onsdag den 19. juni 2013

Maden på NorthSide 2013: Del 1...

Så tager jeg hul på en serie af i alt 6 indlæg om maden på NorthSide 2013. Det er en stor pose blandede bolcher - og jeg har forsøgt at fordele og kategorisere det hele lidt. Jeg har næsten fået det hele med, men det er et par små huller. Jeg vil lægge ud med, efter min mening, festivallens største hit:

Hanegal Gourmet Hotdog fra Drudenfuss. Den er intet mindre end en genistreg! Jeg fik en sidste år og var meget glad for gensynet.

Ud over at indeholde en meget lækker økologisk ramsløgspølse og et groft pølsebrød, byder den på: syltede rødløg, syltede agurker og en hjemmelavet fennikelremoulade (og naturligvis ketchup og sennep). 

Desuden kan hotdoggen bestilles i en vegetarisk udgave med tofupølse - og en vegansk med tofupølse, uden remoulade. God stil!

Der sluttes af med et godt drys karse.

Jeg traf disse 3 hotdogspisende fyre på pladsen (som viste sig at være venner af Anders fra Gastromand). De var enige om at for 45 kr var det et godt køb. Stor nok til at udgøre et måltid - men ikke så tung at der ikke var plads til øl bagefter.

Endnu en dag - endnu en hotdog
Lørdag mødtes jeg med søde Sidsel, som gerne ville lege "Hvad spiser vi?" med mig. Hun havde læst om konceptet på Facebook og vi havde aftalt at mødes.

Sidsel (som læser idehistorie) valgte at spise en hotdog mens vi snakkede. Hun var også meget begejstret. Dejligt med en håndholdt sen frokost inden hun selv skulle trække i arbejdstøjet som NorthSider (frivillig) og arbejde backstage med bespisning af kunstnerne. Nøj, hvor ville jeg gerne ha' været med om bagved og lure på den buffet. Det kunne ha' været yderst interessant at se hvad de kunne vælge imellem. Oh well, jeg havde nok at se til på min side af hegnet i år. 

Alle stemmer blev hørt ang hotteren. De negative: "Der mangler ristede løg", "Der skulle ikke være så meget ukrudt på" og "Alt for dyr". De positive: "Lækkert med en pølse lavet af rigtigt kød", "Et helt lille måltid" og "Fandme i orden hotdog".

Den lækre hotdog er forresten på menuen hos Drudenfuss i latinerkvarteret. Så gik du glip af den på NorthSide så kig forbi og smag den der...


2 kommentarer:

  1. Fedt indlæg for os som ikke kom på festival. Hvor er det dejligt at der er ordentlig mad mange steder efterhånden... Og den hotdog der ser virkelig god ud...
    Solhilsner
    Stine

    SvarSlet
  2. Min første hotter på Northside var god - nummer to ikke så god, tror de var løbet tør for alle deres gode ingredienser, blandt andet karsen..

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...