tirsdag den 24. marts 2009

Noget om mennesker...

Der findes mange slags mennesker i denne verden. Her i den seneste tid har vi stiftet bekendskab med en del forskellige typer.

Nallefar var på besøg hos sin mor i Vanløse og hun skulle have en gave af os. Vi havde købt et 'nyt' tv til hende på QXL, som skulle hentes i Hvidovre. Vi fik hendes søster til at lægge bil til. Da de møder op på adressen for at hente det, står det hurtigt klart af det slet ikke kan være i bilen. Den venlige sælger løfter det på på sin trailer, kører det til Vanløse og hjælper med til at bære det op i lejligheden! Moster kører forbi med et par flasker vin til den flinke mand, som tak for hjælpen.

Grunden til at Nallefar kom så skrækkelig sent hjem i aftes, er at han 'afstødte' sin kuffert i et S-tog på vej til Valby station. Han var kommet med det forkerte tog og sprang straks ud, da han opdagede fejlen. Først senere opdagede han at han ikke havde kufferten med! Så var gode råd dyre, for hvad gør man så? Heldigvis var der nogle venlige DSB folk der punkterede vores frygt for et bødeforlæg pga bombetrussel. Det er åbentbart kun omkring hovedbanen de er emsige med den slags glemt bagage. Nallefar mødte op på hittegodskontoret en gang i timen og til sidst var der heldigvis bid. Kufferten var blevet indleveret på Birkerød station af to piger. Så Nallefar måtte hoppe i et tog og hente den, halse tilbage og nå dagens sidste 888´er med kurs mod Århus. Puha, sikke et drama. Så tak til de to piger der reddede dagen, hvem end I er!

Wee, han havde gaver med hjem til mig. Jeg har set alle afsnit af 'Buffy' mindst 5 gange og elsker den stadig. Hele serien består af 7 sæsoner, der ender med at hele byen forsvinder i et hul i jorden. Også sluttede serien. Indtil nu...Sæson 8 er udkommet som en tegneserie i foreløbig 3 bind. Dem havde Nallefar købt til mig i 'Fantask'. Det er lige noget for en 'Buffy-buff' som mig. Sådan en betænksom mand :-) 

Han har lige været i kælderen for at hente den store kuffert, så jeg kan komme til at pakke til i morgen. Han blev mødt af den her på gulvet. Argh, der har været indbrud i vores kælderrum. Der er hevet en masse ting ud, men det eneste der ser ud til at mangle er den dør vi har fjernet i stuen. Og så blev der smadret nogle billeder og rammer, da de hev døren ud. Det skal siges at vi bor i en blok hvor man både skal have nøglebrik OG nøgle for at komme ind i kælderen. Så det er altså et 'inside job'. Så vi måtte skynde os over i Super Best og købe en ny hængelås. Og i morgen bliver det meldt til både viceværten og politiet. Sådan nogle bavianer, det gør mig gal at de ødelægger mine ting for at stjæle en ski** dør.

7 kommentarer:

 1. Hvor var det egentlig godt, at I lige havde haft de gode oplevelser med gode og betænksomme mennesker, inden I opdagede indbruddet, så bliver det måske lidt nemmere at sluge. Men utrolig frækt, det er det, og man må ind imellem korse sig over, hvad folk vil gøre for det, vi andre betragter som ligegyldige ting.

  Håber, at jeres genforening kan lyse lidt op oven på den trælse oplevelse! :o)

  SvarSlet
 2. Øv, sikke en ubehagelig oplevelse at I har haft indbrud! Og så endda af en der bor i jeres bebyggelse ...

  Men det var godt, at I fik kufferten igen, og at to betænksomme mennesker havde indleveret den på hittegodskontoret.

  Jeg kender desværre ikke 'Buffy', men det er utroligt sødt af Nallefar at komme hjem med gaver til dig. Nu må du have en rigtig god rejse herover i morgen, og så glæder jeg mig SÅ meget til lørdag.

  Varme klem :O)

  SvarSlet
 3. Kære Malou, dejligt at din mand fik sin kuffert, og det er sødt af ham, at have gaver med hjem.
  Men for pokker, hvor kan man da blive vred på sådan nogle idioter, der ikke ved hvad der er dit og mit, jeg bliver dæleme så harm, og så ødelægge folks ting, det er meningsløs.
  Håber I får en dejlig aften alligevel.
  Knus fra
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Forresten du må have en rigtig god tur til Sjælland, jeg håber alt går godt, og at du vil hygge dig sammen med de andre dejlige mennesker fra Blogland, jeg håber på, at jeg kan komme afsted næste gang.
  Stort knus og god rejse!
  VIbeke

  SvarSlet
 5. Hej Nina
  Ja, der var heldigvis lidt mentalt overskud til at klare det.
  Det gælder bare om at få det meldt, så vi ikke hæfter for en forsvundet dør ved fraflytning.
  Men sikke nogle spader!
  Well, gensynsglæden er meget kort for jeg rejser allerede i morgen og er først tilbage på mandag.
  Men det bliver også rart at savne hinanden lidt :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 6. Hej Madame
  Ja, nu er alle beboerne i blokken mulige mistænkte.

  Det var svineheld at kufferten 'kom tilbage', jeg havde forvendet det værste.

  "Buffy The Vampire Slayer" er en ungdomsserie som er en blanding af komedie, drama og lidt gys. Den var lige noget for en 'og andre barnlige sjæle' som mig :-D

  Tak, jeg håber også på en rar rolig rejse. Jeg glæder mig også bare SÅ meget.
  Vi ses på lørdag ;-)
  Varme klem

  SvarSlet
 7. Kære Vibeke
  Ja, han var meget heldig. Og det var jeg også med gaven.

  Jeg bliver også så pi**e gal når der bliver ødelagt noget. Fair nok at de ville stjæle døren, men hvad med at have flyttet billederne først? Det havde taget 10 sekunder.

  Tak skal du have, jeg er meget spændt på turen. Det ville være så hyggeligt hvis du kom med næste gang, jeg kunne rigtig godt tænke mig at møde dig!
  Vi 'ses'.
  Også kæmpe knus herfra.
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...