fredag den 8. juni 2012

Indlæg nr 1000...

Wee, så oprandt dagen hvor jeg kan udgive indlæg nr 1000. Det har taget ca 3 år og 5 mdr at nå hertil. Det er blevet til indlæg om lidt af hvert og meget om mad. Langsomt har udtrykket taget form og udviklet sig, så jeg nu føler mig helt hjemme her.

Det er sjovt at opdage at Klidmoster er blevet et lille brand - for prøv at klikke på billedet. Min veninde Lisa sendte mig billedet i sidste uge. Det er fra spillet Bezzerwizzer. Godt nok er jeg ikke løsningen på spørgsmålet, men jeg er en af svarmulighederne. Det syntes jeg faktisk er lidt sjovt.

Jeg er stadig rigtig glad for at blogge. Der har været masser af medgang, modgang og oplevelser i den tid bloggen har eksisteret - og mon ikke det fortsætter på samme måde? Det søde med det sure og så fremdeles. Jeg vil ikke remse det negative op, det forsøger jeg at vende den anden kind til i stedet for at svælge i det. Jeg er bare SÅ glad for at være blevet en del af et netværk, et fællesskab og for alle de ildsjæle jeg har mødt igennem bloggen. Alle de venner, bekendte og 'forretningsforbindelser' er med til at gøre livet meget bedre.

Da jeg begyndte at blogge var det primært for at dele mine opskrifter og mit liv med min søster i Herlev. Men som tiden er gået og jer som læser med er kommet til er der åbnet en helt ny verden. Jeg kan mærke at det giver kreativiteten et gevaldigt løft at der er feedback på mine påfund og frembringelser. Tusind tak for konstruktiv feedback, ros og mange ufatteligt søde kommentarer på dårlige dage - og tusind tak fordi I gider læse med på min bette blog.

Jeg glæder mig til at skrive de næste 1000 indlæg


26 kommentarer:

 1. Jeg bliver hængende og læser det næste 1000 indlæg med! ;-)

  Fed blog, elsker at læse med!

  SvarSlet
 2. Jeg kom med sent, men har nok læst de 1000 op til flere gange, og tar de næste 1000 med ;) STORT TILLYKKE

  SvarSlet
 3. Hej Malou,

  Har været med længe, men ikke rigtig "sagt så meget". Kan kun sige, at jeg også glæder mig til de næste 1000. God vind!

  Klem fra Lene

  SvarSlet
 4. Tillykke. Det har været en fornøjelse at være med så langt! Kagedåselove!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tillykke!!! Det er ganske flot! Og holder med det, Iben skrev

   Slet
 5. Stort tillykke med de 1000 - og tusind tak for alle de kreative og inspirerende indlæg! Jeg bliver helt sikkert også hængende til de næste 1000 :)

  SvarSlet
 6. Stort hurra og tillykke!

  Dette er første gang jeg kommenterer din blog, men jeg fik en spontan trang til at udtrykke min glæde og begejstring for den! Jeg har fulgt med i ca. halvandet år, og jeg synes, at du er en kanon inspirerende kvinde samt en afsindigt dygtig kok - jeg holder specielt meget af din måde at skrive på, synes den er så finurlig og morsom. Jeg ønsker dig alt det bedste og ser frem til at følge med i fremtiden.

  Mvh. Josephine, en trofast læser fra Aalborg!

  SvarSlet
 7. Wow - tillykke!
  Jeg er en forholdsvis ny læser, men er nu blevet helt afhængig, og tjek op mindst en gang dagligt.. Jeg glæder mig til at læse mere!
  Hilsner fra Island :-)

  SvarSlet
 8. Til lykke med indlæg nr. 1000 - det er faktisk lidt af en præstation. Jeg har nok ikke læst dem alle, rigtig mange af dem, ja, men jeg har ikke været med fra start, og jeg har ikke systematisk læste igennem fra en ende af, men det er jo en guldgrubbe af fantastiske opskrifter, så det sker rigtig tit, at jeg bruger bloggen som opslagsværk, og jeg klikker også meget ofte på "You might also like".

