søndag den 28. juni 2009

Afkast...

I dag fik vi endelig købt en ny parasol. Den har 'knæk' og skærmer os dejligt mod solen. Nu kan vi ha´ altandøren åben hele dagen, uden at smelte. Solen står lige på fra den står i Zenit og til den går ned, så køkkenet bliver en smelteovn hen på eftermiddagen.

Men det er ikke kun solen der stråler her, det gør jeg også i dag. Jeg har lige været en lille tur rundt i blog-land. Hos Pernille læste jeg at hun var blevet nævnt i Femina på en liste over Danmarks bedste kvindeblogs. Da jeg ville lægge en besked og sige tillykke, klikkede jeg lige på linket. Og så gjorde jeg store øjne: jeg var nemlig også på listen ☺. Det må jeg nok sige, det blev jeg helt vildt glad for at se. Max hjalp mig dog med at få armene ned med ordene: "Ja, man ved at blogs er ved at være et dødt medie når Femina siger det er hot". Heldigvis sagde han det med et glimt i øjet, men alligevel...

Nå, men så poster jeg det her billede som straf. Jeg ved ikke hvem der ser mest pløk ud - Max eller ræven!

En af de blogs jeg følger er en amerikansk filmblog. I et indlæg har han sagt dav til nogle af sine nye læsere og jeg var en af dem. Han kan selvfølgelig ikke læse hvad jeg skriver, men han syntes at mine madbilleder ser lækre ud. Så han fik det gængse tilbud: kommer han til Århus disker jeg gerne op med en bid mad ☺

Jeg har også fået en dejlig overraskelse i postkassen i dag. Der lå et postkort fra en sød blogger, som havde læst i en kommentar på Madames huskeblog, at jeg elskede at skrive og modtage postkort. Og tænk - hun havde endda sendt en mail og tilbudt mig logi for natten hvis jeg kom til blogtræf i Hillerød i dag. Desværre havde mailen forputtet sig, så jeg så den først her i eftermiddag. Jeg blev SÅ glad og rørt over det søde kort, ikke bare over ordene med også selve kortet. Det var nemlig med motiv af Wilhelm Freddie, som jeg er helt vild med. Tusind tak, det var meget betænksomt og har gjort mig meget glad!

Da jeg begyndt et blogge for 5 måneder siden åbnedes der en helt ny verden. Det er utroligt så mange dejlige ting det har ført med sig. Jeg har allerede mødt så mange søde og dejlige mennesker og turdet at lade dem møde mig. Det har givet den sidste rest af socialfobi baghjul og jeg har taget nogle gigantiske skridt ud i verden.

I ugen der komme skal jeg virkelig prøve nogle ting af:

Mandag skal jeg i Tivoli Friheden med B. Vi har fået sæsonkort gennem Max´s personaleforening og nu skal de i brug. Vi får et turbånd hver og så står den på kørende forlystelser og gourmet madkurv a´la Klidmoster. Og nej - jeg skal ikke op i noget der kører rundt. Det er ikke så fedt at ligge og ørle i et blomsterbed bagefter (been there - done that).

På torsdag skal jeg på en lille rejse. Jeg skal besøge en skøn pige som jeg har lært at kende igennem et stykke tid. Der kommer nok mere om besøget senere ☺

På fredag tager Max og jeg på Roskilde Festival for en dag. I år har de solgt så få billetter at der nu er udbudt en-dags billetter til alle dagene. Mit yndlingsband Nine Inch Nails (som jeg har fulgt i næsten 20 år) har annonceret at de nu er på deres sidste turne, så dem må jeg bare se en sidste gang. Jeg skriver 'dem' men det er egentlige en 'han' og hans band. Trent Reznor er hjernen, hjertet og stemmen bag hele musikken. Desuden spiller Faith No More, som jeg også har hørt i mange år. [Min veninde Lisa (Voksenmis) og jeg tog engang på Midfyns Festival kun for at se dem. Og det var helt fantastisk oplevelse!] Selvfølgelig er jeg betænkelig ved alle de mennesker, men med Max i hånden føler jeg at jeg kan jeg klare alt. Og vi er blevet inviterede til frokost i Roskilde inden, hos en madblogger jeg skriver lidt med. Det bliver sjovt at møde nogle helt nye mennesker, der gavmildt byder os velkommen. Og så har min fantastiske lillesøster tilbud at hente os når vi ikke kan holde til mere musik. Så hopper hun i sin bil og tager os med hjem til Herlev, hvor vi så bliver hele lørdag. Det hele er bare faldet i hak! Jeg har endda fået orange billetter til toget tur/retur, så det er jo en ekstra bonus. Wee, er det mon karmaregnskabet der giver lidt afkast nu?

