lørdag den 14. februar 2009

Ham der Nallefar...

Hæ hæ, hvad giver man manden der afskyer Valentines day og kalder det for chokoladefabrikanternes (og blomsterhandlernes) luskede påfund. Chokolade :-)

Lod mig indfange af fager mø i Magasin i går. Hun stod jo der og fristede med en KÆMPE skål smeltet chokolade over vandbad. "Lav en seddel med din hilsen, så skriver jeg det med chokolade, på et marcipanhjerte" sagde hun. Tja bum, et godt salgstrick, tænkte jeg. Hoppede sevfølgelig straks i med begge ben. Købte totalt over-priced, men meget personlig hilsen til mit livs Nallefar. 

(Det første billede taget med det nye kamera)

En rødvins-våd aften sidste år, grillede vi hos min veninde E og hendes mand, i deres sommerskur. Dagen efter havde min mand af uransagelige grunde fået kælenavnet Nallefar. 

Han blev heldigvis glad for lidt chokolade, spiste det og gik ind og bestilte 2 x 4GB hukommelseskort til vores nye kamera. Så selv om vi officielt fornægter Valentines day, sneg den sig alligevel lidt ind på os. Argh, gør det mig til en hykler?

14 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt hjerte, du købte til manden i dit liv!
  Hukommelseskort og marcipanhjerte på Valentines day - det lyder bare rigtig lækkert! Her glemmer vi altid den dag, men jeg tror, jeg har det med den lige som med 'fars dag' - men 'mors dag' kan jeg sagtens forlige mig med ;-)

  SvarSlet
 2. Tak Madame, han blev også rigtig glad for det. Det forsvandt i hvert fald ned i hans mave i en ruf. Jeg fik dog tiltusket mig en lillebitte bid :-).
  Ja, først hukommelseskort, og nu ligger der gud hjælpe mig også et par øreringe. Jeg må vist hellere diske op med noget ekstra lækkert i dag.
  Vi har ikke børn (well, 3 med pels) så der bliver ikke noget 'mor/far-dags' halløj her.
  Hæ hæ, kun mors fars m/ fars mos :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 3. Jeg synes, det er en sød historie med jer to - men pas nu på, det ikke tager overhånd ;o)

  SvarSlet
 4. Hej Nina.
  Tak, vi er bare så søøøøde at det hviner i tænderne :-)
  For sent, det er vist gået sport i det. Nu skal jeg til at bage småkager :-D
  Mvh Malou

  SvarSlet
 5. Åh - hvor sødt, både på den ene og den anden måde!
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 6. Hykler ?...- så er det en sød en af slagsen :-)

  SvarSlet
 7. Hej Vibeke. Tak, skal du have :-)
  Står den så på fisk i dag?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 8. Hej Miri. Tak for det. "En sød hykler". Det er måske sådan jeg skal fremhæve mig selv, når jeg (evt) skal søge arbejde :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 9. Ja det gør så, Malou, på den gode måde :o) Og du er jo SLET ikke mere hykler end ham Nallefar (hehe), som på trods af principperne spiste chokoladen. Og det blev jo en fin dag alligevel, lyder det som :o)

  SvarSlet
 10. Hej Susanne. Jo tak, vi hykler lystigt videre. Jeg er ved at gøre klar til bøf, bearnaise og rødvin. Nallefar bliver ellevild :-)
  Selv om jeg ikke har sovet i nat, skal det nok blive hyggeligt alligevel. Er du på hot eller not siden af ham Valentin?
  Mvh Malou

  SvarSlet
 11. Hej Malou
  Ja i aften står den på fisk, jeg går og spekulerer på hvordan jeg skal lave det, men det skal nu nok komme, de bliver vist dampet i kurv.
  Mvh. Vibeke

  SvarSlet
 12. Hej Vibeke.
  I kurv? Det lyder spændende :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet
 13. Så længe man SELV ved, at man ikke gør det for chokoladefabrikanternes skyld (men sin egen svage sjæl) - så er det helt i orden! Lol!

  Men hvis man nu har lyst til at glæde den anden - så skal man jo - også selvom kalenderen siger den 14.02!

  SvarSlet
 14. Hej Nille. Yep, det er den helt rigtige holdning. Ikke den der "vi gør det, fordi de andre gør det" indstilling. Måske har jeg haft en tendens til at gå i den anden grøft, bare for ikke at hoppe med på vognen. Godt man kan finde middelvejen :-)
  Mvh Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...