tirsdag den 5. juni 2012

Hjemme igen...

Halvsyg, dødtræt og radbrækket - men hjemme. Det har været en helt igennem skøn søsterboble og jeg må indrømme at jeg allerede savner min søster. I dag er der dog ikke tid til at hvile for jeg skal til bestyrelsesmøde i Slow Food i eftermiddag.

Jeg er ved at lave en lækker salat til vores sammenskudsbord efter mødet. Og så var det jeg fik øje på den STORE pose M&M's med peanutbutter (den kan forresten købes lige her). Ups, jeg kom til at åbne den....*knas knas knas*.....

I morgen og resten af ugen skal jeg ligge brak og samle kræfter. Heldigvis fik jeg vasket ovre hos søs, så alt mit tøj er kommet rent med hjem. Dog skal jeg lige lave en enkelt is - for kattepasseren har sørme tømt fryseren. Det bliver min version af Ben & Jerry's Cherry Garcia - for nu har jeg fået købt syltede kirsebær fra Selleberg som er et must i den opskrift. Det vil jeg kigge på i morgen....

God Grundlovsdag til alle der kommer her forbi.


5 kommentarer:

 1. Uhm lækkert med peanutbutter m&ms. Blir spændende med isen med kirsbær, det er altid lækkert. Rigtig god grundlovsdag

  SvarSlet
 2. Tak i lige måde, glæder mig til kirsebær isen! Hvor køber du Selleberg og mere vigtigt, hvor har du den pose guld fra?!? -Altså M&M´sne ikk...?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hos selleberg.dk finder du en forhandlerliste :-) Jeg glæder mig også til isen 3

   Slet
 3. Vil ikke vide hvor du køber M&ms henne !!! ;-)
  Velkommen tilbage. Glæder mig til at se din kirsebær is. Det tror jeg lige er en is for mig. Mums

  SvarSlet
 4. JEG ELSKER M&M PEANUT!!!! Det er verdens bedste og jeg fatter for alt i verden ikke hvorfor man ikke forhandler dem ved siden af de gule og brune poser i Dk?!?!?!!! ;)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...