Efter jeg er begyndt at blogge har jeg fået smag for at fotografere. I aftes stod jeg på altanen og kølede lidt ned oven på den varme dag. Og så så himmelen bare så smuk ud. Jeg er fri for stress og fyldt med glæde - det bliver en skøn sommer!

20 kommentarer:

 1. Kære Malou
  Stort tillykke med pladsen på bloglisten. Det har du sådan fortjent - jeg elsker også at læse din blog!
  Og hvem der ser mest pløk ud... den lader jeg lige være ukommenteret;o)
  Det lyder, som en dejlig uge du går i møde. Nyd det!!
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med omtalen i Femina.
  Det gode ved din blog er, at du skriver om lækker mad, men det er krydret med mange andre sjove ting og billeder, så det bliver ikke kedelig læsning.

  Stort tillykke
  Knus Kari

  SvarSlet
 3. Tillykke Malou, det er så velfortjent, at din blog er nævnt på femina.dk som en af de bedste blogge. Du skriver underfundigt og ikke bare om mad, men om livet som du oplever det - så man bliver suget ind i dit univers :-)

  Vi savnede dig i går aftes i Hillerød ;)

  Rigtig god søndag, klem :O)

  SvarSlet
 4. Tillykke med det hele :-)
  Et indlæg fyldt af glæde og overskud - dejligt :-)

  SvarSlet
 5. Kære Malou
  Tillykke med pladsen på listen på Femina.dk, det er fortjent.
  Det lyder til, at du har det meget bedre, og at der nu er noget overskud til bl.a. Roskildefestival.
  Dejligt når det går fremad!
  Stort knus
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Kæmpe-karma-kram til dig - hvor er det skønt at høre, at du har sådan en solskinsdag/-tid!

  Og sikke en forrygende uge, der står for døren - jeg spår, at du kommer til at tage en ordentlig slapper, når I kommer hjem fra Sjælland igen.

  NYD det hele, kære nevinde - og giv Mike et vindkys fra mig :)

  Knus, Lisa

  P.S. Synes det er et helt normalt billede af Max, du har sat på???

  SvarSlet
 7. Hjertelig tillyke med den flotte plads på bloglisten, Malou. Den fortjener du søreme (trods Max' kommentar (kan nu ikke lade være med at give ham lidt ret - Femina har aldrig været langt fremme i skoene ;-) ))!

  Godt postkortet kom frem - jeg troede næsten, du var gået under jorden, da du var så tavs ;-). Og ... tilbuddet om overnatning står altså ved magt også for en anden gangs skyld. Husk det!

  Pøj pøj til dig og din karma med alle ugens begivenheder ;-).

  SvarSlet
 8. Tillykke med omtalen - det er da sjovt og fedt, at de har nævnt din blog, og det er helt fortjent :-)

  Jeg glæder mig meget til at møde jer!

  SvarSlet
 9. Kære Malou!

  Hvor er det dejligt at kunne fornemme hvor lettet du er nu og hvor stress-fri du også er. Det må også være en KÆMPE lettelse for dig! Jeg ved det var sjovt, men det er ikke altid prisen værd :-)

  Tak for den søde omtale og jeg glæder mig også. Jeg er stadig beæret over at du gider at køre i tog så længe for at være sammen med lille mig :-) Jeg er sikker på at vi får en god dag - og hvis din "standard" invitation gælder alle, så kan du være helt sikker på at jeg/vi også kommer op til Jer. Jeg skal jo også hilse på dine katte.....

  Sikke et smukt billed og dejligt at I nu har fået noget solskærmning, det kan blive helt ulidelig varmt! Jeg ved ikke hvordan du har det med varme, men når det bliver over 25 grader er jeg stået helt af og vil helst bare sidde foran ventilatoren hele dagen :-)

  Jeg tæller ned til dit besøg :-)

  Knus
  Birthe
  - som aldrig har været i Friheden (det må jeg prøve engang)

  SvarSlet
 10. Kære Hanne

  Tusind tak for de pæne ord :-)

  Ha ha, bare sig ræven - så får jeg ikke ballade.

