mandag den 23. marts 2009

Mexi-mums...

Nallefar er hjemme rigtig sent, han er først kommet med bussen fra Valby kl 19.00. Så det må blive til lidt fødselsdag i morgen i stedet for.  Så jeg gad bare slet ikke at lave aftensmad til mig selv i dag. Heldigvis er den lokale pizzapusher også leveringsdygtig i meksikanske retter.

Stor burrito med fyld af oksekød, jalapenos og kidneybønner. Godt med salat ovenpå. Nachos med ost og jalapenos + guacamole, salsa og creme fraiche. Super mexi-guf!

18 kommentarer:

 1. Din pizzapusher hører vist til de gode! Så er det vel ok med junk engang i mellem :o)
  Håber Nallefar så dit indlæg i går.
  Go' mandag aften til dig.
  Kh. Susanne

  SvarSlet
 2. Hej Susanne
  Du kan tro vi kan få meget godt bragt derfra. Det ligger lige ved siden at et af byens kolligier, så der er retter på menuen til mange forskellige nationaliteter.
  Han så det desværre ikke, men han kommer jo snart hjem til det :-)
  Også god mandag aften til dig.
  Kh Malou

  SvarSlet
 3. Kære Malou
  En gang imellem, kunne jeg nu også godt tænke mig en så leveringsdygtig junk food forretning, inden for rækkevidde.
  Jeg er frygtelig kræsen, hvad sådan noget angår, det bliver nærmest obdukseret, for at se, om alt er i orden, jeg er frygtelig, men oplever jeg, at det er i orden flere gange, så slapper jeg af!
  Det du har fået, ser lækkert ud!
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 4. Hej Malou

  Det er godt nok noget lækker take away I kan få. Jeg er lidt misundelig. Her ude på landet kan vi kun få nogle VIRKELIGT kedelige pizza... så det gider vi ikke.
  Tror selv, at jeg må igang med noget mexicansk mad inden længe. Det er også en af favoritterne;o)
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 5. Det ser helt vildt lækkert ud! Øj, hvor er I heldige at have en pizzapusher, der kan lave den slags.

  Varme klem ;O)

  SvarSlet
 6. Kære Vibeke
  De har simpelt ALT.
  Jeg kan slet ikke forestille mig at du er kræsen. Men jeg tror at når man har været i branchen, har man et helt andet forhold til mad andre har lavet. Hvis vi får noget der ikke er i orden, klager vi over det og handler aldrig der igen. Der er et par steder her i Århus som, efter min mening, burde ha´ forbud mod at sælge pizza :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 7. Hej Hanne
  Det er bare rigtig godt hver gang, der har aldrig været bøvl med dem. De har alt fra biksemad, fyldte bagte kartofler, hjemmelavede burgere, pizzaer, mexi-mad og kinamad. Normalt ville jeg syntes at det er for alt for stort et sortiment, til kunne være godt. Men det er veltillavet og lækkert det hele.
  Det bliver spændende med et mexikansk tema hos dig, nu har du jo været i østen længe :-D
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 8. Hej Madame
  Det var simpelthen lige i vinkel :-)
  Vi er aldrig blevet skuffede der.
  God tirsdag!
  Klem

  SvarSlet
 9. Kære Malou
  Jeg er ikke kræsen på den måde, jeg smager på alt, men jeg har flere besynderlige oplevelser, med det fast food, så det er der, jeg er blevet frygtelig kræsen, og så er der jo det, at så snart jeg får smagsforstærker, jeg bliver simpelthen dårlig, så derfor er jeg meget forsigtig med hvad jeg spiser, men som regel kan jeg lugte, hvis der er smagsforstærker i.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 10. Kære Vikeke
  Så har vi en fælles fjende i Monosodium Glutamat. Jeg får SÅ ondt i mine led og slår ud med små røde knopper af det.
  Puha, jeg kunne godt forestille mig at det ikke er spor godt at indtage når man har leddegigt.
  Forresten, det lyder da supergodt at du kan mærke en forbedring med den nye medicin.
  Knus fra
  Malou

