tirsdag den 24. marts 2009

På gensyn...

I dag skulle aftensmaden være nem og hurtig, for jeg skulle pakke. I skrivende stund har jeg ikke pakket en pind, men da fundet et par ting frem. Jeg tror jeg venter med at kyle ting i kufferten til i morgen formiddag. Vi skal heldigvis først herfra med en bus kl 12. Nallefar følger mig ind til toget, for jeg kan ikke engang få kufferten ned af trappen selv. 

Jeg er ret begejstret for denne grønne pasta, som er lavet af speltmel og spirulina-alger. Kogevandet minder mig bare om dengang jeg hennafarvede mit hår, det har nøjagtigt den samme duft. Men det smager heldigvis ikke af henna. Så jeg kogte en kæmpe grydefuld af det, så kan Nallefar varme og spise det i morgen. Det blev til en 'snyde-bolognese' i dag, med et glas Dolmio. Jeg fik 4 glas for 50 kr i Netto og det er faktisk billigere end for den samme mængde øko dåsetomater i Irma. Så fred være med det. Jeg havde 400 g hakket kød, der blev svitset sammen 2 fintsnittede løg, 2 revne gulerødder og en ditto pastinak. Dolmio´en blev hældt på sammen med 5 tomater i grove tern. Nå ja, og en god sjat rødvin blev det også til. Og så fik det lov til at småsimre i et par timer. Inden servering blev det smagt til med Maldon, friskkværnet peber, lidt rørsukker og en sjat balsamico. 

Spirulina-pasta m/bolognese & revet mozzarella.

Nu vil jeg drikke glas rødvin, samle lidt flere ting sammen og ikke gå i seng alt for sent. Det har været en rigtig god aften. Jeg har haft en lang og god telefonsamtale med en kær genfunden veninde. Vi har ikke talt samme i mange år, men der gik hurtigt små 2 timer. Jeg håber at der kommer mange flere af slagsen!

Jeg ved ikke om jeg kan komme til at logge på og blogge lidt hos min søster, men jeg vil da prøve. Ellers er jeg tilbage igen på mandag med et indlæg om blogtræf. Jeg er SÅ spændt på at møde andre bloggere IRL. Og tænk jeg startede med at sige blankt nej til at skulle med. Vinden er vendt :-)

16 kommentarer:

 1. Det var dejligt, at vinde vendte med hensyn til blogtræffet :) Og din ret lyder så lækker, jeg kendte ikke spirulinapasta, vores pasta hedder i øjeblikket demeter spirelli vollkorn og er mørk som rugbrød. Og din bolognaise er rigtig smart! Dolmio's økologiske sovs står også her til at redde visse situationer.

  Ha' en god rejse, Malou, det bliver hyggeligt for dig at besøge din søster :O)

  SvarSlet
 2. Hav en super duper fantalastisk dejlig tur. ;o)

  SvarSlet
 3. Tænk, et øjeblik troede jeg, du var ved at flytte til København - ja, med at det, du åbenbart skal have med :o) . Nej, undskyld - jeg driller.

  Det bliver hyggeligt at møde dig på lørdag! God rejse.

  SvarSlet
 4. Kære Malou
  Tusind tak! det var rigtig sødt af dig.
  Ih hvor blev jeg glad og forbavset over, at du tænkte på det!
  Jeg vil prøve det af rimelig hurtig, om en times tid, skal jeg op i Brugsen, og så vil jeg have fat i en kylling, det har jeg set du har brugt det til, så det må være godt, så får jeg en ide om smagen, og hvad det ellers skal bruges til.
  Kæmpe knus fra
  VIbeke

  SvarSlet
 5. Hej Madame
  Ja, jeg er nød til at skal bruge den sociale muskel noget mere. Så blogtræf er lige sagen :-)
  Den pasta kender jeg godt, den får vi også af og til. Dolmio kan være en god redningskrans når man er i gastronomisk dødvande :-D
  Tak, jeg er ved at være klar til at tage afsted. Det bliver SÅ dejligt at skulle være sammen med min lillesøster i 5 dage. Vi har aldrig boet sammen eller været uvenner, så det er bare det idelle søskendeforhold. Hun er bare det dejligste menneske.
  Vi ses jo snart :-)
  Klem

  SvarSlet
 6. Hej Bibo
  Tusind tak, det er jeg sikker på at det bliver :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 7. Hej Bente
  Det er lige før det var nemmere at ringe efter en flyttevogn, der er godt med læs på. Men det er også fordi jeg er en sær snegl, der tager mit eget køkkenudstyr med :-D
  Tak, det bliver også hyggeligt at møde dig.
  Vi ses på lørdag :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 8. Kære Vibeke
  Velbekomme, dejligt at du kan lide det :-)
  Det var godt nok hurtigt pakken kom til Als, den blev først sendt i går eftermiddag.
  Det er godt til mange ting. Jeg bruger det ofte på koteletter og karbonader. I dag har jeg brugt det på en omelet.
  Jeg er spændt på hvad du syntes om det.
  Også kæmpe knus herfra
  Malou

  SvarSlet
 9. jeg glæder mig så meget til at møde dig (og alle de andre).

  SvarSlet
 10. Kære klidmoster.

  Der kommer forhåbentligt RIGTIG mange telefonsamtaler fremover - det var skønt at snakke med dig igen :)

  God tur, smukke.

  Knus Lisa

  SvarSlet
 11. Kære Malou
  Det ser super godt ud. Hvor kan man købe spirulinapasta? Det har jeg aldrig hørt om. Men dekorativt er det og sikkert sundere og mere nærende end den almindelige.

  Jeg er lidt bagud på at læse din blog... så desværre er du taget afsted nu. Men jeg håber, at du får en dejlig tur.
  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 12. Den pasta ser altså seriøs lækker ud, den må jeg vist se om jeg kan stifte nærmere bekendtskab med :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 13. Hej Kagekone
  Ja, det bliver spændende at se hinanden rigtigt. Jeg glæder mig til at møde dig i morgen :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 14. Kære Lisa
  Det var bare så dejligt at høre din stemme igen. Lad os ringes ved i næste uge igen.
  Vi snakkes ved :-)
  Mange Knus

  SvarSlet
 15. Kære Hanne
  Det er noget rigtig sjovt pasta. Jeg har købt mit i en helsekostforretning i århus, men mon ikke det kan fåes andre steder?
  Jeg sidder i Herlev nu :-)
  Hilsner fra Malou

  SvarSlet
 16. Hej Birthe
  Det smager også rigtig godt. det er rart med noget helt andet en gang i mellem.
  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...