  Du kan tro det bliver en dejlig uge og jeg skal nyde hvert minut :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 11. Hej Kari

  Tusind tak for de pæne ord :-)

  Jeg får jo helt røde kinder af alt den ros. Det er en dejlig følelse!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 12. Tusind tak Madame, jeg er glad og smigret over alle de pæne ord :-)

  Du kan tro jeg også savnede jer i lørdags ;-)

  Varme solskinsklem fra smilets by :0)

  SvarSlet
 13. Hej Miri

  Tusind tak skal du ha´ :-)

  Ja, bøtten er vendt - nu har jeg det virkelig godt og det føles pragtfuldt :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 14. Kære Vibeke

  Tusind tak for de pæne ord :-)

  Du kan tro jeg har fået det bedre, men jeg skal også passe på ikke at blive overmodig og kaste mig ud i alt for meget.

  I næste uge skal jeg bare ingenting. Den her uge kommer til at hævne sig, men sådan er det jo.

  Jeg håber også at det går bedre med dig!

  Stort knus
  Malou

  SvarSlet
 15. Kære Lisa

  Tusind tak, det er dejligt med et karma-kram :-)

  Det går bedre end det har gjort længe, så det nyder jeg i fulde drag. Det bliver en helt vild uge, i går var en forrygende start :-D

  Du kan tro jeg skal slappe af i næste uge, der er nok minus på kontoen oven på den Roskilde tur.

  Tak, jeg skal nyde hvert sekundt - og jeg skal nok savle over Mike for os begge to ;-)

  Knus
  Louice

  P.S. Yes, sådan ser han jo ud det meste af tiden :-D

  SvarSlet
 16. Jeg stemmer på Max
  Han ser mest pløk ud - på den nuttede måde ;-)

  SvarSlet
 17. Tusind tak Bente, det er jeg glad for :-)

  Hmm, han har jo lidt ret - det siges at blogs er ved at være et 'dødt' medie. Facebook og Twitter er det der er 'Hot' nu.

  Ja, tak for kortet igen - det blev jeg meget glad for. Det kom lørdag, så det var lidt for sent at hoppe på et tog :-)

  Tak for dit generøse tilbud, det kan være jeg benytter mig af det inden længe ;-)

  Tak i lige måde også god karma til dig!

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 18. Hej Piskeris

  Tusind tak skal du ha´ :-)

  Vi glæder og også til at møde jer!
  Nu er der jo ikke så længe til :-)

  Vi ses på fredag

  Glade sommerhilsner
  Malou

  SvarSlet
 19. Kære Birthe

  Tak skal du ha', du har helt ret. Det var sjovt og dejligt, men jeg kunne ikke holde til det i længden. Uha, hvor er det godt at være stress-fri. Jeg kunne godt tænke mig at få noget mere søvn, men ellers går det fantastisk :-)

  Ha ha, det er jo kun 2 timer i et tog - med en god bog og lidt musik går det stærkt.
  Selvfølgelig får vi en god dag, du kan godt begynde at køre ørene i stilling - jeg snakker som et vandfald :-D

  Well, jeg tør ikke sige at invitationen gælder alle - men du/I skal være så hjertelig velkomne til at komme forbi til en bid mad. Du vil elske mine katten, måske får du ligefrem lyst til at tage Myren med hjem til prinsessen. Hint, hint :-)

  Tak, du kan tro det er dejligt med lidt ly fra solen. Vi kunne næsten ikke holde det ud længere. Jeg har det som dig med varmen og skal også ha´ ventilatoren op fra kælderen så snart Max kommer hjem (det er ham der har nøglen). Så skal jeg også sidde foran den i flere timer :-)

  Uha, det gør jeg også. Der er kun 2 dage til nu :-)

  Knus
  Malou

  SvarSlet
 20. Hej Vita

  Ha ha, det vil jeg lade gå videre :-)

  Tak for sidst, det var hyggeligt!

  Knus
  Malou

  SvarSlet

Dejligt at du lægger en kommentar. Jeg læser dem alle og sætter stor pris på dem - men mine kræfter er små, så jeg besvarer desværre kun i begrænset omfang. Bær over med mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...