søndag den 22. februar 2009

"Susie salt & Percy pepper"

Sort og hvid er dagens farver i farvelegen. Salt & peber var jo det oplagte valg for mig, men viste sig at være møgbesværlige at fotografere. Saltet blev totalt overbelyst og peber tæt på er ikke sort, men mange forskellige brune nuancer. Hmm, ud til højre med den idé. Sort-hvide billeder var der ingen af i arkiverne, så jeg måtte begynde helt forfra.

Mine sorte og hvide billeder

Mit trådløse tastatur som jeg blogger med.

Stilleben fra køkkenet.

Mit køkken ur, indstillet efter 'Århus-bustid' (3 min for tidligt), så jeg altid kommer afsted i rettet tid.

Detalje fra sålen på mine nye Ecco sko.

Og endelig min hat fra nytårsaften. Hatten fik jeg af vores gæster, fjerene satte jeg selv på. Alle de andre gæster fik farvestrålende glimmerhatte, men jeg blev heldigvis udstyret med denne sorte heksehat. Perfekt til en klidmoster! 

12 kommentarer:

 1. Hihi, en heksehat til Klidmoster - den er jo fantastisk dekorativ! Og sikke smukke ting du har fundet i sort og hvidt. Jeg må se, om jeg kan finde noget herinde - men ellers er det bare at stikke hovedet ud til al sneen :o)

  SvarSlet
 2. Hej Madame.
  Det var den beste nytårshat EVER, valgt med omtanke af gode venner. Jeg kan heller ikke nænne at smide den ud. Tak, det var noget jeg lige fandt, da jeg ikke kunne sove i nat. Åh, er der stadig sne over hos dig. Hvor dejligt. Her dalede den hele dagen i går, men er den er allerede pist igen. Jeg kigger forbi senere og ser hvad du har fundet på :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Hej Malou
  Du har et godt øje for billeder, de er rigtig godt set, tror du ikke du skal være fotograf i den fritid? hi hi
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke.
  Tak, jeg er blevet helt bidt af det. Det kamera var en forrygende indvestering. Fritidsfotograf lyder som en god hobby :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Skønne s/h-billeder. Hvis jeg må komme med en meget lille ydmyg anbefaling, så slå blitzen fra, når du bl.a tager sådan et billede som af uret :D
  Smuk hat.

  SvarSlet
 6. Hej Sister.
  Tak, og tak for tippet. Det var simpelthen ikke faldet mig ind at jeg kunne slå blitzen fra :-D
  Jeg har lige ligget i manualen, der enda en indstilling til indendørs. Jeg må prøve mig frem.
  Mvh Malou

  SvarSlet
 7. Takk for det fine bidraget til sort og hvitt. Det har vært veldig moro og lærerikt med fargeuke. Håper du har hatt det moro, jeg har hatt det veldig gøy :) Hilsen Mette

  SvarSlet
 8. Flotte bilder, og ikke minst stilig hatt til nyttår!!

  SvarSlet
 9. Hej Mette.
  Tak, det er jeg glad for at du syntes. Det har været meget moro at lege med. Jeg glæder mig til 'Mandagstema' :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 10. Hej Singel girl.
  Tak, jeg er også meget glad for hatten :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Hejsa Malou

  Så fandt jeg dig ;-)
  Linket til din blog har ikke virket hos mig, så det har taget lidt tid, inden jeg fandt den rigtige kombination (der stod bare "klidmoster.dk" - det var ikke helt nok), så jeg har været lidt omkring.
  Men nu kigger jeg ind til dig :o)
  Hilsen Ellen

  SvarSlet
 12. Hej Ellen.
  Godt du fandt mig af omveje så.
  Mærkeligt at Klidmoster.dk ikke var nok, der skulle gerne være et re-direct fra domænet. Nå, det må jeg ha´ Nallefar til at kigge på.
  Anyway, velkommen til :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...