torsdag den 16. august 2012

Give-away: 1000 'Syntes godt om' på Facebook = Moules marinières på Klassisk 65...

Wow, i dag nåede Klidmoster.dk's Facebook-side op på 1000 'Syntes godt om'. Det ville jeg gerne fejre med en lille give-away og spurgte til hvad det mon skulle være?.

Søren, ejeren af Klassisk 65, tilbød straks at jeg kunne tilbyde en læser at komme med ind på bistroen og få en stor gang Moules marinières med fritter til. Tusind tak sagde jeg. NB: Søren anbefaler at man lader bilen stå den aften - så det kommer sikkert også lidt godt i glasset.

DU får derfor nu muligheden for at komme med på Klassisk 65 til en hyggelig aften - læg en kommentar, så er du med i puljen. For at holde det så fair som muligt er det min kære lillesøster der bestemmer hvem jeg skal ud og spise med. Hun vælger en læser på mandag d. 20/8 som bliver annonceret her.

Jeg havde først den her give-away op på Facebook. Men fik oplyst af Lisbeth fra WebWoman.dk at den slags 'konkurrencer' er ulovlige. Derfor flytter den nu her over på bloggen.

Kommentarerne på Facebook gælder stadig - men læg hellere kommentarer her.
46 kommentarer:

 1. Pfft facebook smacebook og deres regler, men derfor vil jeg nu gerne starte min ferie med at smutte på Klassisk 65. Har aldrig været der så det ville jo være en oplagt mulighed for at møde dig og 65, som dig og en vis kagetroldkvinde taler så godt om.

  SvarSlet
 2. Kære Malou,
  Tillykke med de første 1000 af forhåbentlig mange flere tilhængere af din blog på facebook. For du fortjener at blive læst, diskuteret og nydt af rigtig mange mennesker, synes jeg! Den indsigt du giver i først og fremmest din måde at prioritere i dit liv på er fantastisk synes jeg. Du har inspireret mig til at tænke endnu mere over at undgå madspild, og hvordan vi her i vores lille familie prioriterer. For vi vil sgu også ud og spise indimellem, og spise gode råvarer herhjemme. At det så kræver nogle andre fravalg, jamen det tager vi med! Jeg har den allerstørste respekt for at du står frem som du er og med det du nu gør og tager de tæsk, der desværre kommer for det fra nogle uvidende, smålige mennesker. Du må aldrig lave dig om - du er lige som du skal være :)

  SvarSlet
 3. Det lyder da vildt lækkert Malou:-) Ville elske at svælge mig i blåmuslinger sammen med dig og opfriske minder fra gamle dage:-))) Knuser Liselotte

  SvarSlet
 4. Uhuhuh, der har jeg ikke været siden jeg var 7 måneder henne med yngste krapyl og Søren vægrede sig lidt ved at servere muslinger for mig. Jeg måtte KUN få dem, hvis de fik 2 minutter ekstra ;-). For 3 uger siden lavede jeg Moules Frites sammen med en veninde efter selv at have fisket dem op ude ved Den Permanente, det var med bævende gafler, de første lev spist, men det var fantastisk! Kunne bare godt bruge nogle ordentlige frtitter til og DET skal jeg på Klassisk efter. Hvis jeg vinder, så viser jeg min mormors mærke-kartofler gaffel frem ;-)

  Kh Lone

  SvarSlet
 5. Hej Malou ! Tillykke med denne "milestone" for dig. Det kunne være spændende at møde dig i real life udover din tilstedeværelse her i virtual life.

  Mange køkkenhilsner Kirsten

  SvarSlet
 6. Pick me!!! Jeg har ikke været der siden nytårsaften 2010.... ELSKER Klassisk 65 <3

  SvarSlet
 7. Kopierer lige min kommentar fra facebook ind alligevel :)

  Årh det gad jeg herre godt! Vi kunne få så lang tid til at gå med at snakke mad, desserter, SMØR, True Blood, katte osv osv osv! Jaaaaa! :-)

  SvarSlet
 8. Jeg vil da også gerne med!! :-)

  SvarSlet
 9. Jeg er også med... regner med at tage en tur til Aarhus her i efteråret. Så det ville jo være en ekstra grund til at drage fra københavn til Jylland ;)
  Kh Charlotte

  SvarSlet
 10. Uhm sikke en fantastisk præmie, den vil jeg gerne vinde !!!

