tirsdag den 4. juni 2013

Og vinderen er...

Så fik jeg fundet en vinder. Men jeg må indrømme at det foregik på en noget anden måde end først planlagt. Jeg kunne nemlig ikke bruge Random.org denne gang af flere årsager. Mere om det nederst. 

Vinderen af de to valgfri fade bliver Lise-Lotte som skrev: "Min yndlingsopskrift er helt klart din kransekage. Den er forbundet med barndom og min mor, som døde for et år siden. Når jeg laver kransekage mindes jeg hende, hun elskede at lave netop kransekage, og jeg bagte faktisk din opskrift til hendes begravelse. Skulle jeg være så heldig at vinde, ønsker jeg mig lavendel blå fad i 330 x 40 og et hvidt fad i samme størrelse". 

Jeg fik ret så blanke øjne da jeg læste kommentaren i lørdags. Men da jeg sad i en tætpakket bus på Sjællands Odde, måtte jeg lige bide mig i kinden for ikke at lade tårerne få frit løb. Og i nat da jeg skulle vælge en vinder var det den kommentar der først poppede op i hovedet. Og dermed blev det afgjort. (Send mig din adresse Lise-Lotte, så får jeg formidlet kontakten til Kähler)

Det har været en give-away med langt mere arbejde end forventet. Og jeg beklager at jeg måske lyder som en sur kost - men der er lige et par ting jeg bliver nødt til at skrive i den forbindelse, for det virker som om mange ikke gør sig den ulejlighed at læse teksten og følge anvisningerne før de deltager. Og denne gang har det lidt ødelagt deltagelsen for dem der gør.

Det var 2 fade ud af de 3 størrelser der føres hos Kähler Design man kunne vælge imellem - og jeg må indrømme lidt at der derfor undrede mig at der var så mange der ønskede sig skåle, både med og uden låg. Der står jo endda ved skålene med låg at de alle er udsolgt. Det betyder desværre at alle de kommentarer med ønsker om skåle er diskvalificerede.   

Jeg har sagt ja til at lægge blog til en sponseret give-away fordi jeg gerne vil glæde en af jer med et par skønne fade. Og ud over oplysninger om hvilke fade, bad jeg om svaret på hvilken opskrift her på bloggen der var favoritten. Det blev af nogen opfattet som en måde at (igen, igen) fiske efter ros. Lad mig forsikre jer for at det blot var for at få en pejling på om der var noget der skulle laves nye versioner af eller om der var råvarer eller retter der skulle udforskes yderligere. (og i den forbindelse TAK for alle de dejlige tilbagemeldinger - det giver blod på tanden og masser af inspiration til at fortsætte). En enkelt skrev endda en mail til mig og spurgte om man kunne deltage uden at svare på spørgsmålet - for hun brød sig faktisk ikke om det jeg lavede. Jeg måtte holde tand for min sarkastiske tunge og skrive tilbage at man kun kunne deltage hvis man opfyldte betingelserne. Og derfor er alle kommentarer uden svar på begge spørgsmål desværre også diskvalificerede.

Og som jeg skriver nederst i indlægget: Blogger kan ikke vise de næsten 300 kommentarer, men de er i systemet og jeg kan se dem her bagved teknikken. Det er der mange der ikke har læst og derfor er der kommet flere kommentarer fra de samme - og en lind strøm af mails de sidste dage fra folk der ikke var sikre på at deres kommentarer var med eller ej. Der er også mange der har haft store problemer med at lægge kommentarer her på bloggen. Det har også giver en del frustrerede mails og kommentarer på Facebook. Jeg har desværre måtte opgive at svare alle. Og nej - man kunne desværre ikke deltage ved at lægge en kommentar på Facebook, for det er ulovligt at benytte Facebooks funktioner til konkurrencer. Noget folk (og nu mener jeg ikke i forbindelse med noget her på bloggen, men generelt) er enten uvidende om eller ligeglade med - for der deles og 'likes' ulovlige konkurrencer i et væk. Men da jeg er ikke interesseret i at gøre noget ulovligt eller opfordre til ulovligheder, er min Facebookside ikke en en mulighed at benytte.

Og det er af alle disse grunde at jeg måtte opgive at finde en vinder ved tilfældig lodtrækning. 

Godt nok har præmien været 'gratis' i denne omgang - men den her give-away har haft nogle personlige omkostninger for mig. Sure miner og utilfreds mumlen i krogene gør mig ked af det. Ikke rart, når det nu skulle ha' været en positiv oplevelse. Og nu sidder jeg og er lidt trist over at jeg er nødt til at komme med denne udmelding. Jeg kan ligefrem frygte at den næste give-away bliver skåret så meget ud i pap at det nærmest bliver en formaning på forhånd. Men hellere det, end risikere at sidde i den her situation igen. 

Og nu vil jeg samle nogle kræfter og lidt godt humør så jeg kan komme videre herfra...


