torsdag den 5. marts 2009

Morgenhygge...

Nallefar har en fridag, som skal bruges til at nørkle med noget computer-halløj. Jeg tager snart ind til byen et smut og senere til te hos min veninde B. Så kan den stakkels mand hvile ørerne lidt så længe. Jeg orker ikke at lave mad når jeg engang kommer hjem, så jeg har hevet en rest 'ras el hanout' ud af fryseren. Men en fridag udløser da en oplagt mulighed for en større morgenmad, i stedet for de sædvanlige havregryn. Så jeg lavede blødkogte æg for en gang skyld.

Det blev både til æg, friskpresset juice, hjemmebagt rugbrød og kanelsnegle. Og så på en helt almindelig torsdag!

Jeg elsker at dække bord i mange farver. De dejlige Rosti æggebægere har jeg fået af B, fordi hun ved jeg elsker røde ting. Når julen er ovre, hamstrer jeg restlageret af røde servietter hos den lokale Super Best. Så har jeg servietter til et helt år til ca ¼ af prisen.

Det er forår og der er masser af fugle i luften. Myren og Iske sidder på altanen og savler over dem. Trixi Belle foretrækker at sidde indenfor i varmen, hvor der er et bedre overblik over hele området.

15 kommentarer:

 1. Godmorgen Malou
  Dejligt med blødkogte æg, en rugbrødsmad med et godt lag økologisk smør og noget godt salt drysset over, og dertil et stort glas juice, det kan jeg godt lide.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Godmorgen til dig også, Vibeke. Det er altså bare verdens bedste morgenmad. Nu vil jeg tage på shoppetur i byen :-)
  Ha´ en god dag.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 3. Det var da en dejlig morgen du fik begyndt der, håber at du får en god shoppetur :)

  SvarSlet
 4. Godmorgen Malou
  Hyggelig start på dagen:)
  Kattene - holder de sig godt nok inden for gitteret?
  Det rugbrød skal jeg vist have prøvet. Hvor var det, du købte blandingen?
  Hyg dig i byen
  Hilsner fra Hanne

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt morgenbord, Malou! Vi fik også blødkogte æg i morges. Og farverne er skønne på jeres bord ;-)
  Hvor er det sjovt at se Trixi Belle sidde der og nyde en storslået udsigt.

  Hav en rigtig dejlig bytur :-)

  SvarSlet
 6. Og nu hvor jeg endelig får tid til at kigge ind, er det hele sikkert overstået, så jeg håber du har haft en dejlig shoppetur med din veninde. Det var en skøn start på morgenen, ser det ud til :o)

  SvarSlet
 7. Hej Pernille
  Åh ja, det var en super start på dagen. Det var hyggeligt at drysse lidt rundt i byen og ose. Jeg købte dog ikke noget andet en en pose økologiske vingummibamser :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 8. Hej Hanne
  Ja, simpelthen så ustresset og hyggelig. Vi havde en kat der faldt ud over altanen og brækkede ryggen. Det var forfærdeligt, vi har verdens dårligste samvittighed over det. Men nu er der kommet det her hegn op og det rører de næsten ikke. Men du kan tro jeg holder øje med dem når de er derude.
  Rugbrøddet kan vist fåes i alle Coop´s butikker, mit er fra Irma. Det er SÅ nemt at have med at gøre.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 9. Hej Madame
  Tak, det er dejligt at diske op med sådan en morgenmad. Jeg er totalt farve-freak, bare ikke de er i mine fødevarer :-D
  Hun er simpelt hen så sød, men altanen er 'farlig' for hende. Hun kan ikke fordrage det mindste vindpust. Hun er SÅ sart. Men hun elsker at sidde der kigge i flere timer mens hun kvækker og snakker med på alt. Hun er en rigtig chatter-box :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 10. Hej Susanne
  Ja, nu er det ovre. Men det har været en rigtig hyggelig dag. Jeg er flad, men glad :-)
  Det var en helt perfekt start på dagen, dejlig ustresset.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare en lækker morgenmad, Malou - den gad jeg godt få serveret lørdag moren, hvis det sku´ være! :o)

  SvarSlet
 12. Og så er den gal med stavningen igen - jeg mente "morgen", ikk´?

  SvarSlet
 13. Hej Nina
  Er du så træt at du har svært ved at ramme tasterne? :-)
  Det var så lækker en morgenmad, det må du jo bare kræve at få serveret på lørdag!
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 14. Rast el hanout har jeg aldri smakt.. det var ukjent for meg. Stor og vakker katt du har. Og den har flott utsikt ser jeg :)
  Takk for titten!

  SvarSlet
 15. Hej Viola
  Ras el hanout har en meget speciel smag. Der er både chili og kanel i, det er stærkt men meget aromatisk. Tak, hun er bare min ynglingskat og hun elsker at sidde der og holde øje med det hele :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...