lørdag den 18. april 2015

2 x morgenmad med røget ost...

Her får du 2 x vegetarisk morgenmad i luksusklassen. Well, semi-vegetarisk - for den røgede Gou Dan fra Naturmælk er lavet med animalsk osteløbe. Det er dog ikke noget jeg bekymrer mig om som omnivor, men er du strickt vegetar bør du nok vælge en anden. Det er 2 solide måltider, som nemt kan holde sulten fra døren længe:

Bøf af svampe og linser - med ost, æg og baked beans. Vaflet bolle med æg og ost + ketchup og HP sauce.

Den første portion blev til da der var en af mine vegetariske burgerbøffer med svampe og linser til overs. I bedste Stop Spild Af Mad stil skulle den jo bruges. Sammen med et æg og en dåse baked beans kunne den jo blive et ganske fornuftigt måltid.

Jeg varmede bønnerne i en lille gryde. Bøffen kom i mikrobølgeovnen og fik en skive røget ost på toppen.

Bøffen blev toppet med et nyspejlet æg. Det fik et godt skud friskkværnet sort peber.

Ketchup og HP sauce fuldendte anretningen.

Dagen efter stod jeg igen med nogle rester. Den sidste sølle burgerbolle og meget lidt af den røgede ost. Jeg overvejede at lave en pizzaburger a'la den her morgenmadsudgave - men var sulten og magtede ikke at vente på at ovnen varmede op.

Jeg tændte i stedet mit Snack Collection jern - og kom over- og underbollen i det.

Der kom lidt røget ost på underen - og der blev toppet med scramble æg af 3 æg.

Den sidste smule røgede ost - og ketchup og HP sauce.

Og så var der en rigtig fræk Egg Mc Muffin-ish morgenmad.

Oh la la....knasende bolle, lækre og og himmelsk smeltet røget ost.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

I dag er der præcis 1 mdr til jeg rejser til New York for at smage på alt muligt og umuligt. Selve rejsen fik jeg til min 40 års fødselsdag - men det har taget mig 2 år at spare sammen til lommepenge og ophold. Så nu skal vi endelig af sted. Jeg skal både opleve byen sammen med Max og alene. Han skal til en musikfestival i Maryland i 4 dage - hvor jeg så skal noget andet. Jeg skal bla mødes med 2 danske kvinder der bor derovre - og som jeg har lært at kende igennem bloggen her. Det bliver på alle måder stort, vildt og skræmmende - og så er det jo lige et helbred der gerne skulle makke ret også. Jeg er skiftevis dødspændt og rædselsslagen....

Kattene får heldigvis min gamle veninde Pernille, som også er førtidspensionist, på besøg så længe. Hun skal bo her i de 14 dage jeg er væk - mod at jeg betaler hendes husleje derhjemme og laver lidt mad til fryseren. Det må siges at flaske sig ret godt. Men nøj, hvor er der stadig mange detaljer der skal på plads. 

Forslag til spisesteder i NYC modtages med kyshånd!

10 kommentarer:

 1. Det er så skønt, at den røgede ost er til at få fat i nu! ♥

  Jeg anbefaler samtlige spisesteder, jeg besøgte, da jeg var i NY for to år siden :)
  http://piskeriset.dk/tag/restauranter-i-new-york/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er verdensklasse ♥

   Tak - har studeret dine indlæg nøje. Glæder mig til at køre 42 måltider indenbords derovre :-)

   Slet
 2. Hvor er det awesome at du skal til the U.S of A! God tur! Tag billeder jeg (og andre) kan sidde og savle over :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er totalt awesome. Glæder mig til at skulle rejse på mandag :-)

   Det skal jeg nok :-D

   Slet
 3. Mine to yndlingsrestauranter i New York er Tacombi, der serverer utrolig lækker mexicansk mad, og så Freeman's, der er berømte for deres artiskok-dip (og den er altså virkelig også god).
  Ellers er der Smorgasburg, der er et stort udendørs madmarked i Brooklyn, hvor der er omkring 50-70 forskellige madboder hver søndag.

  God tur:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de gode tips - de er skrevet bag øret :-)

   Mange tak :-)

   Slet
 4. Ellens Stardust Diner, ikke pga. det kulinariske men for oplevelsen. Den ligger på Broadway, tæt ved Times Square. Og så skal du selvfølgelig besøge Magnolia Bakery, de har de bedste kager og muffins.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ellens Stardust Diner er på forhånd dømt helt ude. Jeg magter simpelthen ikke den slags turistfælder med nogenlunde mad og 'underholdning'. Jeg skal derover for at smage på det bedste byen har at tilbyde - det er velsmagen der er vigtig for mig ;-)

   Magnolia Bakery er skrevet på 'måske' listen. Tak :-)

   Slet
 5. http://www.nyc-visitor-discounts.com

  Denne side giver tips til fede oplevelser på et stramt budget. Herunder også madoplevelser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket - jeg går straks på opdagelse :-)

   Slet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...