tirsdag den 23. juni 2009

This is the new stuff...

Så kom de, SP pengene. Men jeg har allerede brugt af dem på forhånd. Der var lige en opvaskemaskine på tilbud til halv pris som vi måtte eje. Den gamle (som var vores første) blev købt brugt for år tilbage og var i den grad klar til at blive pensioneret.  

Den blev leveret, installeret og den gamle kørt bort. Det er en sand fryd at ha´en maskine der ikke lyder som om den har håndsving. Den summer blidt og vasker tingene helt rent. Det skal vi lige vænne os til ☺

Jeg har virkelig været på net-shopping. Hos Damborg Isenkram fandt jeg både en ismaskine og en saftpresser til billige penge. Nu kan jeg presse min overskydende frugt, så det ikke ligger og går til mens min samvittighed sortner. Og jeg bilder mig ind at jeg kan lave øko-is bedre, sundere og billigere end det bras man kan få herude.

Og så måtte jeg eje sådan en 'Klean Kanteen' flaske. Det er faktisk Signe der har fået mig hooked på idéen. Den er af rustfrit stål og nem at rengøre. Så er man fri for at gå og patte på de der usunde plastikflasker. Den fåes her

I dag kom der en lille pakke fra Sverige med posten. Jeg har været så heldig at vinde en blog-konkurrence hos 'Mit Kreative Atelier'. 

I pakken var der disse 'fine ferskvandsperler i sølv'. De er bare så søde og vil sikkert hænge i ørerne det meste af sommeren.

Som en lille ekstra ting var der denne skønne nøglering. Den kom straks i nøglen på mit gamle antikke glasskab. Tusind tak, det var en super dejlig pakke at få!

Og så kommer der altså et skørt billede af min nye 'ven'.

Sorry, jeg ved ikke hvad der går af mig. Jeg har altså en svaghed for udstoppede dyr. Specielt de lidt sjovere af slagsen. Jeg fandt den her lille ræv på QXL og blev straks helt forlibt. Den ser bare SÅ skør og pløk ud. 

Trixie Belle elsker den og lader ikke de andre katte komme den nær. Så nu har vi 3 katte, 1 lam, 1 sølvmåge, 1 alligator, 1 egern og 1 ræv. Nu skal vi vist hellere ikke ha´ flere dyr ☺

Her forløber Sankt Hans stille og roligt. Lad bare ungdommen gå til dans, vi gider ikke. Rygeostecremen fra i går blev rørt op med A-38 og tryllet til dressing til en kartoffelsalat.

Jeg havde 2 slags øko pølser på grillen. De blev smurt med fuldkornssennep, sød chili og olivenolie. Det er her økologien virkelig kan smages. Hvor har jeg spist mange dårlige pølser i mit liv - de her er uden sammenligning. Der er saft kraft og masser af KØD i dem. Ingen muler og tryner her, eller hvad de nu vil være bekendt at stoppe i plastiktarme og kalde pølser!

36 kommentarer:

 1. nice nice nice... Skønne ting dér. Går selv og kigger langt efter SP-opsparingen. Går desværre til bisserne, men det er jo en investering i sig selv. ;)

  SvarSlet
 2. Kære Malou
  Tillykke med alle dine nye ting. Kan du høre din opvasker? min er så lydløs, så jeg skal se om der er lys i den for at se den arbejder, det var sørme en forandring, fra den jeg havde før.
  Ismaskine har jeg haft, men den har jeg smidt ud, den kunne holde, jeg er begyndt at tænke på at få en ny.
  Drikkeflasker er en god ide, jeg går og fylder en plaskikflaske, for at have koldt vand.
  Smukke øreringe du vandt!
  Ræven ser spøjs ud, men den har da fået en ven!
  Knus
  VIbeke

  SvarSlet
 3. Åh, baby, den ræv er bare krammedejlig - og jeg ville næsten ønske, at du ville få kattekællingen udstoppet - hvis ikke det var for, at hun er så skøn en kat IRL, at det ville være en mat afglans af hendes dejlighed at have hende stående som udstop :)

  Du skal nok blive glad for ismaskinen, vores har fået en revival - og ja, de er ens :) men pas på, den er vanedannende!

