torsdag den 7. juli 2011

Dagen ret...

Nu valgte jeg jo invitere ind bag facaden i går og vise min 3 dages opvask frem. Der har heller ikke i dag været kræfter til at gøre noget ved den. De få skeer der har været i dag er blevet brugt på en omgang benhård parterapi. Men jeg skal jo ha' noget at spise.

Så dagens ret er rugbrød med kyllingepølse fra Hanegal. Velbekomme!


11 kommentarer:

 1. OMG DU HAR SKÅRET KYLLINGEPØLSE DU KAN FÅ ET FULDTIDSJOB!

  SvarSlet
 2. Og herfra kan du få et seje-kone-high-five. :-)

  SvarSlet
 3. Sif: Mindst, tror faktisk hun kan klare to, han har jo også fundet rugbrødet frem!!

  SvarSlet
 4. Synes det lyder mest spændende med parterapi. Håber, I har fundet en rigtig god terapeut, som tør bruge sig selv og hjælper jer til at mærke.

  SvarSlet
 5. respekt til dig! skønt at se at dit køkken og din aftensmad kan ligne min... For sådan nogle dage har man jo også. Dage hvor man må fiske kniven ud af bestik-tingen for overhovedet at få smør på brødet.... Eller må tage forbi Frederiks kærlighed på Frederiks Allé og tage en halv grillkylling med broccoli...
  God vind med det - også med alle de skønne ting som du laver NÅR opvasken er taget ;-)

  SvarSlet
 6. Nåja... to fuldtidsjob, så. Mindst!

  SvarSlet
 7. Kudos for parterapien - den slags kræver også (mange!) skeer. Og som bekendt løber opvasken ingen vegne - det er en velkendt, skønt lidet afholdt, naturlov.

  SvarSlet
 8. Nogle dage er det bare sådan, at smørrebrød er dagens ret - det kender vi også her!
  Håber I får god støtte i parterapien. Varme klem til dig!

  SvarSlet
 9. SÅ er der pølsefest!

  Jeg vil i øvrigt godt lige vide... jeg har ikke nogle af de der sygdomme, som ingen tror på... så hvilken undskyldning bruger jeg når mit køkken et par gange om ugen ser sådan der ud?
  Sådan nogle syge mennesker som dig, må da kunne 117 forskellige løgnehistorier... og jeg er bare stakkels og fortabt og vil helst ikke indrømme at jeg bare er herredoven!


  Respekt til dig!! ;)

  SvarSlet
 10. Fuck, den gik lige i hjertet på mig, den ske-historie. Blændende godt fortalt! Det er rigtigt nok - rigtig mange skeer går tabt hos almindelige mennesker - eller bliver spildt. Jeg tror det lidt er sådan at have mælkeallergi også - på et meget meget mindre plan selvfølgelig. Men hver gang jeg æder noget med mælk, skal jeg tage stilling til, om jeg vil have eftereffekterne af det - passer det ind i planerne, hvis jeg pludselig får ondt i maven, hvordan ser min kalender ud osv.? Når jeg har taget valget og brugt en "ske" - så nyder jeg også det jeg spiser meget mere. Men det koster en ske... Tak for input til eftertanke - og held og lykke med både parterapi og opvask ;-)

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...