tirsdag den 21. august 2012

Lillesøster har talt...

Min søster har nu udvalgt den jeg skal invitere med på Klassisk 65 og spise muslinger. Først var jeg lidt overrasket over hendes valg og påstod at det nemt kunne komme til at blive opfattet som aftalt spil. Men så kom hun med en forklaring der fik mig til at spuletude.

For hendes valg var Signe. Og her er hendes begrundelse:

"
Du er blevet så glad efter du er begyndt at blogge. Du har fået så mange gode ting og oplevelser ud af det. Og vigtigst af alt, veninder. Det er noget jeg ved du virkelig har savnet og manglet i dit liv. Og jeg ved hvor glad du er for Signe og hvor glad hun er for dig. Det er dig vel undt med en veninde af den kaliber. Du kommer med tiden til at møde en masse mennesker igennem bloggen, men Signe var den første du turde møde. Tænk på hvor bange du var for andre mennesker og hvor nervøs du var første gang du skulle møde hende for 3 år siden. Du fortjener en aften hvor du kan læne dig tilbage og nyde hvor langt du er kommet med dig selv, din blog og dit liv. Og hvem bedre at nyde det sammen med end den fantastiske veninde den her blog har givet dig. Tillykke med det hele. Jeg er så stolt af dig Søs".

Buhhhhh, og så vrælede jeg som den tøs jeg er. For det er virkelig rigtigt, Signe er en stor del af grunden til at jeg er kommet hertil hvor jeg er i dag. Hendes favntag, hjerte- og husrum har virkelig gjort en forskel. Og sådan som hun har hjulpet mig på alle mulige måder (blandt andet med at rydde op i den her bule) fortjener hun også at blive forkælet!

Tusind tusind tak for alle de fantastiske søde og varme kommentarer I har lagt både her og på Facebook. Jeg er meget taknemmelig for at I har lyst til at læse med her på min bette blog. Det er en daglig fornøjelse af hitte på og dele ud af mine køkkenprojekter. Og endnu engang tak for tålmodigheden med mig - det med at besvare kommentarer er virkelig gået i hårknude for mig. Jeg forstår godt at det irriterer nogen at jeg ikke svarer, men jeg har meget svært ved at finde de mentale kræfter til det i tiden. Det er bestemt ikke for at være uhøflig eller uforskammet. Jeg bliver desværre nødt til at nulstille - ellers stresser jeg over de næsten 700 ubesvarede der ligger. Undskyld, jeg lover at blive bedre til at svare lidt hver dag så det ikke pludselig vokser mig over hovedet igen. Ok?

Og nu skal jeg ud og lave en masse ispinde til fryseren, for det er der virkelig brug for i den her hede......puha......


9 kommentarer:

 1. Ja, FLOT søster Pagh, nu tuder jeg også. Helt ærligt.

  SvarSlet
 2. Blir helt rørt på søsterens vegne (altså min...). Håber I får en fantastisk oplevelse sammen!!

  SvarSlet
 3. Kære Malou
  Måske skal du sætte ambitionerne lidt lavere? Jeg er sikker på at vi der følger din blog hellere ser dine resultater af at svinge fantasien i køkkenet end at du pligtskyldigt svarer på alle vores indlæg. Du bliver med garanti fulgt af flere og flere, for din blog er SÅ inspirerende på en "helt nede på jorden" måde.
  Så tak til din lillesøster for hendes indsigt, til Signe for hendes opbakning og ikke mindst dig fordi du deler så meget med os andre:)
  Hilsner Rikke

  SvarSlet
 4. Hvis andre har det som mig, skal du ikke stresse over det med kommentar-besvarelse. Jeg kan aldrig huske hvor jeg har lagt en kommentar, og med mindre jeg har stillet et direkte spørgsmål, som jeg håber der kommer svar på, går jeg never-ever tilbage og checker

  SvarSlet
 5. åh, sikke en klog og indsigtsfuld søster du har. Det lyder som det helt rigtige valg, og jeg ønsker jer en skøn aften

  SvarSlet
 6. Jeg synes din søster har truffet det helt rigtige valg.

  Jeg var så heldig at møde Signe før bloggen blev til, så I mit tilfælde er det omvendt. Men jeg skal være ærlig at indrømme DU og Signe har været forbillederne i forbindelse med at etablere min blog.

  Kan I have en skide god aften, I to.

  SvarSlet
 7. Jeg synes din søster har taget det helt, helt rigtige valg. Dem, der evt. kunne pippe om nepotisme og bla bla bla bla bla, de er da bare skidemisundelige over at de ikke selv skal have moules frites (og det forstår man jo til dels godt).

  Begrundelsen synes jeg er perfekt. Hvorfor dog ikke gribe i det, der er nærmest og rent faktisk melde rent ud at der er valgt ud fra et personligt synspunkt i stedet for en tilfældighedsgenerator.

  SvarSlet
 8. Amen til alt sagt ovenfor og ja det var meget rørende og helt sandt, og en smuk begrundelse. Håber I får en super aften!

  SvarSlet
 9. Hvor sødt - det lyder som det perfekte valg (:

  - Kit

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...