lørdag den 4. august 2012

Pausefisk...

Æh, ville ha' blogget om min udgave af den gamle traver Stjerneskud i går - men tiden løb fra mig. Intentionen var at servere kl 16:00, men jeg havde ikke lige taget i korpus i ed, så den blev faktisk 23:00 før maden stod på bordet.

Det bliver kun til et billede nu - men opskriften skal nok følge. Jeg kan røbe så meget som at det er en opdateret udgave med bla 3 slags kål. Ja, du læste rigtigt - jeg skrev kål. Min kæreste spiste med og var mildest talt henrykt - og så ved man at det er et pletskud.....selv om det var et stjerneskud.

Nu vil jeg tørre mit hår og gå ned på parkeringspladsen. Karen Helen kommer og henter mig om lidt - vi skal på roadtrip tværs over Jylland til Henne Kirkeby Kro, hvor der venter en herlig frokost.

God lørdag til alle der kommer her forbi


6 kommentarer:

 1. Smuk smuk anretning! God tur og god frokost :-)

  SvarSlet
 2. Så smukt, og godt med flere alternativer med kål! Det er med i årstidskasserne hele tiden og det er sg svært at få hankønnet herhjemme til at spise det.

  SvarSlet
 3. Jeg var ude at spise for ikke så længe siden. Og jeg bestilte et stjerneskud.

  Når man ser et stjerneskud må man jo ønske. Jeg ønskede en fiskefilet og nogen rejer..... Og wupti, det fik jeg squ.

  Der er altså mere mellem himmel og jord, end så mange andre steder ;-)

  SvarSlet
 4. Det var et super lækkert stjerneskud!

  Normalt kan et stjerneskud godt være en lidt blød affære, her gav kålen lidt knas og nogle smage der harmonerede rigtigt godt med resten.

  kæresten

  SvarSlet
 5. Det er ikke noget, jeg spiser - men det ser sgu godt nok indbydende ud. Og så formoder jeg ikke, I var to, der skulle dele portionen, selv om den næsten ser stor nok ud til det ;-)

  SvarSlet
 6. Åh skynd dig med opskriften ; ) Jeg elsker stjerneskud og jeg må sige at din version ser SÅ skøn ud.
  Hilsen Helle

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...