  SvarSlet
 11. Man kan aldri komme for ofte på klassisk 65^^

  SvarSlet
 12. wow en give away :-)

  Det må ubetinget være den bedste gave, at nyde et måltid med dig

  SvarSlet
 13. Uh, den give-away ville jeg gerne vinde. Både for at møde Eder, men oxo for at få lov at smage noget jeg bare VED smager godt. Stakkels "lille" mig bor i Haderslev hvor vi har 23 steder hvor man kan få varm pizza og slet ikke har det udbud som jer storbyboer har. Iøvrigt tillykke med de 1000 likes.

  Jeg kommer på en del debatgrupper, og hvis emnet eller spørgsmålet er mad, så henviser jeg glad og gerne til www.klidmoster.dk Der kan man altid finde svar og inspiration.

  VH Pernille

  SvarSlet
 14. Tillykke skønne Malou <3 Jeg ville elske at spise dig ned i moules frites, det ved du, men jeg vil unde en anden heldig læser dit gode selskab og glæde mig til snart at se dig. Kram

  SvarSlet
 15. Jeg vil da også gerne med - men synes alligevel helre, du skal vælge min datter Liselotte Kira Gregers Percy Olsen, der meget bedre vil kunne værdsætte præmien efter fortjeneste!!!

  SvarSlet
 16. Det vil jeg gerne!!! Jeg får så sjældent fisk og skaldyr fordi min husbond ikke kan tåle det, så det ville være STOR forkælelse for mig. Jeg elsker alt fra havet(og havet). Og så at møde mennesket bag klidmoster...det vil jeg altså gerne.

  SvarSlet
 17. jeg synes det er en fantastisk rekord, med 1000 likes på facebook og ville elske at vinde din skønne give-away

  SvarSlet
 18. Luksus Give Away! Jeg er med :-)

  SvarSlet
 19. Kæmpe stort tillykke med de første 1000 synes godt om.. Jeg kunne SÅ godt tænke mig en tur ud i den virkelige verden og spise, med en baby på 3 uger er det jo ikke skide meget jeg kommer ud.. Og så er god mad og godt selskab jo aldrig helt af vejen:-)

  SvarSlet
 20. tillykke med de mange "synes godt om"!

  Jeg ville da synes det var fantastisk at komme ud at spise med dig ;-)

  SvarSlet
 21. Mig mig mig:) Sidst jeg havde blåmuslinger i udsigt måtte jeg forlade stedet da tjenerne havde mere travlt med at pjatte med hinanden end betjene kunderne. Så efter 20 minutters forsøg på at få fat på dem rejste vi os og gik. Og muslinger er min livret!

  SvarSlet
 22. Uuuh, det ville jeg gerne vinde. Lyder virkelig lækkert :-) Jeg smider hermed et lod i bøtten!

  SvarSlet
 23. Ai, men tillykke med de 1000. Du skriver jo også godt, så det er da klart at der er så mange der vil følge med. ;)

  Jeg gad godt prøve at smage den lækre ret og hvis det skulle være i følgeskab af dig er det jo bare en bones.

  :) .lea

  SvarSlet
 24. Tillykke med de mange likes!
  Pick me! Pick me! :D

  SvarSlet
 25. Tillykke Malou, hvor er det sejt!
  Knus Christa:D

  SvarSlet
 26. Hurra for dig, der trodser din skæbne og ikke vil slippe dit fag. Sådan har jeg det også, og jeg elsker også god mad og Klassisk. Syntes det kunne være sjovt at møde dig over en skål muslinger ;-)

  SvarSlet
 27. Wow - 1000? Tillykke!
  Ville elske at dele et måltid med dig, tror du er godt selskab - og så har jeg aldrig smagt muslinger.

