fredag den 22. juni 2012

Og de kom til kort...

Så er det på tide at trække de 2 vindere af de praktiske hvidløgskort. Det er dog en lille ændring i planen: de 2 oprindelige kort har jeg købt her hos Santoku - som nu gavmildt smider hele 4 ekstra kort i puljen så jeg nu kan trække 6 vindere. Det er eddermugme god stil. Tak Santoku!

Det betyder at der er nu er hele 3 røde og 3 grønne kort til udtrækning. De røde først:

Tillykke til Annes Køkken.

Tillykke til Lui.

Tillykke til Eva.

Og så de grønne:

Tillykke til Maibritt.

Tillykke til Louise.

Tillykke til Malene.

Smid mig en mail på klidmoster@gmail.com - så sender jeg kort af sted i næste uge.

Tusind tak til alle jer der har deltaget - det er helt overvældende. Jeg ville ønske at jeg kunne sende et kort af sted til jer alle, men så ender jeg vist i gældsfængsel. Det er bare SÅ fedt at dele ud af noget som jeg selv holder bruger og holder af.


Om lidt vil jeg hoppe (well, kravle) på tog til Svendborg. Weekenden kommer til at stå i Kulinarisk Sydfyns tegn. Jeg har min lille computer med og blogger live derovrefra. Måske ses vi?

God weekend til alle der kommer her forbi!4 kommentarer:

 1. Ses måske til Kulinarisk Sydfyn! Nyd Svendborg, det er en vidunderlig by - ikke for stor, men samtidig med følelsen af at være i en by, og så tæt på vandet :D

  Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt :-)

   Uh, du kan tro jeg glæder mig til at opleve Svendborg. Har aldrig været der, men alle siger at det er sådan en charmerende by. Åh, og vand - så bliver det ikke meget bedre ;-)

   Slet
 2. Ses afgjort til Kulinarisk Svendborg. Der er skønt - især når det ikke regner!
  Hvor vil du befinde dig henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt. Vejret er perfekt! Jeg er sådan lidt over det hele - men har base på Hotel Svendborg. Mon du kan kende mig ud fra mit billede her på siden? Jeg er trind, sortklædt og har solbrillerne i håret - bærer en taskes som ligner et stort ur ;-D

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...