torsdag den 19. februar 2009

Argh!!!

Jeg kom hjem efter biffen, til et mediecenter der var pillet helt fra hinanden. Det er der min computer 'bor', så nu har jeg ingen e-post, ingen mulighed for at overføre billeder eller læse feeds. Desuden er kameraet allerede løbet tør for strøm for første gang, batteriet er først opladet om en time. (note: køb ekstra batteri). Det gik død mens jeg lavede aftensmad, heldigvis havde jeg mobilen ved hånden. Så nu sidder jeg her på Nallefar´s kolde kontor og blogger på en lillebitte skærm. Jeg plejer at sidde i den lune sofa og være på nettet via mediecenteret med vores fladskærmstv som skærm. Her er utroligt hvor hurtigt man bliver forvænt. Men jeg må væbne mig med tålmod, har allerede fået udmeldingen: "det tager maximum en halv time" en 3 -4 gange :-) 

Men jeg kan da lige svare på et par kommentarer. 

6 kommentarer:

 1. Tålmodighed er en dyd. Men grrrrrrr... hvor er man arrig når teknikken ikke virker. Håber alting flasker sig. ;-)

  SvarSlet
 2. Ih, -hvor jeg føler med dig, det er rædselsfuld, når tingene ikke virker som de plejer.
  Håber ikke det tar for lang tid inden du kan blogge og hygge dig, - men har du tænkt på, at din mand normalt sidder der på et koldt kontor, med en alt for lille skærm? Hi-hi
  Kærligst ibeke

  SvarSlet
 3. Hej Frk Bibo.
  Tålmodighed? Det er bestemt ikke min bedste dyd. Jeg skal vist snart selv sætte mig lidt mere ind i det hardware. Så er jeg ikke så afhængig af hjælp til det. Men nu skulle det også kun tage en halv time endnu :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke.
  Ja, det er lidt skræmmende at mærke hvor frustrerende det er, ikke at kunne komme på nettet.
  Mine stakkels fingre er blåfrosne allerede. Han elsker at sidde herinde i fleecetrøje og hjemmesko. Vi har normalt en slags varmelamper tændt som kattene ligger under herinde, så de luner også. Skærmen er faktisk ikke så lille, det er kun fordi jeg plever at sidde ved en på 40 tommer :-)
  Men nu laver jeg en kop te til at varmer hænderne på og så kan jeg vist komme til i stuen.
  Kærligst Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...