  SvarSlet
 28. Hold da op! Hvor er det flot med de tusind "likes" og hvor er det flot med sådan en præmie :) Jeg ville elske at komme på Klassisk og spise muslinger sammen med dig - så jeg vil gerne være med i konkurrencen :)
  Hilsen Teresa

  SvarSlet
 29. Tillykke, tillykke, flot og godt gået. Super give-away, ku jeg da godt tænke mig

  Bedste hilsner - Rikke

  SvarSlet
 30. Tillykke :-) jeg tager meget gerne turen fra Hillerød og jeg elsker muslinger
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 31. Nøj, det er en god give away!
  Moules og fritter er fantastisk. Det skal altid spises når jeg er i Bruxelles. Det hører sig til.
  På 65 må de være ligeså gode.
  Tillykke med alle dine tilhænger.
  Vh Charlotte G

  SvarSlet
 32. Nøj, det er en god give away!
  Moules og fritter er fantastisk. Det skal altid spises når jeg er i Bruxelles. Det hører sig til.
  På 65 må de være ligeså gode.
  Tillykke med alle dine tilhænger.
  Vh Charlotte G

  SvarSlet
 33. Jeg knuselsker Moules Frites! De bringer gode minder frem fra sommerferier i Sydfrankrig. Jeg laver dem også selv engang imellem - dog uden frites, men med lækkert hjemmebagt brød og aioli evt. pesto og oliventapenade til at komme på brødet.

  SvarSlet
 34. Tillykke med de 1000 "fans" på Facebook. Og sikke en "give-away". Det kunne være rigtig hyggeligt at møde dig - og at prøve den nye spændene fiskerestaurant i mit nabolag.

  SvarSlet
 35. Mig! Mig! Mig!

  Fordi jeg sgu aldrig kommer ud at spise :(

  SvarSlet
 36. Ok, så jeg snyder ikke ved at tilmelde mig både på fb og her ;)
  Håber stadig, at kunne nyde en lækker omgang muslinger og efter et halvt år på barsel, kunne det være fantastisk!

  SvarSlet
 37. Tillykke med de 1.000 synes godt ommer :-)

  God dag :)

  Vh
  Camilla
  Camilla_hovej@hotmail.com

  SvarSlet
 38. Mig!

  1. Jeg har aldrig vundet noget på din blog
  2. Jeg har endnu ikke fået serveret muslinger jeg kunne li'.

  Tillykke med de 1000 :-*

  SvarSlet
 39. En god grund til at tage til Aarhus! :)

  SvarSlet
 40. Hej.
  Jeg har skrevet på FB, men skriver lige her også. Kunne være så fedt. :)

  Vh
  Ghita

  ghitaolesen@hotmail.com

  SvarSlet
 41. Jeg E-L-S-K-E-R muslinger. Sådan virkelig. Og muslinger på et så velrenommeret sted som Klassisk 65 lyder jo som den halve himmel. Jeg krydser arme og ben.
  Og: tillykke med de mange likes, Malou! Det er i den grad fortjent.

  SvarSlet
 42. Det kunne da være fedt at vinde - mest for at møde dig IRL - du er en del af mit morgen (og aften) ritual... Skal lige se om der er updates her hos dig og hos anarkister - så kunne være fedt at møde dig i virkeligheden

  SvarSlet
 43. Ih, det kunne jo være alt for godt at spise livret med sin yndlingsblogger. Klidmoster (som jeg i lang tid læste som 'Klidmonster', ups) er den første blog i min reader, jeg læser, og det siger alligevel lidt, når der er over 60 andre aktive at konkurrere med. Elsker din mad, dine beskrivelser og dine sjove kommentarer!

  SvarSlet
 44. KLidmoster rocks. Stort tillykke med din popularitet også på FB. Godt valg af præmie af Søren. Det er dig der har opnået noget, så det lyder perfekt at du også får noget ud af det. Win win :)

  SvarSlet
 45. ALLE der har lagt en kommentar her er vindere! Søren fra Klassisk 65 inviterer hermed på en portion muslinger og et glas cava onsdag d 19/9. Der bliver mulighed for bindende tilmelding i et nyt indlæg senere i dag. Jeg glæder mig til at møde jer :-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...