonnere på Årstiderne, når du fortæller! Tit er det jo et sørgeligt syn at finde grøntsager i Kvickly ...

  SvarSlet
 4. Hej Madame. Tak for det. Jeg er superglad for mine kasser af 2 grunde: Det er økoting jeg ellers skal i 5-6 andre butikker for at finde (hvis det overhovedet er til at få) og det bliver leveret til min hoveddør (3.sal), så jeg ikke skal slæbe mig helt i stykker. Selfølgelig er der en smutter af og til, noget dårligt eller smadret. Men så tager jeg bare et billede og hæfter på en mail til kundeservice, og så bliver det debiteret på den næste regning. For hvor er jeg også blevet skuffet i Kvickly mange gange. Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...