fredag den 20. marts 2009

Argh, hvor havde jeg dog mine tanker?...

Min hjerne er totalt forvirret. Jeg har gang i så mange spændende ting, at jeg glemmer nogle af hverdagens vigtige detaljer. Jeg havde hovedet under armen da jeg bestilte kasser i denne uge. Det blev både til ekstra fisk, tomater og agurker. Men hvem pokker skal dog spise alt det? Nallefar hopper på 888´eren og tager på weekend hos sin mor i Valby. Ham ser jeg først igen på mandag. Jeg skal ud og spise med en veninde i morgen og tager selv til København på onsdag. Ups, det var ikke så smart planlagt. Så fisken ryger i fryseren, så må jeg lave fiskefrikadeller på mandag i stedet for. For i aften vil jeg stege den kæmpe kylling der var med, så kan jeg spise af den resten af weekenden. 

Grønkålen bliver lige blancheret og hakket. Så kan den fryses og gøre gavn på et andet tidspunkt. Jeg prøver så godt jeg kan at få bugt med resten. Der må koges en tomatsauce eller suppe og spises en masse grønt de næste par dage. Heldigvis kommer der ingen kasser på næste fredag, jeg HAR husket at melde ferie.

Jeg havde endda rester tilbage fra sidste uge, både porrer og rødkål. Og der er altså rigtig meget mad i et helt rødkål. Så jeg koger lige en portion til fryseren. For det skal jo ikke smides ud. Jeg har godt nok forsømt madlavningen i denne uge. Stakkels Nallefar.

Well, selv om jeg ikke har lavet så meget mad, har han bestemt ikke sultet. I aftes bestilte han dette monster af en burger udefra. Bøffen alene vejer 450 g, så den er ikke for de småsultne. Han levnede en pæn del, som jeg så har fået til frokost i dag. Den ser ikke så stor ud på billedet som i virkeligheden, men den står altså på den største middagstallerken jeg har. Og det ser ud som om den rækker tunge af en og siger 'Æv bæv - du kan ikke spise mig'. 

12 kommentarer:

 1. Kære Malou
  Du har da vel nok været dygtig Malou, om ikke andet, så får du da en del i fryseren!
  Jeg sad da godt nok og fik mig en lille griner, for jeg kender det såmen udmærket, det er derfor, at jeg kun køber hjem hver 14 dag, for der skal altså ikke smides noget væk, og det bliver der heller ikke, for jeg har mit kolde spisekammer, og der kan alt grønt, eller det meste, holde sig rigtig længe, druer og bananer jeg fik i fredags, har jeg lige taget ind i frugtskålen, lige så flot, som da det kom, og det er øko.
  Du skriver, at du ikke har været for flittig til at lave mad, er det derfor din mand bestilte den store burger?:)
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Det kan jo kikse en gang imellem det skidt, men så er en fryser jo en herlig opfindelse.

  God weekend og god tur med veninden imorgen :0)
  fredagshilsner
  Kari

  SvarSlet
 3. Haha, sikke en burger, er der overhovedet nogen, der kan spise 450 gram bøf? Men det var jo herligt, at der blev noget til dig i dag. Og sikke en masse lækre sager du har fået i kasserne!
  Rigtig god venindehygge i morgen, og stort tillykke med 'bjørnen'.
  Varme klem til dig :)

  SvarSlet
 4. Kære Klidmistress.

  Hils Nallefar fra mig og sig, at han er en wuss og en tøsedreng. Jeg synes da nok, han plejer at kunne konsumere en hel del?

  Arh, ok, jeg har set den tallerken IRL - og den ER stor.

