tirsdag den 3. februar 2009

Selvforkælelse...

Kom lige forbi min favorit skobutik i dag. Jeg har gået meget længe og glanet efter et par røde ankelstøvler fra Vagabond. Men jeg har bare ikke ville hoste op med 699,50 kr for dem. Og så skete miraklet i dag: de var på udsalg, sat 50 % ned. Haps, I kommer lige med mig :-)

Mandens kommentar: "80´erne ringede, de vil ha´ deres støvler tilbage"

4 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHHAHAHAHA, men jeg er VIIIIILDE med dem ; )

  SvarSlet
 2. De er vildt flotte, jeg har noget ligende i sorte, men de røde der, dem er jeg da godt nok lune på.

  SvarSlet
 3. Hej Maibritt. Ja, han er virkelig bare SÅ sjov. Nu har jeg bare desværre fået "Diggelo diggelej" på hjernen :-)

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke. Jeg har også været lune på den i rigtig lang tid. Jeg syntes at det er lidt svært med røde sko/støvler. Det er nemmere med sort, det går til alt. De er fra Maibom, hvis du bare MÅ eje et par :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...