tirsdag den 21. august 2012

Vinderene af Soy4you annonceres her...

Så er de 4 vindere af Soy4you fundet:


Udtrækningen er foretaget ved hjælp af Find en vinder.


Alt I skal gøre er at sende en mail til Morten Bundgaard på mb@aggerfoods.dk - så kommer der en pose af hver slags i jeres retning.


Fedt med alle de kreative forslag til hvad de 2 produkter kan bruges til. Jeg har selv forsøgt mig med flere af dem - og glæder mig til at vise min farserede porre frem. For ja, det kan man nemlig sagtens lave - det kræver bare en lidt anden tilberedningsmetode. For selv om Soy4you føles som kød i munden, så har det nogle ganske andre køkkentekniske egenskaber - eller jeg skulle måske sige mangel på samme. Man kan nemlig ikke lave en sammenhængende fars på sammen måde som af kød. Men jeg har haft opfinderhatten på og fundet et par alternative genveje der bestemt også kan bruges. Mere om det senere.6 kommentarer:

 1. Tillykke til vinderne. Ville gerne have vundet, men så må jeg bare købe selv jo :-)

  SvarSlet
 2. Jeg har sgu vundet! Jeg har aldrig vundet noget før :-) Skynder mig at skrive til Morten. Og glæder mig til at se din opskrift på farserede porrer, så jeg endelig kan prøve det!

  SvarSlet
 3. Hurra, hvor jeg glæder mig til at lave mad til min søde far - måske min søde kæreste også får lov til at smage!? :)

  Tusind tak og hav en vidunderlig dag!

  P.s Hjemme i fryseren venter nogle lækre, sunde is, jeg har lavet efter dine anvisninger i dit sidste indlæg om is - du kan tro jeg glæder mig til at smage dem!

  SvarSlet
 4. Hit med dine Soy4you indlæg! Nu har du postet de lækreste billeder af porrer og karbonader, og det kribler i fingrene med at prøve. :-)

  SvarSlet
 5. Jeg går bare og venter på at finde et sted hvor jeg kan købe det. Skal helt sikkert udsætte familien for det. De overlevede bacon lavet af tofu, så mon ikke også dette hitter?
  Men de havde det ikke i Ren Kost, da jeg tjekkede den anden dag, så jeg måtte gå tomhændet hjem :-(

  SvarSlet
 6. Tillykke til vinderne :-D

  Må bestemt have fat i dette produkt og afprøve det :)

  Fenja - jeg mener da man kan købe det via Soy4you hjemmesiden :)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...