lørdag den 11. august 2012

Bryllupsklar.dk - et underligt foretagende...

Der udspiller sig noget af et drama i de her dage omkring siden Bryllupsklar.dk - og uden at pege alt for meget fingre: så var det dem selv der startede. Ups, mine pegefingre var ikke lige taget i ed der.

Og hvorfor blander jeg mig så i det? Jo, det skal jeg såmænd fortælle jer. Det er SÅ yndigt at følge ad og det har to dejlige mennesker besluttet at gøre - mennesker som jeg rent faktisk har mødt, krammet og er i daglig kontakt med på Twitter. Det drejer sig om den yndige @NinkaNina og den kloge @ConixDK - (han friede endda på Twitter).

Nina meldte sig til Bryllupsklar.dk og gik i gang med at planlægge deres drømmebryllup. Jeg har snakket i telefon med Nina af flere omgange og givet feedback på hendes tanker og planer om maden - og har nydt at være med på sidelinjen og følge med i planlægningen. Og jeg glæder mig til at skulle til globryllup til foråret, da selve vielsen skal foregå i cykelafstand fra hvor jeg bor.

Og netop derfor blander jeg mig nu: for Nina er blevet smidt ud af Bryllupsklar.dk midt i planlægningen af hendes bryllup. Begrundelsen: hun er fotograf og kan derfor i teorien skaffe kunder af den vej. Men for 450 kr + moms om måneden må hun være med igen. Læs her den fuldkommen urimelige brevveksling mellem Bryllupsklar.dk og Nina. Nina argumenterer, Bryllupsklar.dk er totalt ubøjelige.

Nina blev i går blokeret fra Bryllupsklar.dk og deres Facebookside. Vi var flere fra Twitter som derefter startede en tråd på Facebook for at tilkendegive vores sympati med Nina og urimeligheden af hendes eksklusion - den kom der feedback på til en vis grænse med en gentagelse af sætningen: 'Nina har forbrudt sig mod vores retningslinjer'. Og pludselig uden varsel blev hele tråden slettet. (Tråden blev dog heldigvis foreviget inden - og kan læses her). Vi var derfor flere det slog enkeltopslag op - men de blev også straks slettet igen.

Her er hvad jeg skrev på deres FB-side: "Jeg er uddannet cater og har lavet mad til MANGE bryllupper igennem min karriere. Som mulig fremtidig bruger på Bryllupsklar.dk vil jeg da øse ud af mine erfaringer omkring mad og menuer til bryllupper - når nogen spørger. Men jeg vil så ikke være velkommen fordi jeg i teorien kan hverve fremtidige kunder? Når man er tilmeldt med sin privatmailadresse og ikke linker til sit professionelle site - så kan I virkelig ikke tillade jer at udelukke en. Specielt en der IKKE har forsøgt at sælge sine ydelser, men blot delt ud af sine erfaringer. Så bør alle kokke, grafikere, blomsterdekoratører, frisører, festarrangører, konditorer (hobby og professionelle), sangskrivere, tøjdesignere og guldsmede sgu også smides på porten. Det her er da vist en sag der er værd at gå videre med - og så bør I tjekke uddannelser og ansættelsesforhold på ALLE jeres medlemmer. Uh, tænk på alle de reklamepenge I så kan kradse ind når i får 'afsløret' hvor mange der arbejder i, for jer, uønskede erhverv. Føj, for en stinker!"

Indlægget blev straks slettet - og jeg blev derefter blokeret fra siden.


Trist at noget som hyggeligt som planlægningen af et bryllup kan udvikle sig sådan. En ting er sikkert: Bryllupsklar.dk skulle skamme sig!


18 kommentarer:

 1. Det lyder som et noget ubehageligt site.
  Det mystiske er, at da jeg tjekkede dem på TrustPilot kunne jeg konstatere, at der enten er meget delte meninger om/erfaringer med sitet, eller også foregår der noget lusk derinde også. Der er der nemlig kun MEGET rosende omtale og MEGET høje karakterer at finde. Undrer mig over, hvorfor de mennesker, der har problemer med sitet tilsyneladende ikke giver sig til kende her?

  SvarSlet
 2. Føj hvor er det dårlig stil fra sites side - det er da på ingen mulig måde en rimelig behandling at give nogen.

  Jeg var selv aktiv bruger på bryllupsklar i forbindelse med mit bryllup - af samme grunde som NinkaNina - for at samle inspiration og gode ideer. Efter det år jeg var bruger der, stod det dog klart at der var en lille "kernegruppe" af medlemmer man ikke skal komme på tværs af - hvor blandt andet en tilsidst var storsælger af alt muligt, på sin privateprofil - hvordan det så kan være tilladt...

  Super godt at du tager det op herinde også - det der diktatur skal helt sikkert frem i lyset!

  SvarSlet
 3. Så ved vi da, hvor vi IKKE skal være, skulle vi nå dertil - engang :-) Det lyder da som det rene vanvid, og ikke noget jeg ville gide i forbindelse med mit bryllup eller i det hele taget! Dårlig, dårlig stil.