  Brian har kig på en røremaskine, sådan én:
  http://www.electrolux.dk/files/denmark_danish/0-999/Electrolux%20Assistent_DK.pdf
  Den skulle være helt fænomenal til at røre en god rugbrødsdej!

  Vi fik også vores SP idag, mine blev straks brugt til en ny computer (alt undtagen lydkort og kabinet) (ja, og så har jeg jo også en ny harddisk, gammelt tastatur og skærm), det bliver en god gaming-model, som forhåbentligt kommer til at sparke R*V! Så må jeg til gengæld se langt efter nyt tøj og den halve palle kattegrus, jeg havde truet med at købe :)

  Vi snakkes snart ved, hav det godt indtil da og pas på dit skind her i solen...

  Knuzzzzzzzzzzzzzzzzzz fra din søvnige nevinde

  Lisa The Voksen Mis (som i voksenbaby.dk) ;D

  SvarSlet
 4. Det er nogle gode ting, du har fået shoppet! Selv går mine SP-penge til husopsparing (det er jo nærmest et sort hul, man smider penge i, men nu vil vi altså snart købe hus, så... ;-)).

  Den ræv har da det skøreste ansigtsudtryk! :D

  Hav en god dag!

  SvarSlet
 5. Puha, den ræv der er altså virkelig uhyggelig!

  SvarSlet
 6. *hulk hikst sprut fnis*

  Er sikker på det er en afdød byræv.
  Kommet af dage fordi den åd en pose med hvidt stof nogen i hast havde smidt fra sig i en skummel gyde nær diskotek med kulørte lamper og diskokugler.

  SvarSlet
 7. Hvilke skønne ting , du har fået til huse, tillykke :-)

  SvarSlet
 8. ....Øh, jeg ville nok være en anelse usikker i nærheden af ræven...Den ser en anelse skummel ud :-)

  SvarSlet
 9. Hold da helt ferie du har shoppet! Jeg maa indroemme jeg foretraekker opvaskeren over raeven!

  SvarSlet
 10. Kære Malou

  Hvad søren jeg kan se du har fået en Bendt :) ja det hedder min nye opvasker ´jo og det er helt samme model. jeg elsker ham allerede.

  Jamne så håber jeg på at jeg snart får en pakke for jeg vandt jo også ved Christina, det er nogle smukke ting du har fået.

  Knus

  SvarSlet
 11. Hey, du sørger da rigtigt for at være med til at holde gang i hjulene ;-).

  Og ... hvor er ræven skøn (og lidt skør). En ny (lydløs!) opvaskemaskine kunne også være tiltrængt her - men den gamle får lige lov at køre lidt endnu. Til den selv stiller træskoene ;-).

  ØV, at du ikke kommer til blogtræf på lørdag! Jeg havde ellers glædet mig til gensyn. Det bliver forhåbentlig en anden gang!

  SvarSlet
 12. Kære Malou

  Sikke en masse skønne ting, du har fået. Ikke mindst ræven;o) Herligt, at du er til skøre dyr.

  Det er utroligt så hurtigt SPpengene får ben at gå på. Jeg har brugt mine på nye briller... der er bare lige den hage ved det, at jeg stadig ikke har modtaget dem... Så stort minus på kontoen. Men mon ikke de snart kommer.

  De gode pølser, er det et bestemt mærke? For jeg synes virkelig også, at der findes mange dårlige pølser og kunne godt tænke mig at sætte tænderne i nogle lækre nogle.

  Knus Hanne

  SvarSlet
 13. Tillykke med de dejlige nye ting! Sådan en lille rævebasse er da et must, hihi :O) Med det ansigtsudtryk får jeg mistanke om, at den har spist for mange af de dårlige pølser ...

  Her hos os er det husbond, der er opvaskemaskine, og den er næsten lydløs :-)

  Varme aftenklem til dig :O)

  SvarSlet
 14. Kære Malou!

  Tillykke med de smukke smykker og nøgleringen, som jeg er helt VILD med, hvor er den fin!
  Også tillykke med opvaskemaskinen, det er utroligt så hurtigt man kan blive afhængig af sådan en "fætter" :-)

  De ser altså vildt lækre ud de pølser, jeg må på jagt og finde gode pølser. Hvilket mærke køber ud?

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 15. Hej Bibo

  Tak, jeg er også glad ved dem :-)

  Argh, jeg skal også kaste lidt af pengene efter min tandlæge. Skal du ha´ den helt store tur?

