onsdag den 15. april 2009

Dagens fund...

Der bliver ikke lavet mad i dag. Der er pizzarester fra i går og jeg har købt nogle sandwichbrød. Det er nogle rigtigt gode små brød, som jeg har fundet i Kvickly. De er økologiske, men kan holde sig helt til 2/6 pga den gode indpakning. 

De fås både i en rug- og en hvedevariant. Jeg har købt dem én gang før og siden gået forgæves mange gange. Nu ser det ud som om det er en del af sortimentet. Jeg påtænker at lave en med bønnepuré, røget laks og tomat til frokost i morgen.

I morgen aften skal vi ha´ den her medisterpølse, som jeg også fandt i Kvickly. Den bliver serveret sammen med en puré af skorzonerrod og en rødbederåkost. Noget sundere en hvad vi har fået de sidste par dage.

Jeg fik også købt den her bog, som jeg glæder mig meget til at læse. Jeg har både læst deres fælles bog 'Michael Laudrups tænder' og Majse Njords 'Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?" og det er lige et pletskud midt i min humor. Jeg har hulket af grin over den første en del gange. Jeg købte endda et lille lager af den og brugte den til værtinde/venindegave. 

Jeg var inde i byen i dag, fordi jeg havde et møde på jobcenteret. Der var en sagsbehandler der blev stukket ned derinde i går, så jeg nærmede mig bygningen noget forsigtigt. Men sikke en sød dame jeg var blevet tildelt. Det var en god samtale og hun er nu ved at lave papirene på min virksomhedspraktik. Og papirene bliver tilbagedateret til 30/3, så jeg er allerede halvejs i den første månede. Og jeg har allerede udført mange spændende arbejdsopgaver. Jeg kan røbe så meget, at det er et firma der primært distribuerer økologisk frugt- og grøntkasser. Ha ha, hvor kan det dog være henne. Meget svært at gætte, ikke?  :-)

10 kommentarer:

 1. Spændende med din praktik. Tjae hvor kan det mon være :)
  det er frygteligt med overfaldet på jobcentret - jeg kender flere der arbejder der. Det lyder lækkert med de brød - dem vil jeg se om jeg kan finde. Knus

  SvarSlet
 2. Kære Malou!

  Den bog må jeg også eje, for jeg var også ret vild med de 2 andre bøger. Jeg vil god MEGET gerne have besøg af dig, hvis du giver så fine værtindegaver :-)

  Dejligt med så god en oplevelse på kommunen - ja, altså ikke knivstikkeriet - men den søde dame. Min sagsbehandler - i sin tid, da jeg var igennem hele processen - var også et utroligt dejligt menneske. Jeg er ikke bange for at sige, at uden hende, tror jeg ikke at jeg havde siddet her idag!

  Men pas nu stadig på dig selv :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 3. Det er så dejligt at høre, at det nu går i orden med din jobpraktik! Det er jo et ønskejob, der er som lavet til dig :) Men knivoverfald - det lyder helt forfærdeligt!

  Jeg får sådan en lyst til at læse 'Michael Laudrups tænder' efter det, du fortæller! Og de små brød må jeg hen og kigge efter i vores Kvickly.

  Ha' en dejlig dag, klem ;o)

  SvarSlet
 4. Tillykke, Malou, med at du har truffet en af de søde Jobcenter-medarbejdere (jeg synes, der er historier nok om de øvrige) ;-).
  Og tillykke med at der er styr på praktikken!

  Jeg har også grinet mig gennem "Michael Laudrups tænder" (turde næsten ikke læse den i toget), og "Du ser træt ud ..." står på reolen og venter på at blive læst ... meget snart.

  Ha' en dejlig torsdag!

  SvarSlet
 5. Hej Anette
  Tak, jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå :-)
  Det var vist en stakkels og meget desperat mand der ikke kunne klare presset. Men ligefrem at stikke en sagsbehandler ned, det er forfærdeligt.
  Jeg skal også ind og købe flere brød i morgen :-)
  Knus

  SvarSlet
 6. Kære Birthe

  Jeg har læst 63 sider af C.H.O.K og har allerede været ved at tisse en lillebitte smule i bukserne. Hold da op hvor er den sørgelig, rørende, grinagtig og totalt pinlig på samme tid.
  Du kan tro jeg giver nogle sjove værtindegaver. Det kan være alt muligt hejs fra 'Den lille prins' til en eller anden malet rædsel af trylledej. Og ja, den hænger stadig på venindens væg :-)

  Hvor er det dejligt at du kom 'glat' igennem systemet. Desværre har jeg haft mange trælse oplevelser med kommunen. Man kan næsten sige 'for mange sagsbehandlere fordærver klienten'. Hov, jeg er jo ikke bitter - mere :-)

  Tak, jeg skal gøre mit bedste. Ikke sige ja til for meget og få sagt fra i tide. Nå ja og så nyde at lave noget jeg kan lide :-)

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 7. Kære Madame
  Tak, jeg er bare så glad for at det er gået i orden. Jeg tror at det bliver 3 spændende måneder. Ja, det er skræmmende med alla de knivstikkerier. Og så i min 'lille' by!

  Du skal simpelthen læse 'Michael Laudrups tænder', den er noget af det sjoveste.

  Det er nogle skønne små brød, vi har allerede spist halvdelen :-)

  Det er vel for sent at skrive god dag til dig?
  God dag i morgen så :-)

  Varme klem
  Malou

  SvarSlet
 8. Tak, Bente. Statistisk var det bare et spørgsmål om tålmodighed før der måtte dukke en god sagsbehandler op :-D
  Det bliver 3 måneder med knald på, men jeg har mod på det.

  Ha ha, jeg tog den heller ikke med i bussen. Herhjemme skraldgrinede jeg og det endte med at Nallefar også læste den. Han måtte se hvad det var der var SÅ sjovt.
  'Du ser træt ud...' er også helt fin, men der er altså en helt anden tone i det de skriver sammen.
  Den nye er også helt vild god :-)
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 9. Tillykke med praktikken - og godt at høre, at det er en sød sagsbehandler - det betyder virkelig meget! Da jeg på et tidspunkt var arbejdsløs, brugte jeg alt for mange kræfter på at bekymre mig over jobcentret og den inkompetente kontaktperson, jeg havde (han endte med at blive fyret), og jeg blev lykkelig, da jeg til sidst fik en, som var positiv og inspirerende.

  SvarSlet
 10. Hej Piskeris
  Tak, jeg er rigtig glad for at det kunne blive til noget. Du kan tro jeg også har været i hænderne på mange inkompetente sagsbehandlere i 'systemet'. Heldigvis findes der nogle der rent faktisk vil en det bedste.
  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...