mandag den 20. april 2009

Overspringshandling nr 2 + 3...

Jeg skal jo ha´ frokost, så det er vel teknisk set ikke en overspringshandling. Nu skal de sidste rester fra grillaftenen bruges. Jeg har lige lavet en grovsortering og er nu nede under 80 blogs i min feed-læser. Det var ikke sjovt, så jeg må lave en sjov frokost for at booste humøret.

Det blev til en lille anretning med 'bøfblomster'. Lidt kartoffelsalat blev rullet ind i tynde skiver flanksteak og lagt på en bund af blandet salat. Så kan jeg godt holde sulten fra døren i nogle timer. Og så er det tilbage til arbejdet. Well, det var der så delte meninger om.

Jeg havde ikke taget lænestolen frem i dag, så troede jeg at jeg kunne slippe for Myren. Men nej, hun ormede sig op på mit skød og krævede opmærksomhed. Det er lidt svært at nå tastaturet for bare kat.

Jeg foreslog venligt men bestemt en anden soveplads, men fik det her blik. Og så var det jeg kom i tanke om det ultimative bissetrick - jeg tog min mobil og ringede 'hjem'. Ha ha, så sprang hun op. Det virker hver gang. Så nu skal jeg altså arbejde....

14 kommentarer:

 1. Haha - det problem kender jeg også. Det kan godt være lidt træls, hvis man sidder og laver noget vigtigt på computeren. Men katten er ligeglad; hvis han har bestemt at han skal op og ligge på mine lår, så har man ikke én chance for at slippe. ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Jens

  Men pyt - vi elsker jo de kræ :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 3. Kære Malou
  Sikke en dejlig omgang frokost du der fik "drejet".
  Lad dog barnet!, hvis hun er i vejen, så ved du jo hvor du kan sende hende hen:)
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 4. Kære Malou

  Uhm - den frokost ville jeg gerne have sat mine tænder i.
  Herligt med den kat. Jeg bliver helt misundelig. Det er virkeligt sjældent, at min han kommer af sig selv.
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 5. Kære Vibeke

  Tak, de var bestemt ikke en dårlig frokost. Men nu skal jeg heller ikke ha´ rygeost i et stykke tid.

  Ha ha, hun er altså temmelig svær at slippe af med når hun først har lagt sig.
  Men ja, hvis hun bliver for strid så kommer hun i en kasse og sendt til Als :-D

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 6. Kære Hanne

  Tak, det var rigtig godt.

  Hmm, du kan tro Myren kan være tung at danse med. Hun lader sig ikke sådan lige flytte.
  Jeg håber da også at du får dig nogle gode hyggestunder med din kat.

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 7. Nåhhh, stakkels lille kat, sådan at blive jaget væk.....

  sikke en lækker frokost! Jeg er så dårlig til at få spist frokost når jeg går selv hjemme :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 8. Sikke en fiks måde at anrette maden på :-)

  SvarSlet
 9. Hihi, du ringede hjem - hvor var det smart! Men billederne af Myren er slet ikke til at stå for :O)
  Varme solskinsklem :)

  SvarSlet
 10. Ha ha :o) .
  Den med telefonen virker også her i huset. Eller rettere, jeg har ikke prøvet at ringe selv, men kattene smutter, når andre ringer. Dørklokken er også et sikkert vi gemmer os lige-signal.

  God arbejdslyst i dag - hvis Myren vil ;-) .

  SvarSlet
 11. Kære Birthe

  Ja, hun er godt nok en stakkel - Not! I dag har hun ligget på mig stort set hele dagen :-)

  Tak, det var skøn restemad. Jeg prøver også på at huske frokosten. Har du ikke tit rester du kan få, eller du er nåske mest til et stykke rugbrød?

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 12. Hej Piskeris

  Tak, det var faktisk for at være praktisk. Så kunne jeg nøjes med at bruge en gaffel. Jeg skulle nemlig se fjernsyn mens jeg spiste :-D

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 13. Ha ha, Madame - med en Myre i huset gælder alle kneb :-)

  Hun tager sig bedragerisk sød ud på billeder, den snyder.

  Varme aftenklem :0)

  SvarSlet
 14. Ja, er det ikke et godt trick Bente?. Det gælder om at være snu hvis man skal snøre en kat.
  Nu skal jeg bare finde på en måde at få dørklokken til at ringe :-D

  Tak, jeg arbejdede i nat mens Myren sov .-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...