  Klidmoster.dk er næsten blevet en besættelse for mig - jeg skal liiiiige tjekke et par gange daglig, om der er kommet noget nyt. Jeg nyder opskrifterne, de flotte billeder, kærligheden til de gode råvarer, uventede sammensætninger af ingredienser og dit sprog - ja, ja, det burde ikke være så vigtigt, men det er det altså for mig, jeg bliver så træt, når tekst er fyldt med grammatik- og stavefejl, men her hos dig får mine tæer lov at ligge pænt og parallelt uden krampagtigt at skulle rulle sig sammen under mine fodsåler.

  Malou, keep up the good work - jeg lapper det i mig, og prøver jævnligt at gøre dig kunststykkerne efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. ... Labber det i mig , hedder det da vist ;)

   Slet
 9. Kære Klidmoster!
  Stort tillykke med bloggens indlæg nr.1000 :-))
  det viser jo bare at du brænder for ideen--- bliv endelig ved .jeg kan ikke undværre mit daglige klidmoster (fix ) indlæg ,og glæder mig til at følge dig i tykt og tyndt. Held og lykke fremover !!

  SvarSlet
 10. Tillykke! Det er så sejt, med din baggrund og modgang, er det super flot at du fortsætter og bare blir ved og ved og ved! Super foregangsmand på så mange vigtige punkter og kreativitet. Go stil, ha en rigtig dejlig weekend.

  SvarSlet
 11. Hej Malou
  Tillykke med dit indlæg nr. 1000 - virkelig sejt
  Jeg glæder mig også til fortsat at følge dine (næsten) daglige indlæg.
  Jeg er inspireret af dine opskrifter og takker for din hjælpsomhed som ny blogger :o)
  Kristina

  SvarSlet
 12. Tillykke med de 1000!
  Det er skønt at læse dine tanker omkring mad og opskrifter! Du er fantastisk inspirerende og jeg glæder mig til de næste 1000!

  SvarSlet
 13. ...og jeg læser med glæde de næste 1000!

  SvarSlet
 14. Tillykke med de 1000 indlæg. Glæder os til 1000 mere.
  Kh Sandra

  SvarSlet
 15. Jeg har nok ikke læst dem alle 1000, da jeg først opdagede dig noget efter start og efter jeg selv begyndte, men jeg følger troligt med i hvert nyt indlæg nu, og jeg glæder mig også til de næste 1000 :-)
  (Kommer du snart til Viborg så vi kan få sushi med Hanne K.?)
  :-)

  SvarSlet
 16. Tillykke med jubelæet Kære Malou ; )
  Elsker din blog - men må indrømme, at jeg IKKE har været alle 1000 igennem... Men kan vel nå det i min barsel ; D
  Glæder mig til de næste 1000...
  KNus fra Tine og riiiiigeligt smør ; )

  SvarSlet
 17. Og jeg glæder mig til at læse de næste 1000 indlæg! :) Tak for en skøn blog med så meget inspiration, stemning, nærvær og kreativitet!
  (og noget helt andet, som jeg lige må rose dig for - *nerd-alert*: du er altid så utrolig velformuleret og varieret i dit sprog, hvilket kun gør det til en endnu større oplevelse at følge med i dit lille univers :))

  SvarSlet
 18. Hej Malou !

  Tillykke med de første 1000 indlæg, jeg ser frem til at læste dine næste 1000 indlæg på din spændende blog.

  Mange hilsner Kirsten

  SvarSlet
 19. Tillykke med de første 1000 indlæg og venter spændt på de næste 1000.

  MVH
  UmaT

  SvarSlet
 20. Det gør jeg også - altså glæder mig til de næste 1000 indlæg :-)

  Tak for en skønherlig blog med mange lækre sager, der smager ;-)

  SvarSlet
 21. Stort tillykke - fortsæt endelig med at inspirere os alle.

  SvarSlet
 22. Kære Malou
  Hold da op hvor er det sjovt, at du er nævnt i spillet. Jeg er netop vendt hjem efter en tur i sommerhus, hvor vi har spillet det hele weekenden, Jeg ville have elsket dette spørgsmål, som naturligvis ville blive efterfulgt af pralen over at kende dig :) Vildt med 1000 indlæg. Jeg måtte naturligvis lige tjekke egen blog, og kan godt se, at jeg halter langt bagefter med bare 1/4 i forhold til antallet af dine. Keep up the good work :)
  Kram Nadia

  SvarSlet
 23. Hej Malou

  tak for de 1000 indlæg og fordi du blogger og bliver ved med det. Jeg vil i hvert fald gerne læse med på de næste 1000 inlæg;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...