fredag den 14. juni 2013

NorthSide - Hvad spiser vi?...

Om et par timer hopper jeg på min el-cykel og sætter kursen mod NorthSide. Jeg skal ud og sætte fokus på festivallens grønne, bæredygtige profil - og undersøge hvilke krav den moderne festivaldeltager sætter til udvalget af mad. 

Det bliver til en række indlæg under overskriften "Hvad spiser vi" - en idé der tog form allerede sidste år hvor jeg var ude på et kort visit hos Soy4you. Der fik jeg nemlig en snak med flere om hvorfor de havde valgt at spise netop mad med vegetarisk protein.  

Jeg mødte mange spændende mennesker og deres tilgang til maden var langt mere forskellig end jeg kunne ha' forestillet mig. Så i år vil jeg grave lidt dybere - og kigge lidt bag kulisserne hos madboderne.

Det er allerede blevet til nogle aftaler på forhånd - og så vil jeg 'kapre' folk på pladsen. Skal du på NorthSide og har lyst til at være med i min lille undersøgelse, blive fotograferet med dit valg af mad og tale lidt om det, så sig endelig til. 

Du kan nemt spotte mig: jeg er hende den smilende runde pige, med den karakteristiske ur-taske.

Bare du ikke forstyrrer mig når jeg henført står foran Keane i aften. Det er noget musik som jeg virkelig har lyttet meget til i en mørk periode af mit liv. Det bliver en stor forløsning at skulle høre dem live nu hvor jeg er kommet så godt ud på den anden side. 

Jeg håber vi ses derude


2 kommentarer:

  1. Rigtig god festival :) Måske ses vi der næste år.

    SvarSlet
  2. Jeg er slet ikke et festival-menneske, men ønsker dig en fantastisk én af slagsen :)

    SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...