  SvarSlet
 4. Jep, dem har jeg også stødt på, men i et andet forum - babyklar.dk! Hvis man ikke er en gang rygklappere, så får man sparket så snart man træder en smule ved siden af. Føj siger jeg også bare! Rigtig fint at der kommer fokus på hele dette vanvittige foretagende! :-)

  SvarSlet
 5. Det lyder da helt absurd - specielt med den diktatoriske censur, der forekommer helt ekstremt! Fy for pokker, den side skal jeg nok holde mig langt væk fra samt fraråde alle mine veninder, der skulle overveje at benytte den.

  SvarSlet
 6. De har da vist ikke helt læst kommunikationshåndbogen for online marketing der...

  Fy for fanden - godt med en advarsel. Ikke at jeg har penge til sådan noget i øjeblikket, men hold da op en sviner at give folk. Det er 200% dårlig PR - hun skulle næsten sende det ind til Ekstrabladet eller BT, der om muligt ELSKER den slags sager. Men kan sgu godt forstå hun ikke gider besværet...

  SvarSlet
 7. Fin og sober måde du omtaler det hele på. Respekt og hatten af.

  SvarSlet
 8. Hmm, tak for info - så ved man da, man klart skal holde sig langt væk fra dem!!!

  SvarSlet
 9. Har straks slettet min bruger - anede ikke det var sådan, men godt jeg ikke nåede længre ind i det rod. Håber dit brudepar får et fint bryllup ;-)

  SvarSlet
 10. Jeg har faktisk stadig en profil derinde - bruger den dog ikke mere, men det er slet slet slet ikke første gang, at jeg hører den slags historier!
  En af dem, hvis blog jeg følger, har været ude for nøjagtigt det samme for ca. to måneder siden. Det var bare omkring kager....

  Men ja, indehaverne af de nævnte sites sletter gerne tråde, når der bare er en smule kritiske, spørgende og undrende indlæg til deres praksis og sletter også gerne brugerne...

  SvarSlet
 11. DEJLIGT at hilse på dig i dag, super at du kom og har været med. Tak for alle dine gode input.

  Håber vi ses snart igen.

  KH
  Selina

  :)

  SvarSlet
 12. Hej Jeg hedder Martin og jeg ejer Bryllupsklar.dk

  Når man tilmelder sig som medlem af bryllupsklar.dk, accepterer man vores vilkår, som bl.a. er, at man ikke må markedsføre sig på bryllupsklar.dk, med mindre man er tilmeldt som betalende annoncør.

  Når Nina gentagne gange (4-5 gange) gør opmærksom på at hun er fotograf, så betragter vi det som indirekte markedsføring, og derfor er hun udelukket fra vores site. Længere er den ikke.

  Vores mål med bryllupsklar er at give vores brugere og annoncører verdens bedste service/oplevelse. Dette inkluderer i høj grad, at vi opfanger, udelukker, og sletter alt SPAM i vores forum.

  Dette kan kun være til alles fordel.

  I er velkomne til at besøge vores site og hilse på over 29.000 meget tilfredse medlemmer ;o)

  Mange venlige hilsner
  Bryllupsklar.dk

  Martin

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes nu mere det lyder til at dit mål med brylllupsklar.dk er at tjene mønt på brugerne! Føj siger jeg bare....

   Slet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Selv om det er ved at være en ældre tråd, vil jeg da også gerne knytte en kommentar. Jeg skal ærligt indrømme at jeg er sanger, og der med også bryllupssanger. Jeg er 28 og går da også i giftetanker. Men her for nyligt faldt jeg over hjemmesiden, fordi der var nogen der efterspurgte lige hvad det var jeg kunne tilbyde, og skrev der for et indlæg. Jeg synes også selv at jeg har nogle overordentlige fornuftige priser, da jeg fortiden studerer og supplerer lidt på den måde. Men der gik ikke mange timer før at jeg fik en meget vred mail fra en ejer af Bryllupsklar, hvor der stod at jeg skulle holde mig langt væk fra deres forum, med mindre jeg ville betale 565,-/måned min 4 måneder = 2260,- = 1/2 måneds SU hvis jeg skulle skrive på deres forum, men så skulle jeg til gengæld også være velkommen :O) Jeg forklarede at jeg altså bare er en almindelig studerende, men hvis hun kunne garantere mig jobs, der kunne dække udgifterne, var det jo så i orden. Men igen garantier, penge up front... sådan var det. Jeg har fuld forståelse hvis man gerne vil tjene penge. Men jeg synes at det er en noget agressiv annoncørjagt. Og jeg kan da godt stille lidt spørgsmåltegn hvad man har mest for øje. Om man bare vil udnytte købestærke brudepar til lægge deres penge igennem deres hjemmeside, så de kan få en masse annoncører til at betale endnu flere penge. Hvis det skulle løbe rundt for mig, skulle jeg jo så lige ligge 40-50% oven i prisen for at kunne dække udgifterne til hjemmesiden.

  SvarSlet
 15. Ja bryllups siden har sandelig problemer med racismen. De tager ikke alle kunder ind som annoncører. De vælger kun dem som betaler mest og helst danskere. Nå ja hende Ki skal jo også leve af de "gode" kunder.

  SvarSlet
 16. SKu da ikke fedt at en offentlige side kører sådan

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...