tirsdag den 3. februar 2009

Syg, med syg på...

Manden er forkølet og generelt sløj. Han har måtte blive hjemme fra arbejde og ligger og putter under dynen. Han er ved at vågne, kan jeg høre. Så nu vil jeg lave en bakke med varm the & honning og dem her: 

Amerikanske pandekager, ahornsirup og en lille bitte smørklat.

Han skal selvfølgelig have suppe senere. Derværre har jeg ikke mere hønsefond i fryseren, så jeg må købe en MOU og "pimpe" den. Jeg har den regel, at kan jeg ikke få øko, køber jeg det almindelige og får det bedste ud af det. Så jeg må ned i Føtteren og se hvad de har af frost kandidater.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...