søndag den 8. februar 2009

Take-out søndag...

En spegepølsemad. Det var hvad jeg kunne overkomme at lave af mad i dag. Jeg sover SÅ dårligt for tiden, kan slet ikke finde hvile overhovedet. Det gør mig ret distræt og kort for hovedet. Jeg skulle i biografen med en veninde og var så rundt på gulvet af søvnmangel, at jeg kom til at tage bussen en time for tidligt. Men jeg fik det at blive rigtig god time alligevel. Så jeg tullede rundt i en næsten mennesketom by og gloede på vinduer. Købte mig et bæger varm thai hos Baresso, som jeg gik og varmede mig på. Mødte så min veninde ved bussen (den rigtige) og satte kurs mod biografen for at se "twilight". Da jeg kom hjem besluttede jeg mig for at droppe den planlagde kylling-karryret og bestille take-out i stedet. Søndag er altid den dag hvor jeg har mindst lyst og overskud til at lave mad.

Det blev til en gang grill-mix fra den lokale tyrkiske. En adana kebab, lam og kylling fra spyd. Der var en ok tzatziki, lidt salat, kartoffelskiver og ris m/tomatsauce med. Det var ikke helt så godt som det plejer at være, men det var da bestemt spiseligt. Ville dog meget hellere som Vibeke, ha´ haft baked beans m/spejlæg. Jeg må hellere få købt nogle dåser til lageret, det er super nem og god søndagsmad.

4 kommentarer:

 1. Af og til skal der altsaa koebemad til - hos os er det normalt paa en fredag. :) Naar engang min elskede og jeg bliver alene igen, er jeg rimelig sikker paa spejlaeg og baked beans bliver fast inventar i spiseplanen!

  SvarSlet
 2. Ha, der kan man se, du gad heller ikke lave mad, men det er jo dejligt, at du bare kan bestille, her hvor jeg bor, kan vi få Pizza, og det er det, men nu bor jeg også på landet.
  Jeg har altid et eller andet stående, som kan fikses i en fart, baked beans er hos mig et must.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 3. Hej Tina. Du har også mulighed for at købe (efter min mening de bedste baked beans. Dem fra Heinz. Dem kan jeg ikke støve op nogen steder her i Århus. Har du prøvet deren frank´n´beans? Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Jeg er så misundelig på dig, Vibeke. Tænk at kunne gå ud i hønsegården og hente friske æg. Ja, det er luksus at kunne bestille mad udefra. Jeg havde enda taget nogle kikærter op af fryseren, for at lave en hurtig hummus til. Men jeg gad simpelthen ikke, så de røg i køleren :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...