onsdag den 22. april 2015

Sparerib-sandwich...

Rester af spareribs kan blive til det lækreste sandwichfyld. Så vidt jeg husker kunne man ligefrem få en rib-sandwich på Memphis Roadhouse en overgang. Det er kraftig kost - men...åh...så godt!

Serveret på 'hvidt brød' og med en god øl til - så er der ikke et øje tørt.

Det er meget sjældent jeg har brød på lager. Men jeg har en rigtig nem måde hurtigt at trylle det frem på: jeg bager bare disse majsvafler (dog uden sukker) og bruger dem som brød. Her har jeg tilsat 1 stor spsk chiafrø til dejen. Fyldet skulle bestå af single ribs, BBQ-sauce, løg og syltede agurker.

Kødet blev pillet af benene og plukket i mindre stykker. Det blev vendt med en passende mængde BBQ-sauce og varmet igennem.

Det varmede smovs blev toppet godt op på en 'skive brød'.

Lange skiver syltet agurk og masser af løgringe kom ovenpå.

Og så toppen på.

For nemheds skyld stak jeg et par grillspyd i og skar sandwichen over diagonalt. Og så var den lige til at gå til.

Jeg er allerede ved at lave en ny omgang gris med BBQ. For der var jo meget af den dejlige sauce tilbage.

Jeg har fundet disse 2 økologiske grissebasser nederst i en af skufferne i min skabsfryser. Det er tydeligvis ikke den skuffe jeg kigger mest i, for de er helt fra 2013. I bedste Stop Spild Af Mad stil var det med at få dem brugt inden de gik til. Den ene havde fået et par frysebrændte pletter som jeg blot skar af - og nu simrer de på low i min Crock-Pot.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...