torsdag den 25. juni 2009

Sculpture by the Sea (2 af 3)...

Hov, jeg havde lige glemt den her. Den stod også på stranden.

King Neptune´s Beads af Peter Adams (Australien) "Skulpturen er baseret på ideen om det Tasmanske søgræs 'Kone Neptuns Halskæde'. Dette er passende, eftersom Kronprinsesse Mary er fra Tasmanien og nu kongelig".

Column af Keld Moseholm (Danmark). "Søjlen er et ældgammelt, stabiliserende element og med dette komiske forsøg på at dekonstruere, har man måske en idé om vores situation i dag".


Mongrel Contry - Nil Tenure af Amanda Stuart (Australien). "Min intention som kunstner er at undersøge de spændinger, som opstår, når det tamme og det vilde, dyrs og menneskers samfund, bebor de samme territorier".  Jeg må tilstå at dem var jeg vilde med. Der er en helt fantastisk bevægelse i dem, selv om de står stille.

Tæt på var de lidt uhyggelige og mindede om de muterede dobermans fra 'Resident Evil'.  

Til De Som Var, Til De Som Er Og Til De Som Vil Komme af Jesper Dalgaard (Danmark). "Mit projekt er en antropologs møde med et uopdaget øsamfund, hvor jeg er antropologen, øen og samfundet på en og samme tid".

Green Forest Object af Helle Frøsig (Danmark). "Skulpturen fremstår som et fremmed element, der forsøger at tilpasse sig omgivelserne ved samstemmende at simulere vegetation, menneskelig beboelse, møbel, landskab, legeplads osv".

Lumphead af Fredrik Raddum (Norge). Ingen billedtekst. 

Habitat af Eva Steen Christensen (Danmark). " Værket udfolder sig omkring en forestilling af vækst og bevægelse - på en konkret og abstrakt måde".

Rollercoast af Lene Desmentik (Danmark). "Værket tager udgangspunkt i en traditionel dansk badebro. Denne transformeres i et loop og står for sig selv ude i vandet, som et billede på en tilstand".

Jeg tog et par billeder af den , da vi gik forbi nede på stranden. Det her er taget med zoom oppe fra skoven. (Fortsættelse følger)...

2 kommentarer:

 1. Kære Malou!

  Tænk at have sådan en fantasi, så man kan lave sådan nogle ting. Det må jo være en kæmpe gave :-)

  Knus
  Birthe

  SvarSlet
 2. Kære Birthe

  Ja, der må være nogle spændende og kreative hjerner der står bag. Jeg tror bestemt det må være en gave at være SÅ kreativ :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...