søndag den 24. juni 2012

Hjemme igen...

Så er jeg hjemme igen efter en skøn weekend på Kulinarisk Sydfyn. Det har været fysisk meget krævende, specielt i dag hvor regnen har stået ned i stænger. Humøret fejler dog ingenting. Har spist, talt og hygget med mange dejlige mennesker.

Jeg begrænsede mig meget - faldt for mange lækre ting, men købte 'kun' det her. Skal nok blogge om alle de fortræffelige sager jeg har set og smagt - men lod stå.

Var SÅ heldig at få et lift hjem fra Svendborg og helt til min gadedør, så jeg slap for 2 x tog + bus. Skal bare sove nu, er helt mør. Vender tilbage i morgen.....zzzzZZZZzzzz


8 kommentarer:

 1. Du fik også det der syltede hyben - hold helt OP det smagte godt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig - de var fantastiske!

   Slet
  2. ja for dælen, og de kommer helt klart på mit repetoire fremover.

   Slet
 2. Tak for sidst - det var hygsomt at følges rundt blandt alle boderne. Godt at du kom sikkert og hurtigt hjem :-)

  Ps. Har allerede bidt i osten. Som prinsessen siger ;-)

  SvarSlet
 3. Kære Malou
  Glæder mig til at læse om dine oplevelser. Det lyder som om, at de virkelig har gang i gastronomien og de gode råvarer på Fyn.
  Kram Nadia

  SvarSlet
 4. Ej det lyder som en fantastisk tur, selvom det sled på energi kontoen. Hvis det der kun er en lille bid af de fynske herligheder, kan jeg slet ikke forestille mig, hvor godt det har været!

  SvarSlet
 5. *Jeg er slet ikke misundelig* Lækre sager du har købt dig- Glæder mig til at høre mere :)

  SvarSlet
 6. Det ser ud som om, at du har haft en fantastisk tur. Det er i hvert fald min konklusion ud fra det skønne billede :-)
  Og så kan jeg se at du har fået fat på et par skønne glas fra Sorgenfri Specialiteter.. MUMS!!

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...