14 kommentarer:

 1. Hvor er det ærgerligt når det går sådan! Jeg synes dine give aways er dejlige!! - Og jeg håber du fortsætter som du altid har gjort. Dine instrukser er for mig meget klare. Men ok, jeg er også en af dem, der nærlæser hvert indlæg og finder en masse inspiration :-)

  God dag og en masse god karma fra Sjælland til Århus :-)

  SvarSlet
 2. Hej Malou.
  Overhovedet ingen sure mIner herfra.
  Jeg synes bare det var sjovt at være med i sÅdan en give-away, hihi.

  Og din diskvalificering og påmindelse var da også bare på sin plads. Når alt kommer til alt, var det jo dig der påtog dig denne opggave til glæde for os. Hvor kan folk dog bare blive ved...
  Knus fra Sidsel(14år)

  SvarSlet
 3. det er som man siger på jysk træls :) og så er det da underligt at nogle læser en blog om om mad og de ikke kan lide maden ......... jeg er enormt dårlig til at bruge opskrifter og gå efter mål men jeg gør det sommetider derimod elsker jeg at få inspiration og det er hvad jeg burger madblogs til. jeg er her fordi det er en inspirerende blog. ha en dejlig solskinsdag Moster Klid :)))

  SvarSlet
 4. Helt på sin plads, med en bette opsang ;-)

  SvarSlet
 5. Kære Malou
  I vores fortravlede hverdag og i iveren efter ikke at gå glip af noget bliver der skøjter meget i dagens Danmark. Det giver sig blandt andet udtryk ved at ting ikke bliver nærlæst. Den omhyggelighed du lægger for dagen er ikke normen (måske derfor din blog er så populær?)
  Din frustration er meget forståelig, men prøv at ryst det af dig. Du gør et stort og prisværdigt arbejde for at være retfærdig. Det er al ære værd. Vær stolt af det og lad resten prelle af.
  Kærligst Rikke

  SvarSlet
 6. Hejsa.
  Synes at det var en fantastisk give-away du havde, og lad dig endelig ikke stoppe af mennesker der ikke kan læse hvad det kræves for at deltage.
  Selv elsker jeg din blog og nærlæser alt hvad du skriver, så jeg var ikke i tvivl om hvad reglerne var.
  Men synes ikke man kan tillade sig at blive negativ, fordi man ikke kan lide din blog og maden.
  Der findes da masser af andre blogge som måske opfylder ens smagsløg, så brug tiden og krafterne på dem i stedet for at mugge på dem man ikke kan lide.
  Masser af positiv engergi herfra.
  Bente

  SvarSlet
 7. Hej Klidmoster.
  Ærgeligt, at det ikke blev den positive oplevelse du havde ønsket. -som andre har skrevet: så lægger du jo en masse arbede i at gøre noget for os læsere..
  -og tak for det. Jeg synes det er et flot initiativ!

  Håber ikke, at dette her har fået dig til at miste modet.
  Jeg glæder mig til fremtidige indlæg med din sædvanlige humor og inspirerende tekster og appetitlige billeder :)
  Mange hilsener fra
  //Pernille

  SvarSlet
 8. Stort tilykke til vinderen. Folk i for små sko er der masser af,og det kan man ikke gøre noget ved.Andet end at forsøge ikke at lade sig påvirke for meget af dem. Din blog er super- og vi er mange der er glade for den . Lad dem der ikke er det, holde sig væk herfra. Hvor svært kan det egentlig være ?

  SvarSlet
 9. Tillykke til Lise-Lotte. Jeg synes at det har været en skøn give-away. Reglerne har jo været klare og enkle :) Og uanset hvad så synes jeg din blog er awesome! :D

  SvarSlet
 10. Kæreste klidmoster, jeg er en af dem der snublede i ledetråden om deltagelse.. Men kunne aldrig finde på at brokke mig over noget som helst i forbindelse med dine give-aways.. Man skal ikke brokke sig over gratis ting, bortset fra vejret og opkald fra Telia... Så jeg glæder mig til næste gang du tænker på os der tænker på dig :)Og så lover jeg at tage lupbrillerne på næste gang! Kram

  SvarSlet
 11. Tillykke til Lise-Lotte!

  Jeg var også en af de der rodede lidt rundt i det, og opdagede det lige da jeg trykkede 'send', men det kan vist på ingen måde tilskrives dig at jeg er en klodsmajor ;O)

  Jeg håber de sure miner der åbenbart har været tør lidt op i solen, så det bliver sjovere for dig næste gang :O)

  SvarSlet
 12. Ih tusinde tak, sikke et dejlig nyhed at vågne op til fra nattevagt.Jeg synes ikke rigtigt jeg kan finde mailadressen? Hold da op hvor er jeg glad lige nu.Tak tak tak.:)

  Lise-Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt at høre :-)

   Du kan finde adressen i højreside - ret langt nede under 'kontakt'.

   Slet
 13. Fin udmelding, kan godt forstå dig :-)
  Deltog ikke selv denne gang, men har tidligere været heldig vinder hos dig, da jeg evnede at gætte vægten på en tomat. Jow jow, vi er alle gode til et eller andet ;-D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...