mandag den 2. februar 2009

Ud af biffen hjem i bussen....

"Klassen" var en noget anderledes film, end jeg havde forventet. Den handlede om en ung fransk lærer, som forsøger at liste noget lærddom ind i hovederne på en helt umulig 8. klasse. Skolen ligger i en forstad til Paris, i en multietnisk ghetto. Den har en noget dokumentaragtigt over sig og virker helt unscripted. Man føler sig som en flue på væggen. Det er bestemt ikke en feel-good film, men efterlader en med noget at tænke over. Godt at mine skoledage er ovre.

De var hylende koldt at komme ud på gaden bagefter. Mine hygge-shoppe planer blev straks aflyst. Så jeg løb op til den nærmeste kyllinge pusher, købte 1/1 rotisserie fugl og hoppede på en bus hjem.

Kogte nudler mens jeg snittede grønt. Grønt på panden, kylling i lunser, nudler og en marinade af revet ingefær, hakket rød chili, presset hvidløg, olie og tamari.


Min mobil sidder i opladeren, så jeg kunne desværre ikke tage et billede. Så jeg nupper et fra arkivet i stedet for. Og det ligner til forveksling :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...