lørdag den 14. februar 2009

Frokost til alle?

"With Canon you can".  Yep, det kan jeg.

Kan nu kan jeg præsenterer billeder i super kvalitet :-)

Om få timer står den på bøf & rødvin, men jeg er sørme blevet en kende brødflov allerede. Rugbrødet er heldigvis meget nemt at skære i dag. 

Med leverpostej (Hanegal 9%) og et drys flagesalt bliver det til en sand delicatesse.

Min elskede kaktus, der har boet hos mig i over 20 år, har det ikke for godt. Troede jeg. Jeg kunne ikke forstå hvorfor den var holdt op med at sætte skud. Det var den heller ikke. Det var såmænd bare Myren, der er begyndt at supplerer sin diæt med kaktus-skud. Umulige kattebæst. 


Ingen respekt for autoritet overhovedet. 

8 kommentarer:

 1. He he ... en lidt stikkende kost, skulle man tro. Mon dyrlægen anbefaler den?! ;-)

  SvarSlet
 2. Pragtfuld, fræk kat!
  Det er skægt hvad de katte kan finde på, ja også hunde for den sags skyld. For mange år siden havde jeg hund, og den åd mine æbler fra frugtskålen, jeg skældte ellers min søn ud for at at spise op til 10 æbler om dagen, jeg syntes det var lige i overkanten, men han nægtede. En dag så jeg hvem der nappede æblerne, det var min Labrador, jeg måtte af med en undskyldning af de store.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Bente. Well, hun ørler det meste op igen. Men det forklarer heldigvis de grønlige klatter jeg fandt på badeværelsesgulvet. Oh dear, endnu en ting jeg skal holde øje med :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke. Tak, hun er bare så elsket her. Jeg er bare flad af grin. Sikke en hund, tænk at den stjal æbler!?
  Stakkels sønnike, helt uden skyld :-)
  Der forsvandt mange af mine hårelastikker en overgang. De stod i en lille åben kurv på badeværelset. En nat tog jeg Myren i at stå og æde af dem! Men byder man hende rejer, så nej tak. Dyr er sære :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Åh en dejlig kat! Men at spise kaktusskud forstår jeg ikke helt ;-)
  Yes! With Canon you absolutely can. Jeg håber, I havde en dejlig omgang bøf & rødvin :-)

  SvarSlet
 6. Hej Madame.
  Tak, hun er også vores øjesten. Altædende og kropumulig. Jeg tror at Canon og jeg er "in the beginning of a beatiful friendship".
  Det er sørme også dejligt med en lille rødvins-buzz :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Hahaha, umulige kræ. Griner, det er fanme en klassekat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er SÅ umulig - men hun er tilgivet :-D

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...