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 16. Kære Vibeke

  Tak, der er mange gode ting at glæde sig over der :-)

  Ja, opvaskemaskinen giver lidt lyd fra sig - men ikke noget der særligt. Orv, din er helt lydløs!

  Jeg er noget spændt på at skulle lave is. Heldigvis har jeg fået et par tips af Signe. Uhm, lakridsis :-)

  Ja, den drikkedunk bliver jeg glad for. De der plastikflasker bliver hurtigt uhygiejniske.

  Ja, er det ikke nogle søde øreringe. Dem er jeg rigtig glad for :-)

  Det er den skøreste ræv jeg nogensinde har set. Den passer SÅ godt ind her. Nu bor den på kattenes store klatrestativ, så kan Trixie putte hos den :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 17. Kære Lisa

  Ha ha, ja - er den ikke bare SKØN :-D

  Well, jeg har skam overvejet om kattekællingen skulle udstoppes engang. Desværre er det svært at finde en der vil gøre det, men jeg leder stadig. Hun skulle så ligge på en pude og sove for evigt :-)

  Nice, så var det den rigtige ismaskine jeg fik købt. Der går nok lige et par dage før jeg får overskud til at lave is. Men det er en rar tanke at jeg kan når jeg vil :-)

  Jeg kan godt forstå at det er den røremaskine han er lun på. Den er bare god, hende der der satte mig i verden havde sådan en (dog en tidligere model). Den har jeg godt nok lavet meget rugbrødsdej i.

  Cool, så er du blevet godt up-datet med computeren. Så er det bare igang med at afprøve den på en omgang WOW :-)

  Ak ja, tøj bliver det heller ikke til her. Well, måske er jeg heldig at finde lidt på QXL til en billig penge. Du godeste, en halv palle kattegrus :-)

  Ja, jeg håber at vi snart kan snakkes ved. Ha ha, jeg skal nok passe på 'sværen' :-D

  Mange Knus
  Louice

  SvarSlet
 18. Hej Piskeris

  Ja, jeg er også ganske godt tilfreds med 'høsten' :-)

  Jeg kan godt forstå der skal nogle penge til, når man drømmer om hus. Så det er nok meget fornuftigt at smide SP´erne i pengehullet.

  Ha ha, jeg har aldrig set en magen til. Den er bare SÅ pløk, den ræv :-D

  Også god dag til dig!

  Mange hilsner
  Malou

  SvarSlet
 19. Hej MissMuffin

  Ha ha, jeg ved godt at det ikke er alle der kan lide den. Men uhyggelig ligefrem? Hmm, objektivt kan jeg godt se det - men jeg syntes også at den er ret sød :-D

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 20. Hej Vita

  Ha ha, det er jeg sikker på det er. En 'urban fox' der har fået en overdosis :-D

  I min yndlings komedieserie 'The Mighty Boosh' er der en by-ræv på crack med. Så nu hedder min ræv 'The crack fox', yndigt ikke?

  Knus
  Kikært

  SvarSlet
 21. Hej igen Miri

  Ha ha, ja - den ser lidt skummel ud. Men den passer bare perfekt ind sammen med resten :-)

  God weekend!

  Knus

  SvarSlet
 22. Hej Tina

  Yep, det er blevet til mange gode ting :-)

  Ha ha, det kan jeg godt forstå. Jeg kunne bare ikke vælge :-)

  Glad hilsen
  Malou

  SvarSlet
 23. Kære Pernille

  Hvor sjovt, så har vi den helt samme Bendt.
  Jeg syntes det var et godt tilbud og jeg er elsker også allerede min :-)

  Jeg så godt de fine ting du vandt, hvor har vi været heldige :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 24. Hej Simone's Mor

  Ih tak, de er super søde :-)
  Nøgleringen er også bare så fin. De har måske været længe undervejs?

  Ha ha, du er heller ikke til min bette ræv.

  Glade hilsner
  Malou

  SvarSlet
 25. Hej Bente

  Yep, jeg har gjort min SP 'borgerpligt'. Var det ikke meningen med at vi fik dem? :-D

  Tak, der er mange delte meninger om ræven - jeg syntes bestemt den er både skøn og skør (den passer godt til resten her).

