mandag den 20. april 2009

Overspringshandling nr 1...

Så er jeg i gang med at skrive. Jeg har ikke arbejdet ret længe og har allerede brug for en pause. Det er meget svært for mig at koncentrere mig ret længe af gangen. Min hjerne koger og er fyldt med informationer, men jeg kan ikke få det ned til fingrene og ud lige nu. Så jeg kan jo lige kigge lidt i mine feeds. Du godeste, jeg har fået 53 kommentarer her de sidste dage. Det bliver så dagens indlagte overspringshandlinger i arbejdet, at nå igennem dem. 

Jeg har selv lagt stilen med at skrive tilbage til alle, det vil jeg gerne blive ved med. Måske er det på tide at jeg begynder at skrive 'massesvar' til nogle af indlæggene, ellers bliver jeg vist aldrig færdig. Det er helt overvældende med alle de søde kommentarer, tusind tak til jer alle. Det er dejligt med alt den konstruktive feedback, venlige interesse og opbakning. Det varmer i mit hjerte, baby. (sagt som i 'Tjenestens' Nik & Jay parodi)

10 kommentarer:

 1. Åh hvor vi nyder vores overspringeshandlinger, Malou, ja måske skal du skive et standardsvar, du kan sende til alle, hihi ;-)

  Varme forårsklem :)

  SvarSlet
 2. Nu gør jeg det en anelse nemmere for dig ved at skrive en kommentar til 2 indlæg ;-)

  Jeg opdagede også hurtigt, hvor meget tid, der kan gå med at følge og kommentere og svare på egne kommentarer - og jeg arbejder desværre på den forkerte side af 40 timer om ugen! Derfor skriver jeg heller ikke indlæg hver dag - det ville være uoverskueligt for mig,

  Det er også sjældent, at bloglisten udvides - desværre. Måske fordi det allerede tager rigeligt med tid, at nå turen rundt. Så er der ikke tid til nyopdagelser, hvilket selvfølgelig er synd.

  Men jeg holder ved at svare hver enkelt - ligesom jeg holder mest af de blogge, der holder samme stil. Jeg synes, at det er dejligt med et svar. Jeg kan dog sagtens forstå, at man ikke kan have tid til det.

  PS! Du behøves ikke at svare...lol!

  Hav en dejlig mandag!

  SvarSlet
 3. Hmm, Madame - ikke nogen dårlig idé med et standardsvar :-)
  Jeg prøver lige at med nogle fællessvar først.

  Varme solskinsklem :0)

  SvarSlet
 4. Hej Nille

  Tak, det var godt og effektivt tænkt :-)

  Det er godt nok blevet noget af en tidsrøver og jeg skal endda kun arbejde 16 timer om ugen. Det bliver vel nok godt for dig snart at få 'aflastning', har du fundet den rette?

  Den første blog jeg læste var NYBH og jeg kunne godt lide at hun, som du, svarede hver enkelt. Så sådan har jeg også valgt at gøre. Jeg læser nogle blogs, hvor det kun er nogle der får svar. Der er en blog som jeg ellers var ret glad for at følge, men hun svarede aldrig på mine spørgsmål og kommentarer. Hun skrev ellers tilbage til alle de andre. Så det blev jeg faktisk lidt stødt over, men så er der jo heldigvis en sletteknap.

  Så fik du et svar alligevel :-D
  Også god mandag til dig dernede!

  Glad solskinshilsen
  Malou

  SvarSlet
 5. Kære Malou
  Du må forsøge dig lidt frem med fællessvar, standardsvar...
  Jeg personligt kan også godt lide det med at give svar til hver enkelt og modsat også at modtage et. Men nogle skriver jo lidt nogle "fællessvar" og det kan man jo sagtens i mange tilfælde.
  Jeg kan også mærke, at tiden er mindre nu, hvor jeg startet på arbejde. Det vigtige er i hvert fald at holde fast i, at vi ikke skal blive stressede af bloggeriet. Det skal være hyggeligt - SKAL DET!!
  Knus fra Hanne

  SvarSlet
 6. Kære Hanne

  Ja, jeg prøver med et par forskellige modeller hen af vejen :-)

  Jeg kan altså også bedst lide at svare hver enkelt og selv få svar. Men når man deltager i Mandagstema kan det være helt overvældende med alle de kommentarer. Men det er jo sjovt at læse dem, det tager bare lang tid :-)

  Du har helt ret, det skal være SJOVT at blogge.
  Jeg håber at det går godt med at være tilbage på arbejdet.

  Knus fra Malou

  SvarSlet
 7. Åh hvor jeg kender det. Selvom vores grunde er forskellige, er det svært at man ikke kan det man gerne vil. Jeg har selv brug for pauser alt for tit.. ÆV

  MHT til at svare, så har jeg det sådan at tager folk sig tid til at kommentere, så skriver jeg selvfølgelig tilbage. Det glæder migjo at der er nogle der rent faktisk syntes jeg gør det godt her i bloggosfæren. Jeg har også skrevet til nogle der aldrig gad besvære sig med at anerkende min kommentar. Det ER lidt en øv ting. Og det er sandt at det er en tidsrøver ind imellen, men jeg har personigt masser af tid, så det gør jeg med glæde. Men man skal da selvfølgelig proritere i bloggene, der er jo så mange gode af slagsen. :-)

  Din er rigtig fin og jeg hønger helt klar på nu. hihi

  Kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 8. "det er hårdt, at være grænseløs populær" - mit slogan, og du må gerne låne det - lidt :D

  Hvad er det for en liste, du har billede af, jeg er nr. 9, i hvad ;-)

  SvarSlet
 9. Du har helt ret, Henriette!

  Det er lige sådan jeg har det. Pyt med at man ikke får et svar med samme, bare der kommer et lille svar på et tidspunkt.

  Nu har jeg fået god luget ud i de blogs jeg følger. Der er røget ca 40 i svinget. Så må jeg se om jeg kan overkomme at 'passe' dem :-)

  Vi blogges ved :-)

  Kærlig hilsen
  Malou

  SvarSlet
 10. Ha ha, fantasisk Sister. Det låner jeg gerne - lidt :-)

  Det er såmænd listen i min newsfeeder, der kommer alle opdateringerne på de blogs jeg følger. Og der er du så nr 9 :-D

  Glad forårshilsen
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...