  SvarSlet
 11. Mmmmhhh!!! Da jeg var i Costa Rica sidste år lavede de simpelthen de mest vidunderlige nachos - det havde intet med de dcer posedimser at gøre. Det var utroligt fristende til aperitifen føre middagen... og hver gang prøvede jeg at minde mig selv om, at bikinien skulle på næste morgen! Men det smager simpelthen vidunderligt... jeg vil forsøge IKKE at blive fristet i aften ;-)

  SvarSlet
 12. Hej Nille
  Det ser rigtig gode ud og de smagte udemærket. Men jeg må desværre meddele at det var posedimser. Der ligger et sted ikke langt herfra hvor de laver deres egne og de er FORRYGENDE!Desværre er det noget kedeligt fyld de har i deres burritoes,så jeg er holdt op med at bestille derfra. Men ja, de er bestemt ikke spor 'figur-venlige'.
  Pøj pøj, med fristelserne! :-D
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 13. Hej Malou

  Han kan da bare noget ham din pizzapusher, det ser rigtig lækkert ud, junkfood kan være rigtig godt engang imellem, især når det er så lækkert som her :)

  SvarSlet
 14. Hej Pernille
  Ja, det er bestemt i den gode ende af junkfood skalaen.
  Han har ikke skuffet endnu :-)
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 15. Mon det er La casa`, der er din lokale pizza pusher? dem bruger vi nemlig altid, har endnu ikke oplevet at få noget dårligt derfra, jo en gang fik vi en kold pizza, men der kom de med 2 nye, i løbet af 20 minutter.. Kunne lige se på et af dine billeder, at vi bor samme sted, det var a lidt pudsigt :-) Super fed blog du har, jeg vil helt sikkert samle inspiration fra dig :-)

  SvarSlet
 16. Hej Rikke

  Ikke lige den her omgang, det er ovre fra Ravnsbjerg Pizzeria. Men vi får da af og til fra La Case også :-)

  Ha ha, lille verden. Her er nu hyggelig i Grøften. Hvem ved, måske har vi ligefrem set hinanden på gaden?

  Tusind tak, jeg er glad for at du kan lide min blog. Håber du kan finde noget godt her :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 17. Gud kan man få så meget over fra ravnsbjerg? Måske man også skulle begynde at bestille derfra, når vi en sjælden gang skal have take-out, det ser i hvert fald ret lækkert ud..
  Hehe, ja det er en lile verden, tror jeg så helt underlig ud i hovedet da jeg så dine billeder, og kunne genkende , hehe.. Hehe, ja det kan jo sagtens være vi har set hinanden, hvs du ser en yngre kvinde, komme gående med 2 hunde, en lille brun dværgpisncher, og en foxterrier blanding, så er det mig :-) Ja jeg ved godt man kun må have 1 hund, men vores larmer ikke, og genere ingen, og her er så mange andre der også har flere dyr end det tilladte, og så længe de ikke er til gene, kan jeg altså ikke se noget problem i det. Ja her er nu ganske hyggeligt, jeg nyder vi har så meget skøn natur ret tæt på..
  Og jeg er helt sikker på jeg nok skal få en masse inspiration herinde.

  SvarSlet
 18. Ork ja, Ravnsbjerg ligger jo lige ved det store kollegie - og derfor har de mad fra hele verden.....næsten :-)

  Hmm, jeg tror ikke jeg har set dig så - jeg er vildt bange for hunde og plejer at gå i en stor bue uden om alle. Men nu vil jeg da se om jeg kan spotte dig, det ville da være lidt sjovt. Jeg har 3 katte og vil til enhver tid påstå at de laver mindre skade på lejligheden end 1 der keder sig.

  Tak, det er dejligt at du kan finde inspiration her :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...