  Sådan havde jeg det også, vores var 'døende' i lang tid. Det er en god fornemmelse at ha´ brugt noget til det ikke kunne mere. Jeg er ellers modstander af opvaskemaskiner, men med mit helbred har jeg været nød til at overgive mig.

  Ja, ØV - men jeg kan ikke overnatte hos min søster og det bliver for lang en en-dagstur alene. Jeg havde også glædet mig til et gensyn, men der bliver jo helt sikkert en anden gang!

  Glad sommerhilsen
  Malou

  SvarSlet
 26. Kære Hane

  Tak, jeg er også vildt glad for det hele. Ja, er min nye ræveven ikke noget for sig? Jeg har bestemt en svaghed for skøre dyr :-D

  Ja, de SP penge kan hurtigt forsvinde. Vi skal dog lige ha´ en parasol og til Roskilde festival (kun fredag) inden de slipper helt op.
  Det lyder dejligt med nye briller, mon ikke pengene snart dukker op?

  Ja, de tynde pølser er fra Mindeslund og er kommet med 'Den moderne kødkasse' fra Aarstiderne. De tykke er fra Føtex og er frankfurtere med ramsløg, mærket hedder vist nok Fairfood eller noget i den retning. De er i hvert fald økologiske :-)

  Knus Malou

  SvarSlet
 27. Ih tak Madame, jeg er så glad for det hele :-)

  Ha ha, ja - den ser ret forrykt ud den bette ræv. Jeg blev helt vild med den med det samme. Men nu skal jeg heller ikke ha´ flere dyr, hverken døde eller levende :-D

  Fantastisk, din opvaskemaskine har en næsten lydløs rugbrødsmotor. Max er nu glad for at han er blevet erstattet af en elektrisk model :-)

  Varme solskinsklem til dig :O)

  SvarSlet
 28. Kære Birthe

  Tak, jeg blev SÅ glad da jeg åbnede pakken :-)
  Hun sælger faktisk nøgleringene i sin web-butik, prøv at kig her.

  Ih, du kan tro den opvaskemaskine redder parforholdet gang på gang :-D

  De tynde pølser er fra Mindeslund og er kommet med 'Den moderne kødkasse' fra Aarstiderne. De tykke er fra Føtex og er frankfurtere med ramsløg, mærket hedder vist nok Fairfood (øko) eller noget i den retning.
  Det er verdens bedste pølser - intet mindre ;-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 29. Hej igen Malou

  De pølser med ramsløg prøvede jeg i fredags - super lækre.
  Vi kan normalt ikke lide pølser og Gustav var også en smule skeptisk - men de var bare gode.
  Jeg har overvejet, om man skulle købe sådan en pølse-maskine-tingest, men det er måske lige at overdrive det;o)
  De SP-penge MÅ bare komme i starten af næste uge!!!
  Knus Hanne

  SvarSlet
 30. Hej igen Hanne

  Nice, det er bare sådan nogle gode pølser :-)

  Har du ikke en røremaskine der kan sættes en pølse-fidus fast på?

  Ja, mon ikke dine SP-penge kommer i den her uge.

  Knus Malou

  SvarSlet
 31. Hej igen
  Du siger noget... det må jeg lige have fundet ud af. Det kunne være ret sjovt med et pølseprojekt:o)
  Madprojekter er altid sjove.
  Lige nu står den på kageprojekt ... min tanker er totalt fyldt af, hvordan jeg skal lave min første lagkageting dækket med fondant. Der er jo noget at leve op til, når man ser på diverse kageblogs...
  Pølsemageri kunne blive det næste.
  Knus og god dag.
  Hanne

  SvarSlet
 32. Hej selv igen :-)

  Lad mig lige høre hvordan det går med pølsemageriet :-)
  Ja, jeg elsker også sjove/store/svære madprojekter.

  Jeg ville ønske at jeg havde kræfter til at rulle fondant ud. Fat mod, jeg glæder mig til at se resultatet. Ja, der er mange fine kageblogs derude.

  Også god dag til dig!
  Knus
  Malou

  SvarSlet
 33. Argh sidste billede gør mig sulten! : D

  SvarSlet
 34. Så kan du jo bestille Aarstidernes grillpølsekasse - det er der de er fra ;-)

  SvarSlet
 35. Det er dejlig mad beslutningstagere! de tøjdyr ansigt gør mig lol: D

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...