  Mit mundvand begyndte at løbe, men jeg må vist hellere vende min attrå til den lasagne, jeg er ved at banke sammen (mad til to dage - genial opfindelse!!!) Dertil hvidløgsflutes og mit dræbersmør (som manden kalder det): man tager en tredjedel pakke smør og 5 store fed hvidløg :D

  Go' fornøjelse med fjerkræet og god weekend :)

  Knus fra
  Stella Starlight / Lisa

  SvarSlet
 5. Kære Malou

  Det lyder som om, du får travlt med at få udnyttet alle råvarerne på bedste vis. Jeg er ret imponeret over, at du får udnyttet tingene på så god en måde. Jeg må - med skam - indrømme, at jeg ofte smider ud, fordi jeg ikke er så god til at planlægge. Men jeg øver mig med inspiration fra dig og Vibeke.

  Monsterburger - det er noget lækkert Take-away-føde I kan få hos jer.
  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 6. Jeg har da aldrig set den størrelse burger før - pyh hada; den ville selv John have svært ved at tygge sig igennem, og han er ellers en kødspiser af dimensioner - når han får lov :-)

  God weekend til dig.

  SvarSlet
 7. Kære Vibeke
  Du kan tro jeg har været dygtig og flittig. Jeg har knoklet hele dagen og håber at det giver mig en god nats søvn.
  Det må være SÅ dejligt med et spisekammer, her er alt for varmt til at opbevare noget som helst. Jeg fik at samme grund et ekstra køleskab i fødselsdagsgave sidste år.
  Ha ha, ja det er derfor han bestilte den. Jeg gad simpelthen ikke lave mad i går :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 8. Hej Kari
  Ja, det er bare med at fryse så meget som muligt. Så jeg har snittet, blancheret, kogt og braset hele dagen :-)
  Tak skal du have, jeg tror det bliver smadderhyggeligt.
  Også god weekend til dig!
  Glade fredagshilsner fra
  Malou

  SvarSlet
 9. Hej Madame.
  Jeg tror sagtens der er nogen der kan guffe hele burgeren på én gang.
  Men det kunne Nallefar heldigvis ikke. Men den var nu ikke så spændende i dag, men ned det skulle den :-)
  Det var virkelig været nogle kasser i dag. Og jeg har allerede lagt en stram olan for det hele, så jeg regner med et minimalt spild.

  Ih tak, jeg er helt rundt på gulvet af at danse med bjørnen hele dagen ;-)
  Det skal nok blive en god dag (også) i morgen.

  Varme klem retur til dig :)

  SvarSlet
 10. Wee, STELLA - du er tilbage :-D

  Hæ hæ, det skal jeg nok sige til ham. Han spiser godt nok ikke så meget som før i tiden, det må være alderen :-)

  Ja, det er en KÆMPE tallerken og ditto burger. Sådan en må du ha´ engang. Lasagne er nu heller ikke værst, dræbersmøret lyder som det pureste guf!

  Ih tak, det var en super fugl. Den er både stegt og bortfløjet nu. Vi er så mætte at vi næsten ikke kan blinke.

  Knus fra æ klidmoster

  SvarSlet
 11. Kære Hanne
  Jeg kan love dig for at der allerede er lagt en plan for det hele. Det virker som om det lige kan lade sig gøre. Men så skal jeg vist også ha´ en smoothie hver dag :-)
  Tak, jeg ser det som en fornem pligt at anvende det hele. Da jeg meldte mig til som 'kassedame' svor jeg at ville have fuld valuta for pengene. Men selvfølgelig er der smuttere ind i mellem, det kan vist ikke undgåes. Både vores frugt- og grøntkasse anbefales til 3-5 personer, så det er godt klaret af 2 personer at sætte det til livs :-D
  Dejligt at du kan finde lidt inspiration her.

  Ja, vi er SÅ heldige med take-away her i området. Vi bor lige tæt nok på Århus til at få bragt alt det gode ud.
  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 12. Hej Ellen
  Det er den største burger jeg nogensinde har set, det var lige før jeg blev bange for den :-)
  Den kunne blive en god genstand for et væddemål. Måske skulle du udfordre ham?

  Også god weekend til dig.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...