fredag den 8. juni 2012

Weber Grill & Music Festival...

Så varer det ikke længe før dørene åbnes for Weber Grill & Music Festival - en tredages festival fuld af mad og musik i det gamle fængsel i Horsens. Masser af kokke, musikere og udstillere disker op med det bedste de kan.

Du kan bla møde Adam Price, Nikolaj Kirk, Thomas Rode, Mette Blomsterberg og Louisa Lorang. Og der er en masse spændende udstillere bla Selleberg (der har de bedste kirsebær i verden) - du kan se hele listen her. Derudover vil der være masser af musik og DM i Grill 2012.

Weber Grill & Music Festival er arrangeret af Weber-Stephen Nordic i samarbejde med Horsens & Friends - den løber af stablen d 15-16-17/6 - og du kan købe billetter lige her.

Jeg har været så heldig at blive inviteret på besøg af Weber-Stephen Nordic og måtte selv vælge hvilken dag. Det bliver lørdag jeg kigger ned - så måske ses vi?


2 kommentarer:

  1. Ej, hvor blir det spændende, har været inde og lure programmet, men det er der vi tar en afstikker til tyskland, skal have chokolade forsyningen. Krydser fingre for vejret arter sig fra en bedste side og I får en fantastisk dag og husk poletter, tror der blir sindssyg mange lækre smagsprøver. Rigtig dejlig weekend.

    SvarSlet
  2. Er desværre totalt grill-død, og har gjort det til en kunst at ødelægge god mad på alle former for grill. Så jeg tror skisme ikke lige det er mig.
    God fornøjelse.

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...